02143000042

قبل از راه اندازی آشپزخانه بیرون بر آشنایی با مراحل ، تجهیزات مجوزهای لازم  و استخدام نیروی ماهر برای تهیه غذای بیرون بر و… باعث میشود که مسیر راه اندازی سریع تر و کم هزینه تر و تسریع در رسیدن به سوددهی داشته باشید

 چگونه آشپزخانه غذای بیرون بر راه اندازی کنیم ؟

آشپزخانه غذای بیرون بر یا کترینگ ها، یکی از سود آور و در عین حال پر رونق ترین مشاغل بازار امروز به شمار می روند.با این حال، مسیر راه اندازی و ایجاد این شغل، پیچیده می باشد. اگر می خواهید یک کترینگ یا آشپزخانه غذای بیرون بر تاسیس کنید، خود را برای چالش های پیش روی تان آماده کنید .در این مطلب، مراحل و نحوه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر و همینطور انواع خدمات آشپزخانه بیرون بر  مانند خدمات مجالس و مهمانی و تهیه غذای سازمانی و … را بررسی می کنیم.

آشپزخانه بیرون بر، همان کترینگ است؟

کترینگ و آشپزخانه غذای بیرون بر، از جهات زیادی شبیه به هم هستند اما تفاوت هایی نیز دارند. مهم ترین شباهت آن ها، تامین کردن غذا و نوشیدنی است. و بارزترین تفاوت شان نیز به مخاطبان آن ها بر می گردد.بیشتر مشتریان آشپزخانه های بیرون بر، مردم هستند. در حالی که کترینگ ها با شرکت ها  برای تهیه غذای شرکتی همکاری می کنند. برای مثال می توان به کترینگ های هوایی، هتل، ریلی، بیمارستانی و… اشاره کرد.در این مطلب، به تفاوت کترینگ و آشپزخانه صنعتی نمی پردازیم و به طور خاص، آشپزخانه غذای بیرون بر را بررسی می کنیم. در ادامه، صفر تا صد مراحل راه اندازی یک آشپزخانه را خواهیم دید.

تجهیزات آشپزخانه بیرون بر

مراحل و نحوه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر

برای راه اندازی یک آشپزخانه غذای بیرون بر، باید مراحل مختلفی را پشت سر بگذارید. این موارد را نام می بریم و سپس به شرح آن ها می پردازیم.

  • طرح توجیه اقتصادی
  • تهیه منو
  • تهیه مکان آشپزخانه
  • تهیه جواز
  • تهیه تجهیزات
  • استخدام پرسنل
  • پوشش مناسب پرسنل آشپزخانه غذای بیرون بر
  • تامین کنندگان مواد غذایی
  • دلیوری
  • بازاریابی

طرح توجیح اقتصادی

مهم ترین قسمت در افتتاح آشپزخانه غذای بیرون بر، داشتن توجیح اقتصادی است. بازار امروز، به شدت رقابتی بوده و نمی توان بی گدار به آب زد.توصیه می کنیم تا زمانی که یک توجیه اقتصادی قابل قبول برای کار خود پیدا نکرده اید، به سراغش نروید. در ادامه، به بررسی مالی بخش هایی از این شغل و معرفی روش های افزایش سود دهی آن می پردازیم.

هزینه های اولیه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر

افراد زیادی تصور می کنند که با سرمایه کم می توانند وارد این حوزه کاری شده و آشپزخانه خود را تجهیز کنند. در حالی که این طرز تفکر، خیالی بیش نیست. تا جایی که قانون نیز وارد کار شده است.بعضی از مسئولان اتحادیه معتقدند که دست کم 200 میلیون تومان برای تجهیز آشپزخانه غذای بیرون بر لازم است. البته در بعضی شهر ها، این مبلغ کاهش یا افزایش می یابد.هزینه های ابتدایی شامل تجهیز آشپزخانه و هزینه های اخذ جواز می شود. در صورتی که ملک شخصی نداشته باشید، خرید، رهن یا اجاره مکان آشپزخانه نیز به هزینه های اولیه شما اضافه می گردد.

راه اندازی آشپزخانه بیرون بر

  •  هزینه های جاری آشپزخانه بیرون بر

هزینه های جاری، شامل پرداخت حقوق پرسنل، قبوض خدماتی از جمله آب، برق و…، نگهداری از تاسیسات و خرید مواد اولیه می شود.همینطور بهتر است که هزینه بازاریابی، از بین بردن ضایعات و غذا های فروخته نشده را نیز به لیست بالا اضافه کیم.

زمان سود دهی آشپزخانه بیرون بر

به سود دهی رسیدن در این کسب و کار، ملزم به صبر و تلاش بی وقفه است. با این حال برای اینکه بتوانید یک نقشه راه در ذهن خود ترسیم کنید، به چند نکته اشاره می کنیم.

فرض می کنیم که شما از ماه اول بتوانید به طور میانگین، 250 پرس در روز را با متوسط قیمت 20 هزار تومان به فروش برسانید.به این ترتیب، بعد از تقریبا 2 سال هزینه های اولیه و جاری بر می گردنند. سپس سود دهی شما آغاز می شود. البته این حجم فروش از ماه اول، کمی دشوار است.در صورتی که بعد از دو سال نتوانید سرمایه خود را برگردانید، وارد پروسه ضرر و زیان می شوید. از طرفی، ناچار هستید که تجهیزات خریداری شده را هم با قیمت پایین تری بفروشید.برای وارد شدن به این کسب و کار باید مدیریتی قوی داشته باشید. چرا که تعداد آشپزخانه ها، زیاد و رقابت با آن ها، تنگاتنگ است.

 تهیه منو غذای بیرون بر

پیش از انتخاب منو، به این فکرکنید که چه گزینه هایی برای مشتریان شما جذابیت بیشتری دارند. نکات زیادی در تهیه منو تاثیر گذار هستند که رعایت آن ها، کسب و کار شما را ارتقا می دهد. در ادامه، بهترین پیشنهاد ها را عنوان می کنیم.

  • منوی کلاسیک

تصور نکنید که با انتخاب غذا های سنتی، کسی به سراغ شما نمی آید. غذا های سنتی و کلاسیک، همیشه محبوب هستند. حتی می توانند باعث استقبال بیشتر مشتریان شما بشوند. کافی است که کیفیت کار خود را نسبت به رقبا افزایش دهید.

  • منو محلی

فکرش را بکنید که یک آشپزخانه غذای بیرون بر در شهر های جنوبی، میرزا قاسمی گرم سرو کند. جایی که احتمالا هیچ رستورانی، میرزا قاسمی را در منوی خود نمی گنجاند.

اگر یک رسپی ویژه و محلی دارید، حتما آن را در منوی آشپزخانه غذای بیرون بر خود ارائه کنید. البته نیاز و سلیقه مشتری ها را نمی توان ندیده گرفت. قدم به قدم پیش بروید. اگر منوی محلی در آشپزخانه غذای بیرون بر شما جواب می دهد، چراکه نه؟!

  • منوی ارگانیک و فصلی

این منو می تواند توجه بسیاری را به آشپزخانه شما جلب کند. در صورتی که از مواد غذایی ویژه فصل استفاده کنید، مشتری ها مطمئن می شوند که شما همیشه غذا های تازه را طبخ و ارئه می کنید.البته باید بدانید که انتخاب این منو، کمی پیچیده است. زیرا مجبور هستید در فواصل زمانی کوتاه، منوی جدیدی تهیه کنید اما ارزشش را دارد.پیشنهاد می کنیم که ابتدا این طرح را به صورت کوتاه مدت اجرا کنید و اگر از پس آن بر آمدید، به اجرای همیشگی آن متعهد شوید.

منو آشپزخانه صنعتی

  • منوی ترکیبی

در بعضی مواقع، ترکیب کردن دو یا سه منو، سلیقه ی مشتریان بیشتری را در بر می گیرد. بنابراین، حجم فروش شما هم افزایش پیدا می کند.البته توصیه می کنیم که آنقدر هم از دری گذری نباشد که مشتریان در هنگام سفارش دادن غذا، سردرگم شوند.

  • دسر و پیش غذا

دسر و پیش غذا، بخش جدایی ناپذیر آشپزخانه غذای بیرون بر هستند. می توانید انواد سالاد های فصل، سنتی یا فرنگی را در منوی خود ارائه کنید. همچنین ماست، زیتون و… می توانند در منو قرار بگیرند.انواع سوپ در فصل های خنک سال، طرفداران زیادی دارند. برای مثال می توان به سوپ جو یا شنیسل اشاره کرد. تهیه این دسر ها، چندان هزینه بر نیست اما در افزایش اعتبار شما موثر هستند.

  • انواع نوشیدنی

یکی دیگر از برگ های برنده آشپزخانه غذای بیرون بر موفق، ارائه تمام نوشیدنی های رایج است. آب معدنی، مهم ترین نوشیدنی است که باید در لیست منوی شما قرار گیرد.علاوه بر آب معدنی، انواع نوشابه های بطری و دوغ در سایز های کوچک و خانواده و همینطور نوشابه های قوطی نیز در تهیه منو، لازم هستند.

در زمانی که منوی آشپزخانه غذای بیرون بر خود را انتخاب می کنید، امکان طبخ همزمان تعدادی از غذا ها را در نظر بگیرید. چراکه در ساعات اوج کار، نمی توانید تمام زمان خود را به پختن تنها یک غذا معطوف کنید.در هر صورت، هرکدام از منو های بالا را که انتخاب می کنید، باید آن را تمام و کمال به اطلاع مشتریان خود برسانید. تا وقتی آن ها خدمات شما را نشناسند، چطور می توانند به شما سفارش بدهند؟

منو غذای کیبو سفارش آنلاین غذا

 تهیه مکان آشپزخانه بیرون بر

تهیه کردن مکان آشپزخانه غذای بیرون بر، تاثیر بسیار زیادی روی کیفیت غذا ها، میزان فروش و حتی صدور مجوز های کسب و بهداشتی دارد. در اینجا، تمام نکاتی که باید مورد توجه قرار دهید را عنوان می کنیم.

  • ابعاد ساختمان و متراژ آن
  • دیدرس بودن ساختمان آشپزخانه غذای بیرون بر
  • مقدار فاصله از نزدیک ترین خیابان های اصلی
  • حجم عبور و مرور از خیابان های مقابل آشپزخانه
  • محدودیت های ترافیکی تاثیرگذار روی منطقه

با افزایش محدودیت ها، حجم تردد در خیابان های اطراف شما کاهش یافته که هم مزیت هست و هم ایراد. با وجود این محدودیت، رانندگان کمتری آشپزخانه را می بینند اما کم بودن اتومبیل ها، ارسال سریع تر سفارشات را به دنبال دارد.

در صورت وجود پارکینگ در ملک، ابعاد و مشخصات آن را بررسی کنید. امکان پارک کردن چه تعداد ماشین یا موتور در پارکینگ وجود دارد؟

  • بررسی سیستم فاضلاب
  • داکت مکش و دمش
  • بررسی سازه بنا، ایمنی و استحکام آن
  • بررسی تاسیات انرژی از جمله گاز طبیعی، گار مایع و برق
  • بررسی کاربری ساختمان های اطراف

تا شعاع 2 کیلومتری، چه ساختمان هایی بیشترین تراکم را دارند؟ کاربری آن ها چیست؟ اداری و صنعتی هستند یا منطقه توریستی است؟

  • بررسی حدودی میزان درآمد و جمعیت ساکنین منطقه
  • توجه به رقبا و تعداد آن ها
  • قیمت ملک
  • توجه به شرایط و تعهدات مالک

در صورت اجاره کردن مکان، تعهدات مالک در مقابل مستاجر چیست و چرا شما با مستاجر پیشین، جایگزین شده اید؟

 تهیه جواز آشپزخانه بیرون بر

برای تاسیس یک آشپزخانه غذای بیرون بر، مجوز ها حرف اصلی را می زنند و به هیچ وجه نمی شود آن ها را ندیده گرفت.قبل از افتتاح کردن آشپزخانه، روند اخذ جواز کسب را آغاز کنید. از آنجا که کار های اداری اخذ جواز تقریبا سردرگم کننده هستند، ما مسیری که باید دنبال کنید را عنوان می کنیم.

قبل از هر چیزی، باید به فکر پروانه کسب باشید. پروانه کسب را اتحادیه ها صادر می کنند. شما این مجوز را می توانید از اتحادیه اغذیه فروشان یا اتحادیه چلو کبابی ها و چلو خورشی ها تهیه کنید.

مجوز راه اندازی آشپزخانه بیرون برن

 اخذ پروانه کسب

پس از سر زدن به اتحادیه مورد نظر در شهر خود، مراحل زیر را دنبال کنید.

  • تکمیل کردن فرم درخواست عضویت
  • پرداخت هزینه بازرسی اولیه
  • اصل و کپی سند ملک یا مبایعه نامه آن
  • اصل و کپی اجاره نامه 5 ساله به همراه کد رهگیری شغل آشپزخانه داری
  • در صورت شریک داشتن، رضایت کتبی و محضری او لازم است.
  • پایان کار تجاری برای آشپزخانه غذای بیرون بر ( حداقل 50 متر زیربنا)
  • پایان کار تجاری برای آشپزخانه به همراه سالن غذاخوری (حداقل 150 متر)
  • پرداخت عوارض مشاغل شهرداری
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی صاحب کسب و کار
  • ارائه آخرین مدرک تحصیلی یا حداقل گواهی تحصیلات پایان ابتدایی و داشتن سواد خواندن و نوشتن ( به استثناء متقاضیان بالای 50 سال)
  • اصل و کپی کارت پایان خدمت ( 2 سری و پشت و رو)
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه گواهی عدم اعتیاد
  • در صورت داشتن پروانه کسب قبلی، اصل آن باید ارائه شود.
  • 8 قطعه عکس 3*4
  • ارائه فیش تلفن واحد صنفی برای بررسی کد پستی ملک
  • تاییدیه کد پستی ملک از اداره پست
  • در صورتی که قبلا جواز کسب داشته اید، ارائه کپی آن الزامی است.
  • برگ قطع از مالیات
  • ارائه سوابق کاربری ملک از جمله کاربری های اداری، تجاری و کارگاهی

پس از آنکه تمام مدارک بالا را ارائه کردید و ملک شما مورد بازرسی قرار گرفت، باید منتظر تایید آن باشید. در صورت تایید شدن که حداکثر 15 روز زمان می برد، وارد مرحله بعدی می شوید.

تاییدیه نیروی انتظامی

حالا باید با در دست داشتن برگه تاییدیه اصناف به سراغ اداره اماکن نیروی انتطامی بروید تا مجوز دیگری را دریافت کنید.در این جا، 2 مسیر پیش روی شما قرار دارد. طبق اعلام اتحادیه اغذیه فروشان، این دو مسیر شامل ضوابط عمومی و اختصاصی می شود.بنابراین، پیش از افتتاح آشپزخانه باید این مراحل را از سر بگذرانید.

  • شرایط عمومی اماکن
  • برای جلوگیری از مورد سرقت قرار گرفتن واحد صنفی، باید از قفل های ایمن واستاندارد استفاده کنید.
  • وجود هر گونه مسیر ارتباطی با ساختمان های مسکونی و غیر مسکونی همجوار، ممنوع است. چه این ارتباط از طریق در یا پنجره باشد، چه موقت یا دائم، در هر صورت باید مسدود شود.
  • هیچ کدام از واحد های صنفی، اجازه اشراف یا مجاورت با ساختمان های طبقه بندی شده را ندارند. ( ساختمان های امنیتی، نظامی، سیاسی و انتظامی)
  • امکان استقرار واحد صنفی در ساختمان هایی با کاربری مسکونی، ممنوع است.
  • در صورتی که واحد صنفی شما به واحد های مسکونی مشرف است، باید از پنجره های ثابت و شیشه های مشجر استفاده کنید.
  • در صورتی که امکان کنترل و نظارت بر واحد های صنفی وجود نداشته باشد، صلاحیت آن ها منفی اعلام شده و باید در مکان دیگری تاسیس شوند.
  • نام واحد های صنفی آشپزخانه غذای بیرون بر باید فارسی و مطابق با عفت عمومی انتخاب شود.
  • شرایط اختصاصی اماکن
  • سرویس بهداشتی آقایان و بانوان مجزا وجود داشته باشد.
  • محل مناسبی برای استراحت کارگران ایجاد شده باشد.
  • در صورت قرار گرفتن در طبقات، باید عرض راه پله ها بیشتر از 120 سانت باشد.
  • باید دوربین مدار بسته نصب شود.

در صورت دریافت تاییدیه از اتحادیه و نیروی انتظامی، باید صلاحیت بهداشتی و درمانی تان نیز تایید شود. چراکه شغل شما، ارتباط مستقیمی با سلامتی مشتریان تان دارد.

چک لیست وزارت بهداشت

  • ارجاع دادن برگه درخواست صدور صلاحیت بهداشتی از طرف اتحادیه به مرکز بهداشت
  • ارجاع دادن نامه به واحد بهداشت جهت کارشناسی و اظهار نظر
  • درخواست اخذ کارت بهداشت
  • بازدید از آشپزخانه غذای بیرون بر توسط کارشناس اداره بهداشت
  • صدور صلاحیت بهداشتی و ارسال آن به واحد صنفی
  • مدارک لازم جهت صدور صلاحیت بهداشتی، شامل مواردی که اشاره می کنیم، می شود.
  • سه قطعه عکس 3*4
  • کپی شناسنامه
  • فیش پرداخت هزینه های بازرسی و تایید صلاحیت بهداشتی

کارت بهداشت

پس از گذراندن مراحل بالا، باید کارت بهداشت نیز دریافت کنید. برای درخواست اخذ کارت بهداشت، مسیر زیر را دنبال نمایید.

  • مراجعه به واحد بهداشت شماره 2 برای دریافت معرفی نامه
  • مراجعه به مرکز بهداشت شماره 1 و معاینه شدن توسط پزشک
  • پر کردن فرم درخواست کارت بهداشت
  • انجام آزمایشات پزشکی مورد نیاز
  • تایید نتیجه آزمایش توسط پزشک مرکز بهداشت شماره 1
  • ارائه مدارک مورد نیاز برای صدور کارت بهداشت
  • مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت بهداشت آشپزخانه غذای بیرون بر، شامل لیست زیر می شود.
  • یک قطعه عکس 3*4
  • کپی از صفحه اول شناسنامه
  • فیش هزینه پرداخت شده برای کارت بهداشت

مهم ترین بخش در تایید صلاحیت بهداشتی و صدور کارت بهداشت، شرکت کردن در دوره های مراکز بهداشت و انجام آزمایشات پزشکی است.

در لیست آزمایش های مورد نظر اداره بهداشت، عدم اعتیاد، از اهمیت بیشتری برخوردار است. همچنین آزمایش های بیماری های عفونی و غیر عفونی، واگیر یا غیر واگیر نیز انجام می شوند.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

 تهیه تجهیزات آشپزخانه بیرون بر

آشپزخانه غذای بیرون بر، به تجهیزات صنعتی و حرفه ای احتیاج دارد تا در کوتاه ترین زمان، پاسخگوی مشتری باشد.در صورتی که سرمایه بزرگی را هم وارد این کار کنید، در زمان تهیه تجهیزات، متوجه گران بودن آن ها می شوید. ناگفته نماند که تجهیزات دست دوم هم تفاوت قیمت زیادی با تجهیزات نو ندارند.

این نکته را فراموش نکنید که فروشندگان تجهیزات آشپزخانه صنعتی، سعی می کنند وسایلی بیشتر از حد نیاز تان به شما بفروشند. بنابراین توصیه می کنیم به همراه یک فرد با تجربه برای خرید وسایل اقدام کنید.راه دیگر کاهش هزینه تجهیزات آشپزخانه، شرکت کردن در حراجی ها است. البته لازم هست بدانید که خرید وسایل دست دوم، کمی ریسک به همراه دارد.در ادامه، لیست کاملی از تجهیزات مورد نیاز برای حرفه ای ترین رستوران ها را مطرح می کنیم. شما می توانید متناسب با فضا و منوی آشپزخانه غذای بیرون بر خود از آن ها استفاده کنید.

مهم ترین تجهیزات آشپزخانه بیرون بر

  • دم کن برنج
  • اجاق گاز صنعتی فر دار
  • اجاق گاز صنعتی خطی تمام استیل
  • پاتیل خیساندن برنج
  • گاری حمل بار و دیگ
  • سینک ظرف شویی صنعتی
  • تابه گردان (پاتیل سرخ کن)
  • میز دورچین
  • میز کباب کشی
  • میز کار استیل
  • وان شستشوی استیل
  • کابینت آبچکان
  • چرخ گوشت صنعتی
  • کابینت دیواری استیل
  • ارّه استخوان بُر
  • میز سالاد بار
  • ترولی آبچکان
  • کباب پز گازی
  • یخچال ویترینی
  • میز نان تمام استیل
  • خمیر پهن کن
  • خلال کن یا اسلایسر صنعتی
  • اجاق گاز رومیزی صنعتی
  • دستگاه خمیرگیر و میکسر
  • اجاق پلوپز زمینی
  • دستگاه سرخ کن سیب زمینی
  • اجاق گاز 4 شعله رستورانی
  • کباب پز تابشی صنعتی
  • دستگاه یخ ساز صنعتی
  • هود صنعتی آشپزخانه
  • اجاق گاز 6 شعله کابین دار
  • سیخ شور صنعتی
  • دستگاه سبزی خرد کن صنعتی
  • اجاق گاز صنعتی 3 شعله فر دار
  • دستگاه استریل چاقو UV
  • تخته کار چوبی آشپزخانه صنعتی
  • اجاق پخت برنج تک نفره گرم کن دار( کته پز)
  • جاسیخی استیل
  • کانتر گرم برقی
  • کانتر گرم گازی
  • خط سلف سرویس برای سالن غذاخوری
  • کانتر گرم خورش برای سالن غذاخوری
  • میز و صندلی برای سالن سرو غذا
  • رومیزی یا سفره یکبار مصرف برای میز های سالن غذاخوری
  • ظروف سرو از جمله شقاب پلو خوری، خورش خوری، سالاد خوری، لیوان، قاشق، چنگال و دستمال یکبار مصرف
  • ظروف حاوی نمک، فلفل، پودر آویشن خشک، پودر نعنا خشک و سماق

استخدام پرسنل

افتتاح یک آشپزخانه غذای بیرون بر بدون استخدام پرسنل حرفه ای، امکان پذیر نیست. در یک آشپزخانه نه تنها تخصص افراد بلکه میزان هماهنگی آن ها با همکاران شان نیز روی کیفیت غذا ها تاثیر گذار است.در ادامه، به مهم ترین سمت های شغلی که به هیچ وجه نباید در آشپزخانه غذای بیرون بر، خالی بمانند، اشاره می کنیم.

  • مدیر آشپزخانه
  • حسابدار
  • منشی یا سفارش گیرنده
  • صندوقدار یا مسئول فروش و کانتر
  • سرآشپز
  • 2 کمک آشپز
  • 3 کارگر آشپزخانه
  • سالاد زن
  • کباب زن
  • وسط کار
  • سالن کار ( برای سالن سرو غذا)
  • نظافت چی
  • 5 نفر پیک
  • بازاریاب یا مسئول تبلیغات آشپزخانه

در صورتی که پرسنل شما از وظایف خود، آگاه نیستند، آن ها را در جریان شرح وظایف شان بگذارید. در غیر این صورت، راندمان کار شما کاهش یافته و به زودی متضرر می شوید.

پوشش پرسنل آشپزخانه غذای بیرون بر

در صورتی که کارکنان آشپزخانه در زمان کار، پوشش و بهداشت محیط را رعایت کنند، استقبال مشتریان افزایش می یابد. اجازه بدهید تا برای روشن شدن موضوع، به چند مثال ساده اشاره کنیم.

  • ناخن ها

پرسنلی که در آشپزخانه فعالیت کرده و از دستکش استفاده نمی کنند، باید ناخن های کوتاه و مرتبی داشته باشند.

  • دستکش

تمام پرسنل آشپزخانه باید در حین کار از دستکش های یکبار مصرف استفاده نمایند. بلافاصله بعد از آسیب دیدن دستکش، باید آن را با دستکش نو، تعویض کنند.

