02143000042

 روش پخت زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ، این غذا چنان محبوبیتی در میان مردم ایران دارد که در اکثر مهمانی و مجالس رسمی می توان آن را بر روی سفره مشاهده نمود و از رنگ و لعاب این غذا لذت برد.
زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این مقاله تیم  آشپزخانه صنعتی کیبو قصد دارد روش مزه دار کردن و انواع روش پخت بپردازد .

همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان و غذای شرکتی است که اکثرا برای ناهار و مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب ما را همراهی کنید.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

مواد لازم میزان مواد لازم
مرغ 4 تکه
پیاز خرد شده نگینی 1 عدد
زرد چوبه 1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذا خوری
زرشک 1 پیمانه
شکر  1/2 قاشق غذاخوری
خلال پسته 100 گرم
کره پنجاه گرم
برنج 4 پیمانه
ادویه به میزان دلخواه

مزه دار کردن و پخت مرغ

برای تهیه غذا ابتدا مرغ خرد شده را با پیاز نگینی و زردچوبه و نمک و ادویه های دلخواه که از قبل آماده کرده ایم با دو قاشق روغن غذاخوری در حرارت متوسط و متناسب با قابلمه ای که داریم به مدت یک ربع 20 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز کاملا آب شده و مرغ داخل قابلمه مزه دار شود. برای گرفتن بوی مرغ علاوه بر پیاز سرخ شده یک پیاز خام  ، هویج یا کرفس یا فلفل دلمه ای به مواد اضافه کنید (استفاده از این مواد بستگی به ذائقه شما دارد )

معمولا برای زرشک پلو مجلسی و مهمانی های رسمی از  دو سبک استفاده می کنند یا با رب مرغ پخته می شود که در همان مرحله ای که ادویه ها اضافه می کنیم به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم و یا  برای مهمانی های رسمی تر از زعفران برای طعم دهی و خوشرنگ شدن مرغ استفاده می شود که این روش مجلسی تر می باشد که یک تا دو قاشق غذاخوری زعفران در ابتدای مرحله پخت و 2 قاشق هم در انتها اضافه می کنیم

  • پس از مزه دار شدن مرغ حدود 4 لیوان به آن آب اضافه می کنیم توجه داشته باشید که سطح روی مرغ با آب پر شود

البته این امر بستگی به ذائقه خودتان دارد و غلظت سس آن بر حسب سلیقه خودتان میتواند آبکی یا غلیظ باشد.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زمانی که مرغ یک ربع تفت خورد کمی از مراحل پخت آن انجام شده است و زمان زیادی برای پخت نیاز نیست پس بعد از همه این مراحل منتظر می مانیم تا 4 لیوان آبی که به مرغمان اضافه کرده ایم به 2 لیوان برسد.

روش تفت زرشک

 مدت زمانی که مرغ در حال جا افتادن است در یک تابه جداگانه ای 1 قاشق کره و 1 قاشق روغن مایع برای براقیت برنج داخل تابه ریخته و زرشک های پاک شده  و از قبل شسته شده را با نصف قاشق چایخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری زعفران و 1 قاشق غذاخوری گلاب را که از قبل آماده کرده ایم را نیز داخل تابه می ریزیم و همه آن ها را با کره و روغن تفت می دهیم.

در این بخش از ادامه پخت زرشک پلو با مرغ یک کفگیر برنج را که زعفرانی کرده ایم به زرشکی که تفت داده شده است اضافه می کنیم و بعد از آن خلال پسته را داخل آن میریزیم
و در نهایت این مواد را پس از مخلوط شدن روی برنج دم کرده ریخته که در مقالات گذشته نکات پخت برنج را گذاشتیممرغ و سسی که از قبل در حرارت ملایم پخته شده است را با آن سرو می کنیم.

طرز تهیه مرغ با آب پرتغال

پخت مرغ با آب پرتقال باعث میشه مرغ یک طعم فوق العاده و بس نظیر بگیره حتما برای مهمانی های رسمی خود از این روش استفاده کنید بعد از تکه های مرغ را با پیاز و ادویه ها تفت دادید یک لیوان آب بریزید و زمانی که آب شروع به جوششیدن کردن 2 تا سه لیوان آب پرتقال اضافه کنید به میزان مرغ ها بستگی دارد اگر از تعداد تکه های کمتر استفاده میکنید مثلا برای دو نفر مرغ آماد میکنید یک لیوان آب و یک لیوان آب پرتقال کافی است و سپس زیر قابلمه را خیلی ملایم کنید تا خوب بپزد و جا بیفته و یک نکته مهم در صورتی که آب پرتقال شیرین بود دوتا سه قاشق آب نارنج به مرغ اضافه کنید.

رسپی زرشک پلو با مرغ

نکته های مهم آشپزی

  •   سرآشپز کترینگ ونک پیشنهاد می کند برای آنکه رنگ خوش زرشک باقی بماند و خیلی عالی و براق باشد و به غذا رنگ پس ندهد باید به محض اینکه دانه های شکر حل شد حرارت گاز را خاموش کنیم
  •  همچنین دقت داشته باشید خلال پسته را نیز روی حرارت به آن اضافه نکنید چرا که رنگ پسته با خوردن حرارت به کل تغییر کرده و رنگ اصلی خود را از دست می دهد.
  • و در آخر در کترینگ گاندی روش اضافه کردن زعفران به مواد به صورت جداگانه می باشد اگر زعفران را جداگانه به برنج اضافه کنید و سپس برنچ را به ترکیب زرشک و خلال پسته اضافه کنید زرشک آب و رنگ پس نمی دهد هر کدام از مواد در جای خود رنگ خاص و زیبایی به خود می گیرند.

کترینگ کیبو با استفاده از مواد غذایی با کیفیت و درجه یک آماده تهیه غذای شرکتی و غذای مجالس با طعم اصیل ایرانی است

ساعات کاری

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00
19:00 – 22:00

 جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

15 + 12 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا