در مسافرت های هوایی به این نکته توجه کرده اید که چرا طعم غذا در هواپیما با غذاهایی که قبل از سوار شدن هواپیما خورده اید متفاوت است ؟
چرا طعم غذا در هواپیما تغییر می کند
یکی از موارد بسیار مهمی که در زمان پرواز اتفاق می افتد تجربه خوردن غذا بی مزه و یا بدمزه در هواپیماست که در نگاه اول تصور می کنید که محصولات شرکت های غذایی خطوط پروازی و کترینگ ها هواپیمایی زیادی غذا رو شیرین و یا شور کرده اند که باعث بی میلی شما در خوردن غذا در حین پرواز می شود و طعم غذا در هواپیما برایتان مطلوب نخواهد بود.
عوامل موثر بر کاهش حس بویایی و چشایی در هواپیما
نکته مهم این است که مشکل از غذای تهیه شده توسط کترینگ های هواپیمایی نیست مسئله اینست که در زمان سوار شدن به هواپیما و با اوج گرفتن هواپیما حس چشایی و بویایی شما ضعیف می شود از طعم آب گرفته تا طعم غذا و تنقلاتی که در حین سفر استفاده می کنید به نظرات تغییر می کند
در زمان پرواز و ارتفاع گرفتن چند هزار متری هواپیما حس های چشایی و بویایی دو حس اصلی برای درک ما از طعم و مزه مواد غذایی از بین می رود .به دلیل نبود رطوبت هوا و فشار کم هوا و صداهای هواپیما در داخل کابین هواپیما بر کاهش حس بویایی و چشایی تاثیر گذار است
تهیه و سرو غذا در هواپیما
فرآوری، تهیه و پخت غذا با کیفیت خوب برای چند صد نفر مسافر پرواز کار بسیار دشوار و مهمی است به دلیل رعایت استانداردها و پروتکل های بهداشتی بین المللی تمام غذاهای یک پرواز در کترینگ ها و آشپزخانه های صنعتی مخصوص غذا پخته ، خنک و یخچالی و در نهایت بسته بندی می شوند که نحوه انجام تمام این مراحل بر کیفیت غذا تاثیر گذار است همچنین برای گرم کردن غذا در هواپیما به دلایل رعایت موارد ایمنی از اجاق های بادی برای گرم کردن استفاده می کنند که هوای خشک و داغ را به غذا دمیده می شود .
ترس از پرواز
یکی دیگر از عوامل موثر در کاهش حس چشایی و بوبایی استرس و اضطراب در حین پرواز می باشد که بر میزان لذت بردن شما از طعم غذا تاثیر می گذارد
کیفیت غذا در کلاس پروازی
تمام ایرلاین ها در سرتاسر جهان در سال های گذشته توجه خود را بر کیفیت و نوع بسته بندی غذاهای معطوف کرده اند اما با این وجود انتخاب نوع کلاس پروازی شما بر میزان کیفیت غذا تاثیر گذار است طبیعا غذا و سرویس هواپیما کلاس بیزینس و فرست کلاس بهترین غذا و سرویس دهی رو در مقابل دیگر کلاس های پروازی دریافت می کنند
توصیه های مهم قبل از پرواز
یکی از مواردی که در طعم غذا در هواپیما اتفاق می افتد احساس بیشتر و شدیدتر بعضی از طعم ها و چاشنی ها مانند کاری و گرد لیمو ، هل و دارچین به نسبت دیگر طعم ها احساس می کنند و به اصطلاح طعم این ادویه ها غالب بر طعم غذا می شود
توصیه میکنیم چند ساعت حداقل 2 ساعت قبل از پرواز از خوردن غذاهای شور و سرخ کردنی و حبوبات خودداری کنید تا سفری راحت و به دور از مشکلات جسمانی را تجربه کنید