02143000042

دستور پخت میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود امروز ما در آشپزخانه صنعتی  کیبو قصد داریم رسپی های مختلف ، برای تهیه این غذای اصیل و خوشمزه را در اختیار شما کدبانوهای عزیز قرار بدهیم.

تاریخچه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان  که در زمان ناصرالدین شاه قاجار  والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد.

سرآشپز کترینگ گاندی در این بخش دو طرز دستور پخت از میرزا قاسمی برای شما آماده نموده که آنها در ادامه مطلب می خوانید

دستور پخت اول

مواد لازم

مواد لازم میزان
بادمجان 5عدد متوسط
گوجه فرنگی تازه عدد 2
سیر  یک بوته
  تخم مرغ 3عدد
  روغن و فلفل و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی کترینگ میرداماد

  •  برای اینکه بوی میرزا قاسمی کل فضای خونه رو پر کنه کترینگ جردن به شما بادمجان کبابی رو پیشنهاد میده .در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
  •  حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ ما در تهیه غذا مجالس ابتدا گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.
  •  سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
  •  سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
  • حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود
  •  بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
  •  میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.

دستور پخت دوم

مواد لازم میزان
بادمجان شرین و قلمی 4 عدد
سیر تازه 1بوته و اگر تازه نیود نصف بوته
گوجه فرنگی تازه و رنده شده 5عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1/2قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
لیمو ترش 1عدد
تخم مرغ  عدد4
زرد چوبه 1 قاشق چای خوری پر
طرز تهیه
  •  ابتدا بادمجان ها را کباب کنید ( تا زمانی که پوست بادمجان ها ذغال نشود میبایست روی آتش بماند و اگر یک سیخ چوبی به بادمجان ها بزنیم به راحتی داخل بادمجان فرو رود) بعد از این عمل بادمجان ها را کنار گذاشته تا سرد شوند.
  • در این روش کترینگ میرداماد گوجه را رنده کرده و سیر را ساطوری میکند ؛ سپس 1 استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و تا حدی که روغن زیاد داغ نشود تابه را روی شعله بگذارید بماند ؛ سپس سیر ساطوری و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و 10 ثانیه با شعله متوسط تفت بدهید.
  •  بلافاصله بادمجان ها را که پوست کنده و ساطوری شده اند را به مواد اضافه کنید. سپس 1 دقیقه تفت بدهید و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را کمی پایین بیاورید و اجازه بدهید تا آب مواد کشیده شود.
  • سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
  •  حال نوبت تخم مرغ ها است که البته توجه کنید تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و بدون این که هم بزنید درب تابه را گذاشته و شعله کم کنید تا تخم مرغ ها نیز بسته شود .
  •  بعد از پختن کامل تخم مرغ ها ؛ آنها را تکه تکه کنید و میرزا قاسمی را هم بزنید.

میرزا قاسمی هم اکنون آماده است.

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

7 + 11 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا