02143000042

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

“زرشک پلو با مرغ” چنان محبوبیتی در میان مردم ایران دارد که در اکثر میهمانی های رسمی می توان آن را بر روی سفره مشاهده نمود و از رنگ و لعاب این غذا لذت برد.
زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه صنعتی کیبو قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.زرشک پلو با مرغ

همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب ما را همراه با کترینگ جردن همراهی کنید.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

مواد لازم میزان مواد لازم
مرغ 4 تکه
پیاز خرد شده نگینی 1 عدد
زرد چوبه 1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذا خوری
زرشک 1 پیمانه
شکر 2 تا 3 قاش غذاخوری
خلال پسته 100 گرم
کره پنجاه گرم
برنج 4 پیمانه
ادویه به میزان دلخواه
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه

برای پخت این غذا ابتدا مرغ خرد شده را با پیاز نگینی و زردچوبه و نمک و ادویه های دلخواه که از قبل آماده کرده ایم با دو قاشق روغن غذاخوری در حرارت متوسط و متناسب با قابلمه ای که داریم به مدت یک ربع 20 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز کاملا آب شده و مرغ داخل قابلمه مزه دار شود.

  • پس از مزه دار شدن مرغ حدود 4 لیوان به آن آب اضافه می کنیم توجه داشته باشید که سطح روی مرغ با آب پر نشود

البته این امر بستگی به ذائقه خودتان دارد و غلظت سس آن بر حسب سلیقه خودتان میتواند آبکی یا غلیظ باشد.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زمانی که مرغ یک ربع تفت خورد کمی از مراحل پخت آن انجام شده است و زمان زیادی برای پخت نیاز نیست پس بعد از همه این مراحل منتظر می مانیم تا 4 لیوان آبی که به مرغمان اضافه کرده ایم به 2 لیوان برسد.

  • بعد از پخت مرغ با یک تست کردن که از پختگی آن اطمینان حاصل کردیم برای آنکه مرغ را خوش طعم تر کنیم

در یک تابه جداگانه ای یک قاشق روغن ریخته و رب گوجه فرنگی از قبل آماده شده را داخل تابه می ریزیم ربی که داخل روغن ریختیم را به مدت یک دقیقه داخل روغن تفت می دهیم

تا رنگ باز کرده و بوی خامی آن رفع شود پس از آنکه رب و روغن را تفت دادیم لیمو،گلاب و یک قاشق از 4 قاشق زعفرانی که تهیه کرده ایم را به آن اضافه می کنیم .

پس از تفت خوردن این مواد با هم آن را به مرغ پخته شده اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد به خورد مرغ برود از این مرحله به بعد حرارت گاز باید کاملا ملایم بوده و بدون هم زدن اجازه می دهیم مواد 10 دقیقه غلیظ و جا افتاده شود.

مدت زمانی که مرغ در حال جا افتادن است در یک تابه جداگانه ای 1 قاشق کره و 1 قاشق روغن مایع برای براقیت برنج داخل تابه ریخته و زرشک های پاک شده و شکر و 1 قاشق غذاخوری زعفران و 1 قاشق غذاخوری گلاب را که از قبل آماده کرده ایم را نیز داخل تابه می ریزیم و همه آن ها را با کره و روغن تفت می دهیم.

در این بخش از ادامه پخت زرشک پلو با مرغ یک کفگیر برنج را که زعفرانی کرده ایم به زرشکی که تفت داده شده است اضافه می کنیم و بعد از آن خلال پسته را داخل آن میریزیم .
و در نهایت این مواد را پس از مخلوط شدن روی برنج دم کرده ریخته که در مقالات گذشته نکات پخت برنج را گذاشتیم

مرغ و سسی که از قبل در حرارت ملایم پخته شده است را با آن سرو می کنیم.

نکته های مهم آشپزی

  •   سرآشپز کترینگ ونک برای آنکه رنگ خوش زرشک باقی بماند و خیلی عالی و براق باشد و به غذا رنگ پس ندهد باید به محض اینکه دانه های شکر حل شد حرارت گاز را خاموش کنیم
  •  همچنین دقت داشته باشید خلال پسته را نیز روی حرارت به آن اضافه نکنید چرا که رنگ پسته با خوردن حرارت به کل تغییر کرده و رنگ اصلی خود را از دست می دهد.
  • قابل ذکر است ما در کترینگ گاندی وقتی زعفران را جداگانه به موادمان اضافه می کنیم و نمیگذاریم زرشک آب و رنگ پس بدهد هر کدام از مواد در جای خود رنگ خاص و زیبایی به خود می گیرند.

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

5 + 9 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا