مراحل تهیه خوراک مرغ و قارچ رژیمی
خوراک مرغ و قارچ، جزو لذیذترین غذاهایی است که هم در منو غذای مجالس و مهمانی ایرانیها دیده میشود و هم در میان سفرههای مردم جایگاهی ویژه دارد. این خوراک سالم، خوشمزه و البته مغذی، به راحتی نیازهای بدن انسان به انواع پروتئینهای حیوانی و گیاهی را تأمین میکند. به همین علت، بسیاری از افرادیکه تحت رژیمهای کاهش وزن هستند، میتوانند با خیال راحت این غذای خوش طعم و مفید را میل کنند. اگر با طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ رژیمی نا آشنا هستید، مطالعه این مقاله از «کیبو» را از دست ندهید.
فواید خوراک مرغ و قارچ برای افراد رژیمی
قبل از اینکه روش پخت خوراک قارچ و مرغ رژیمی را به شما آموزش بدهیم، ابتدا بد نیست بدانید که این خوراک مقوی برای گروههای مختلف مردم به خصوص افرادیکه تحت رژیمهای خاص مثل: دیابت، کاهش وزن، کاهش فشار خون و … هستند، فواید زیادی دارد. مرغ، به عنوان ماده اولیه این خوراک سالم، منبعی غنی از پروتئین بدون چربی و اسیدهای آمینه ضروری است و یک جایگزین فوقالعاده عالی برای گوشت قرمز به حساب میآید. بدن ما از اسیدهای آمینه برای ساخت بافت عضلانی استفاده میکند؛ چیزی که با افزایش سن اهمیت ویژهای پیدا میکند. مصرف به اندازه پروتئین، نقش موثری در حفظ تراکم مواد معدنی استخوانها دارد.
تهیه غذا با مرغ، به ساخت ماهیچههای قویتر و استخوانهای محکمتر کمک نموده و خطر آسیب بیماریهایی مانند پوکی استخوان را کاهش میدهد. طبق گفته منبع معتبر webmd، مصرف 25 تا 30 گرم پروتئین در هر وعده غذایی میتواند به القای حس سیری در افراد با وزن بالا و کنترل عادت ریزهخواری آنها کمک کند. بنابراین، خوراک مرغ و قارچ انتخابی عالی برای مدیریت بهتر وزن است. این غذای به ظاهر ساده، ریسک افزایش تری گلیسیرید و فشار خون بالا را کم میکند و از ابتلا به بیماریهای قلبی جلوگیری مینماید. در کنار مرغ، قارچ نیز به عنوان دیگر ماده غذایی مهم در خوراک قارچ و مرغ، خواص تغذیهای و دارویی گستردهای برای انسان دارد. قارچ حاوی ماده مفیدی به نام ارگوسترول است که مشابه کلسترول عمل میکند. ارگوسترول با قرار گرفتن در معرض نور ماوراءبنفش خورشید، به ویتامین D تبدیل میشود.
قارچ از بدن ما در برابر عفونتهای ویروسی و باکتریایی محافظت میکند. به همین علت است که خوردن قارچ برای سیستم ایمنی و سلامت ما مفید است. در واقع، قارچ یک ماده غذایی کم کالری، کم چربی و سرشار از فیبر و پروتئین گیاهی است که ضمن طولانی کردن پروسه سیری، نقش غیر قابل انکاری در کاهش قند خون بالا و سلامت عمومی افراد دارد. باتوجه به فواید بیشمار خوراک قارچ و مرغ رژیمی برای سلامت بدن، پیشنهاد میکنیم که نه تنها این خوراک لذیذ را در لیست غذاهای روزمره خود قرار دهید، بلکه به جای گزینههای ناسالمی مثل فست فودها نیز آن را، به عنوان ناهار شرکتی خود سفارش دهید.
طرز تهیه خوراک قارچ و مرغ رژیمی
شما میتوانید خوراک قارچ و مرغ را به روشهای مختلف درست کنید، اما اگر دوست دارید این غذای بین المللی خوشمزه را به سالمترین شیوه ممکن میل کنید، بهتر است طبق دستور پخت زیر پیش بروید:
مواد لازم برای پخت خوراک مرغ و قارچ ۲ نفره
- سینه مرغ ۷۰۰ گرم (یک سینه کامل)
- قارچ ۴۰۰ گرم
- فلفل دلمهای ۳ عدد
- پیاز متوسط ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- سیر ۲ حبه
- آویشن ۱ قاشق چایخوری
- نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک قارچ و مرغ رژیمی ۲ نفره
- مرحله اول: ابتدا باید سینه مرغها را خوب بشویید و آنها را به شکل نواری یا هر شکل دلخواه دیگری برش بزنید. برای طبخ این خوراک خوشمزه میتوانید از ران مرغ فیله شده هم استفاده کنید، اما اگر کاهش وزن اولویت شما است توصیه میکنیم از سینه مرغ که چربی کمتر و ارزش غذایی بالاتری دارد، استفاده کنید. پس از برش سینهها به قطعات دلخواه، آنها را با یک قاشق روغن غذاخوری یا بهتر بگوییم با روغنهای گیاهی سالمی مثل روغن زیتون یا روغن کنجد تفت دهید و کنار بگذارید. (برای پخت بهتر میتوانید نصف استکان آب به مرغ اضافه کنید، درب تابه را بگذارید و کمی زمان بدهید تا مرغها به خوبی بپزند).
- مرحله دوم: اکنون پیازها را نیز به شکل نگینی خرد کنید و داخل مقدار بسیار کمی روغن، به همان شیوه مرغها همراه با زردچوبه تفت دهید تا سبک شده و طلایی رنگ شوند.
- مرحله سوم: حالا وقت این است که فلفل دلمهایها را هم نگینی خرد کرده، به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
- مرحله چهارم: بعد از اینکه فلفل و پیازها سبک و نرم شدند آنها را به مرغ اضافه کنید و بدون نیاز به روغن اضافه قارچهایی را که به صورت ورقهای خرد کردهاید، داخل تابه بریزید و شعله را کمی زیاد کنید تا قارچها به خوبی تفت خورده و سبک شوند. پس از اینکه قارچها تفت خوردند، سیرهای رنده شده را نیز به آنها اضافه نموده و در حد چند ثانیه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
- مرحله پنجم: در این مرحله میتوانید گوجهها را رنده کرده و یا به صورت نگینی خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. سپس ادویهجات را اضافه نموده و هم بزنید. زیر اجاق گاز را کم کنید و مدت ده تا پانزده دقیقه زمان بدهید تا آب گوجهها چیده شده و خوراک شما جا بیفتد. البته اگر دوست دارید این غذا را کمی آبدارتر میل کنید، نیازی به تبخیر آب گوجه و قارچها نیست.
توجه داشتهباشید که این خوراک رژیمی یکی از سالمترین غذاها برای عموم افراد به خصوص ورزشکاران و کسانی است که از رژیمهای کاهش وزن، کاهش قند خون و سالمخواری پیروی میکنند. بنابراین، برای حفظ ارزش غذایی این خوراک مغذی و رسیدن به اهداف رژیمی خود سعی کنید از حداقل میزان نمک و روغن استفاده نمایید. همچنین، خوراک مرغ و قارچ رژیمی نقش مؤثری در بهبود کارآیی و بهرهوری کارمندان دارد، پس یک گزینه ایدهآل برای سفارش غذای شرکتی سازمانها نیز به شمار میآید. ما در کترینگ کیبو، با راهاندازی لاین سلامت این آشپزخانه بزرگ صنعتی، امکان سفارش خوراک مرغ و قارچ رژیمی با انواع سبزیجات سالم تا ۵۰۰۰ پرس در روز را فراهم نمودهایم. بهاینترتیب، برای سفارش این خوراک و سایر غذاهای رژیمی برای مجالس، مهمانی، سازمانها و … خود میتوانید، همین حالا از طریق شماره تلفن ۴۳۰۰۰۰۴۲_۰۲۱ با همکاران ما در ارتباط باشید
منبع
https://www.webmd.com/diet/health-benefits-chicken