چند دلیل مهم برای سفارش غذای ایرانی
غذاهای ایرانی نه فقط خوراکی ساده برای تغذیه روزانه، بلکه نمادی از فرهنگ غنی کشورمان هستند که هر یک در دل خود اسراری نهفته از آداب اصیل، ذوق و قریحه مردمان و هویت قومیتهای مختلف را جای دادهاند. تنوع بالا و طعم لذیذ این غذاها باعث شده تا مردم سایر نقاط جهان نیز بتوانند با غذاهای ایرانی ارتباط برقرار کرده و از عطر و مزه بینظیر آنها نهایت لذت را ببرند. این در حالی است که تهیه غذا در آشپزی ایرانی با بسیاری از کشورهای جهان به خصوص مردم اروپا و آمریکا که اغلب به خوردن غذاهای فست فودی علاقهمند هستند تفاوتهای قابل توجهی دارد. در واقع میتوان گفت در بسیاری موارد طعم غذاهای فست فودی در مقابل غذاهای اصیل ایرانی حرفی برای گفتن ندارد. همین موضوع بهانهای شد تا ما در این مقاله از «کیبو» به بررسی دلایل سفارش غذای ایرانی برای ناهار بپردازیم پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
۱. ارزش غذایی و کیفیت مواد اولیه غذاهای ایرانی
همه انسانها برای بقاء، حفظ سلامت و رسیدن به بهترین میزان عملکرد بدنشان نیاز به تأمین حداقل نیازهای غذایی خود از طریق خوردن غذا دارند. این نیازها شامل: پروتئین، اسیدهای آمینه ضروری، کربوهیدرات، چربیهای سالم، ویتامینها و انواع مواد معدنی هستند که عموما در ترکیبات فرآوردههای گوشتی اعم از: گوشت قرمز و سفید، حبوبات، غلات، سبزیجات و میوهها یافت میشوند. جالب است بدانید که شما در دستور پخت اکثر غذاهای ایرانی، از آبگوشت گرفته تا انواع کوکوها و خورشتها ترکیبی متعادل از این منابع غذایی حیاتی را مشاهده میکنید.
برای درک بهتر این موضوع کافی است مواد اولیه لازم برای طبخ یک کوکو سبزی ساده را که شامل ترکیب انواع سبزی با ادویه و تخم مرغ است را در نظر بگیرید! شما با خوردن همین سادهترین غذای ایرانی میتوانید انواع ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و پروتئین مورد نیاز بدن خود را به سادگی دریافت نمایید، بنابراین میتوان گفت مردم ایران چه در طبخ غذای روزانه خود و چه در زمان تنظیم منو غذای مجالس و مهمانی هایشان میتوانند با انتخاب غذاهای ایرانی بخش اعظمی از حداقل نیازهای غذایی خود را به سادگی رفع نمایند.
۲. تنوع بالای غذاهای ایرانی
کشور ما یکی از متنوعترین فرهنگهای غذایی جهان را دارد که به تناسب هر منطقه جغرافیایی و حتی هر قومیت ایرانی میتوان غذایی خاص را برای آن تعریف کرد. برای اثبات این ادعا فقط کافی است لیستی از غذاهای مردم شمال و جنوب ایران را به خاطر بیاورید تا از تنوع غذاهای این دو خطه جغرافیایی متفاوت از هم، شگفتزده شوید! به همین دلیل است که شما میتوانید از میان طومار بلند رسپی غذاهای ایرانی انواع؛ آشها، سوپها، خورشتها، پلوها، کوکوها، کبابها و … را با طعم و مزهای کاملا متفاوت و مجزا از هم سفارش داده و یا در منزل طبخ کنید.
۳. شیوه طبخ غذاهای ایرانی
در باور غذایی مردم بسیاری از کشورها، طبخ غذا به صورت نیمه پخته تضمینی برای حفظ ارزش غذایی مواد اولیه و رسیدن به سلامت بیشتر است اما واقعیت این است که در فرهنگ ما، نه تنها غذا باید بپزد بلکه به اصطلاح باید جا هم بیفتد! شاید برای همین است که واقعا نمیتوان طعم لذیذ غذاهای سنتی ایرانی مثل قرمه سبزی را با هیچ غذای دیگری مقایسه کرد! به این ترتیب باید گفت که غذاهای ایرانی از نظر شیوه پخت نیز گزینه باب میلتری نسبت به غذاهای نیمهپخته خارجی مثل استیکهای مدیوم رِر (Medium Rare) هستند.
۴. شکل و ظاهر غذاهای ایرانی
به جرأت میتوان گفت که اکثر غذاهای ایرانی ظاهر بسیار وسوسهانگیزی دارند. این در حالی است که غذای خیلی از کشورها به خصوص مردم شرق آسیا مثل: چین، ویتنام و … نه تنها ظاهر جذابی ندارند بلکه چندشآور نیز هستند. دلیل جذابیت بصری غذاهای ایرانی را شاید بتوان در هنر مردم این مرزوبوم برای ترکیب مواد اولیه متفاوت اما مقوی باهم دانست، برای مثال کافی است تصویر آش رشته ایرانی را به خاطر بیاورید که چطور رنگ سبز اسفناج در کنار زردی نخود، قرمزی لوبیا، سفیدی کشک و سایر ترکیبات بینظیر این غذا به گونهای جای گرفته که هر بینندهای را به خوردن آن ترغیب میکند! اگر هوس خوردن این آش خوشمزه و اصیل ایرانی به دلتان افتادهاست همین حالا میتوانید با استفاده از خدمات سفارش آنلاین غذا در کترینگ کیبو و تماس با شماره تلفن ۴۳۰۰۰۰۴۲_۰۲۱ اقدام نمایید.
۵. طعم و مزه خاص غذاهای ایرانی
چاشنی و ادویهجات مختلف دو جزء جداییناپذیر غذاهای ایرانی هستند که کاملا بهجا و متناسب با مواد اولیه منو هر غذا مورد استفاده قرار میگیرند. تنوع اقلیمی کشور ایران باعث شدهاست تا در آشپزی وطنی علاوه بر ادویهجات وارداتی، لیستی بلند از چاشنی و ادویههای محلی و غیر محلی نیز در اختیار افراد باشد، به همین دلیل است که واقعا نمیتوان در برابر عطر و طعم بسیاری از غذاهای ایرانی مقاومت کرد! برای تأیید این حرف تنها کافی است بوی خوش باقالی پلوی ایرانی را همراه با زعفران دم کرده تصور کنید. بهطورکلی مردم ایران به خوردن غذاهای چاشنیدار علاقهمند هستند، بنابراین فرقی نمیکند که شما قصد سفارش غذای سازمانی را دارید یا یک وعده ناهار معمولی روزانه، در هر حال اگر میخواهید به طعم اصیل غذاهای ایرانی برسید باید هنر ترکیب ادویهجات و استفاده درست از آنها را بلد باشید.
۶. عدم استفاده از مواد نگهدارنده در غذاهای ایرانی
بیشتر مردم ایران حساسیت عجیبی روی استفاده از مواد اولیه باکیفیت، تازه و سالم دارند، بنابراین همواره سعی میکنند تا هنگام تهیه غذاهای لذیذی مثل: باقالی پلو، کوکو سبزی، کشک بادمجان و … ترکیبات اولیه را به صورت روزانه تهیه و خود در منزل آماده کنند. انصافا هم باید بگوییم که طعم باقالی پلوی طبخ شده با سبزی و باقالای تازه با طبخ همین غذا با سبزیهای فریزشده اصلا قابل قیاس نیست. همین حساسیت روی تازگی مواد اولیه باعث شده تا مردم از خوردن غذاهای تهیه شده با افزودنیهای صنعتی مختلف که در بیشتر غذاهای فست فودی مورد استفاده قرار میگیرد امتناع کرده و یا کلا تمایل چندانی به تست این غذاها مگر برای تفنن نداشتهباشند.
جمع بندی
تنوع غذایی در کنار طعم لذیذ و رنگولعاب بینظیر غذاهای ایرانی باعث شدهاست تا کشور ما پتانسیلهای لازم برای تبدیل شدن به یکی از برترین قطبهای گردشگری غذایی جهان را داشتهباشد. اگرچه در طی دو سه دهه اخیر با ورود غذاهای فرنگی و همهگیر شدن غذاهای فست فودی استقبال از این نوع غذاها به خصوص در میان افراد کارمند و جوانان افزایش یافت اما واقعیت این است که هنوز هم سفارش غذای ایرانی به دلیل داشتن؛ مواد اولیه تازه و باکیفیت، طعم و مزه لذیذ و منحصربهفرد، تنوع زیاد، ارزش غذایی بالا، عدم استفاده از افزودنیهای صنعتی و شیوه طبخ کامل و سالم جزو اولویتهای غذایی مردم ایران است.
به این ترتیب، ما هم در بزرگترین کترینگ میرداماد (کیبو) همواره سعی میکنیم تا ضمن پاسداری از تلاش نیاکانمان در حفظ دستورالعملهای اصیل غذاهای ایرانی، سلامت شهروندان را نیز سرلوحه کار خود قرار دهیم پس برای سفارش غذاهای لذیذ سنتی و ایرانی میتوانید از طریق راههای ارتباطی موجود، درخواست خود را ثبت نموده و در کمترین زمان درب محل دریافت نمایید. همچنین این کترینگ آمادگی عقد قرارداد غذای شرکتی با کیفیت ممتاز و قیمت رقابتی را دارد.