  • کلاه

تمام کارکنان آشپزخانه غذای بیرون بر باید از کلاه بهداشتی و یکبار مصرف استفاده کنند. در غیر این صورت، باید موهایی کوتاه و مرتب داشته باشند.می توانید موارد مطرح شده به علاوه نکات مورد نظر خود را در قرارداد کاری پرسنل، ذکر کنید.

خدمات آشپزخانه بیرون بر

 دلیوری غذای بیرون بر

دلیوری، یکی از پر سود ترین صنایع در جهان امروز است. تا جایی که پیش بینی می شود درآمد این صنعت در سال 2020 به بیشتر از 75 میلیارد دلار برسد.در افتتاح آشپزخانه غذای بیرون بر، می توانید تعدادی پیک استخدام کرده یا این کار را به شرکت های فعال در حوزه دلیوری بسپارید.در صورتی که خودتان این بخش را مدیریت می کنید، حتما به وسایل مخصوص حمل غذا احتیاج دارید. زیرا باید کیفیت غذا تا زمان رسیدن به مشتری حفظ شود.

 مهم ترین و البته ضروری ترین وسایل حمل و دلیوری غذا

  • باکس و کیسه تحویل غذا
  • ظرف بیرون بر
  • قاشق و چنگال یکبار مصرف

توصیه می کنیم که به تعداد پیک ها، باکس تحویل غذا تهیه کنید. در این صورت و در طول مسیر، دمای غذا کاهش نمی یابد و مشتری می تواند غذای گرم و تاره میل کند.

همانطور که گفتیم، می توانید خدمات تحویل در محل را به مشتریان خود ارائه نکنید اما در این صورت، از امتیاز آن نیز بی بهره می مانید.بسیاری از مشتریان در زمان تاسیس آشپزخانه غذای بیرون بر، شما را نمی شناسد. اما ارائه دلیوری، به راحتی نام شما را در خاطر آن ها ثبت می کند.

تامین کنندگان مواد غذایی

یکی از مهم ترین بخش ها در مدیریت آشپزخانه غذای بیرون بر، تهیه مواد اولیه از تامین کنندگان مواد غذایی است. قسمت پر دغدغه ماجرا، چانه زنی برای کاهش قیمت مواد اولیه محسوب می شود.چراکه در این صورت، حاشیه سود بهتری برای شما به وجود می آید. برای تحقق این مسئله، گفتن چند نکته لازم است.

  • بلافاصله قبول نکنید

زمانی که تامین کنندگان، یک جنس و مبلغ را پیشنهاد می کنند، بلافاصله موافقت خود را اعلام نکنید. به این فکر باشید که چه چیز های دیگری می توانید از تامین کننده بخواهید. برای مثال می توان به لیوان های تبلیغاتی اشاره کرد.

  • قیمت را در مشت خود بگیرید

در زمان مذاکره، قیمتی پایین تر از متوسط بازار را مطرح کنید. این کار، باعث کاهش انتظارات تامین کننده شده و قیمت پیشنهادی خود را پایین تر می آورد.در صورتی که تامین کننده، عمده فروش هست، زیاد با قیمت ها بازی نکنید. زیرا احتمال قطع همکاری وجود دارد و شما مجبور هستید به دنبال تامین کننده دیگری باشید.

  • تخفیف بگیرید

اگر یکی از مشتریان وفادار یک تامین کننده هستید، نهایت استفاده را ببرید. سعی کنید تخفیف قابل توجهی از فروشنده بگیرید اما مراقب کفیت اجناس نیز باشید.

  • فریب اجناس خیلی ارزان را نخورید

اگر جنسی دارای قیمت خیلی پایینی هست، کمی به کیفیت آن شک کنید. در نظر داشته باشید که اعتبار شما و کسب و کار تان نباید به خاطر کاهش هزینه های جزیی به خطر بیافتد.

  • قرارداد ببندید

در ابتدای مذاکره، از تامین کننده بخواهید که تمام شرایط خود را عنوان کند و شما هم همین کار را انجام بدهید. در خصوص روش های پرداخت نیز شفاف سازی کنید.پس از مشخص شدن روند همکاری، بهتر است که قراردادی بین شما به عنوان مدیر آشپزخانه غذای بیرون بر و فرد تامین کننده منعقد شود.سعی کنید تا جای ممکن، قرار داد پر سودی ببندید. همچنین تمام مسئولیت های قانونی استفاده از خدمات تامین کننده را به خودش واگذار نمایید.

مقاله پیشنهادی : بازاریابی کترینگ

 بازاریابی آشپزخانه بیرون بر

همانطور که می دانید، آشپزخانه غذای بیرون بر در تمام سطح شهر دیده می شوند و این بازار رو به اشباع  شدن است. بنابراین توصیه می کنیم که چند هفته پیش از افتتاح آشپزخانه، کسب و کارتان را معرفی کنید.

برای تحقق این هدف، راه های مختلفی پیش روی شما قرار دارد. برای مثال، می توانید در سایت های تشریفات یا مجالس، آگهی خود را ثبت نمایید.همچنین ثبت آگهی در روزنامه نیز به معرفی آشپزخانه غذای بیرون بر شما کمک می کند. طراحی و نصب بنر و بیلبورد در منطقه نیز یکی از روش های بازاریابی همیشگی است.البته نباید از تاثیر تبلیغ کلامی غافل شویم. طبق جدید ترین تحقیقات، بازاریابی کلامی، موثر ترین روش افزایش فروش محسوب می شود.در صورتی که این تبلیغ را مشتریان شما انجام دهند، تاثیری به مراتب پر رنگ تر دارد. پس کیفیت غذای خود را حفظ کنید تا مشتریان تان، بازاریابان شما باشند.

انواع خدمات آشپزخانه بیرون بر

آشپزخانه غذای بیرون بر، یکی از بهترین گزینه ها در مدیریت کردن مراسم و مهمانی ها به شمار می رود. با این حال، خدمات بیرون بر ها گسترده تر از آن چیزی است که تصور می کنید.

  • سرویس دهی در مجالس و ارگان ها

یکی از انواع خدمات آشپزخانه بیرون بر، طبخ غذا برای مجالس عروسی و خدمات مجالس ترحیم و … است. به همین جهت، افراد زیادی تهیه غذای مراسم عروسی ، ختم یا مهمانی های بزرگ و جلسات خود را به آشپزخانه غذای بیرون بر می سپارند.

  • مدیریت سرو غذای بیرون

در بعضی مهمانی ها، غذا های مفصلی تدارک دیده می شود اما نحوه مدیریت سرو غذا، صحیح نیست. به شکلی که همه آنچه میزبان تدارک دیده است، از بین می رود.

یکی از خدمات آشپزخانه غذای بیرون بر، سرو غذا در مجالس مختلف است. سپردن این بخش به کترینگ یا آشپزخانه ها، تاثیر زیادی در برگزاری با شکوه مراسم ها دارد.

  • دلیوری

با سفارش دادن به آشپزخانه های غذای بیرون بر، غذا در کوتاه ترین زمان به دست مشتریان می رسد. امکان پرداخت هزینه آن نیز به دو شکل آنلاین و حضوری فراهم است. توصیه می کنیم تعدادی دستگاه پرداخت همراه، تهیه کنید تا پرداخت هزینه سفارشات برای مشتریان، آسان تر باشد.

در نهایت

در این مطلب، مقدمات راه اندازی آشپزخانه بیرون بر را مطرح کردیم. همچنین مراحل و نحوه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر را به طور کامل شرح دادیم.تمام امور فنی و قانونی برای موفق شدن در این کسب و کار را نیز مرور کردیم. در ادامه همین مقاله، به انواع خدمات آشپزخانه بیرون بر و تاثیر آن در برگزاری مراسم های مختلف اشاره نمودیم.امیدوار هستیم که در این مطلب، پاسخ سوالات خود را پیدا کرده باشید. حالا وقتش است. کامپیوتر خود را خاموش کنید و مقدمات تاسیس آشپزخانه غذای بیرون بر خود را فراهم کنید.

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

جمعه
تعطیل است

عضویت در خبرنامه

13 + 1 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا