فضاهای کاری اغلب مستعد تنشهای مختلف هستند که همین موضوع باعث استهلاک روانی کارکنان و پرسنل میشود، به همین علت داشتن وعدههای غذایی سالم و لذیذ در محیط کار میتواند نقش مؤثری در فراغت روان، افزایش بهرهوری و حفظ نظم سازمان داشتهباشد. این همان نکته طلایی است که مدیران تدارکات سازمانها نباید از آن به سادگی عبور کنند. البته انتخاب و تهیه غذای سازمانی خوب و باکیفیتی که مورد تأیید کارکنان نیز باشد ،بیش از هرچیز مستلزم درک درست نیازهای پرسنل و همکاری با کترینگهای معتبر است. یکی از مهمترین کارها برای رسیدن به این مهم، آگاهی از منو غذاهایی است که کارکنان صرف آنها را برای ناهار شرکتی خود ترجیح میدهند. به این ترتیب برای تنظیم لیست محبوبترین غذاهای اداری پیشنهاد میکنیم مطالعه این مقاله از «کیبو» را از دست ندهید.
چرا انتخاب نوع غذای شرکتی مهم است؟
غذایی که کارکنان مصرف میکنند مستقیما بر سطح انرژی، عملکرد شناختی و رفاه کلی آنها تأثیر میگذارد. در واقع یک رژیم غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی ضروری، باعث بهبود خلقوخوی کارکنان، افزایش انرژی پایدار و تمرکز بیشتر آنها میشود. این در حالیست که عادات غذایی بد و صرف غذاهای بیکیفیت، تبعاتی مثل: خستگی، عدم تمرکز و کاهش بهرهوری پرسنل را به همراه دارد پس اگر می خواهید کارمندانی سالم، شادتر و آرامتر داشتهباشید باید نسبت به انتخاب و تهیه ناهار شرکتی آنها حساس باشید. بهطورکلی شرکتها با اطمینان از دسترسی آسان کارکنان به وعدههای غذایی و میان وعدههای مغذی میتوانند تمرکز، سطح انرژی و رضایت شغلی پرسنل خود را بهبود ببخشند.
لیست محبوب ترین غذاهای شرکتی
تنظیم برنامه غذایی هفتگیای که اکثر کارکنان به آن علاقه دارند، نه تنها حسی از ارزشمندی را در آنها تقویت میکند، بلکه عاملی مؤثر در افزایش رغبت پرسنل به حضور در سازمان است. منو غذایی زیر با اتکا به تجریه همکاری چندین ساله کترینگ کیبو با شرکتهای مختلف و براساس آمار سفارش ناهار شرکتی ثبت شده توسط این مراکز، تهیه و تدارک دیده شدهاست:
چلو جوجه کباب
جوجه کباب یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که معمولا پای ثابت بیشتر غذای مجالس و مهمانی ها نیز هست. این غذای لذیذ ایرانی از نظر ارزش غذایی بسیار مفید و مغذی است، چراکه میتواند حداقل نیازهای روزانه افراد به منابع ارزشمندی چون: پروتئین، کربوهیدرات، اسیدهای چرب ضروری، ویتامینها و مواد معدنی را به خوبی تأمین کند؛ البته اگر برای طبخ این غذا از مواد اولیه ارگانیک و تازه استفاده شود! جالب است بدانید که جوجه کباب غذای محبوب سایر ملل نیز هست. اگرچه در بسیاری از سازمانها و شرکتها جوجه کباب به صورت زعفرانی سرو میشود اما شما میتوانید با در نظرگرفتن فضای سازمانی و علایق پرسنل خود آن را به شکلهای گوناگون دیگری مثل: یونانی، لبنانی، مکزیکی، بندری، ترش و … نیز سفارش دهید.
زرشک پلو با مرغ
بدون شک زرشک پلو با مرغ رایجترین و البته محبوبترین غذای سنتی ایرانی است که تقریبا در تمام مهمانیها، مراسمها، تولدها و … سرو میشود. این غذای خوشمزه نیز درست مثل جوجه کباب میتواند منابع غذایی مهم بدن انسان را به خوبی فراهم کند. معمولا مرغ مورد استفاده برای زرشک پلو ایرانی هم به صورت رژیمی و هم به صورت سرخ شده طبخ میشود، بنابراین شما با انتخاب این غذای اصیل ایرانی میتوانید رضایتخاطر کلیه پرسنل خود را جلب نموده و آنها را به خوردن یک ناهار شرکتی مفید و لذیذ ترغیب کنید.
چلو خورشت قرمه سبزی
قرمه سبزی یکی از خورشتهای پرعطر و بوی ایرانی است که اکثر ما تعصب عجیبی روی طعم و مزه آن داریم چون معمولا این غذای لذیذ توسط بانوان و مادران ایرانی به بهترین نحو طبخ میشود، بنابراین اگر میخواهید قرمه سبزی را در لیست منو غذای شرکتی خود قرار دهید حتما باید کترینگی را انتخاب کنید که تبحر زیادی در طبخ غذاهای سنتی ایرانی به خصوص قرمه سبزی داشتهباشد. در تأیید علاقه مردم ایران به این غذای کامل و لذیذ، همین بس که اولین شنبه ماه آذر به نام «روز جهانی قرمه سبزی» نامگذاری شدهاست پس نیاز به تأکید نیست که با قرار دادن این غذا در لیست منو غذای شرکتی سازمان خود میتوانید نظر مثبت پرسنلتان را جلب نموده و آنها را به صرف غذایی لذیذ و مغذی دعوت کنید.
چلو خورشت قیمه
خورشت قیمه جزو غذاهای سنتی و حتی مذهبی ایران است که در بیشتر آیینهای دینی نیز پخته و سرو میشود. برای تهیه این غذای لذیذ از گوشت گوسفندی، لپه، رب گوجه فرنگی و ادویههای مختلف مثل دارچین و زعفران استفاده میکنند. مردم خوش ذوق ایران خورشت قیمه را همراه با سیب زمینی یا بادمجان سرخ شده میل میکنند. پلو خورشت قیمه نیز جزو غذاهای اداری پرطرفدار است که اکثر کارمندان از خوردن آن لذت میبرند. این خورشت اصیل ایرانی علاوه بر طعم لذیذش دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.
باقالی پلو با گوشت
کمتر کسی است که با شنیدن نام باقالی پلو با گوشت، تصویر هوسانگیز پلویی سبز و خوشرنگ با تکه گوشتهایی چرب و غوطهور در سس در مقابل چشمانش نقش نبندد! باقالی پلو با گوشت نهتنها یک غذای محبوب خانگی است، بلکه غذایی لاکچری و اصیل نیز به شمار میآید، به همین دلیل هنگام تهیه لیست خدمات تشریفات مجالس و مهمانیهای مختلف، همیشه از بودن این غذا در منو نهایی استقبال میکنند. عطر بینظیر شوید و طعم لذیذ گوشت، هر کارمند خوش ذوقی را برای خوردن این غذای خوشمزه ترغیب میکند. باقالی پلو با گوشت نیز جزو غذاهای مقوی و انرژیبخش است که به خوبی میتواند نیازهای اولیه پرسنل به منابع غذایی مهم و ضروری را تأمین کند.
لوبیا پلو
لوبیاپلو یک غذای ترکیبی مفید و مغذی است که از مخلوط کردن لوبیا سبز، برنج، زعفران و تکههای گوشت گوسفندی یا گوساله تهیه میشود، به همین علت مجموعهای از مهمترین نیازهای غذایی بدن انسان به سبزیجات، پروتئین حیوانی، کربوهیدرات، ویتامین و مواد معدنی را تأمین میکند. شما میتوانید با قرار دادن لوبیاپلو در لیست سفارش غذای شرکتی خود، تنوع خوبی به منو هفتگی ناهار کارکنان بدهید و حس نوستالژیک غذاهای خانگی را برای آنها تداعی کنید.
عدس پلو
عدس پلو نیز دیگر غذای ترکیبی اصیل ایرانی است که با سرو آن برای کارکنان میتوانید به رژیم غذایی پرسنلی که ممنوعیت مصرف پروتئین حیوانی دارند و یا تحت رژیمهای گیاهخواری هستند نیز احترام بگذارید. طبق گفته متخصصین تغذیه، عدس موجود در این غذا نقش مؤثری در تأمین پروتئین مورد نیاز بدن افراد دارد. بهطوریکه طبق تحقیقات انجام شده، یک فنجان عدس حاوی حدود ۱۸ گرم پروتئین گیاهی است، بنابراین همه کارکنان میتوانند از فواید این غذا بهره ببرند. این مسأله برای پرسنلی که رژیم گیاهخواری دارند از اهمیت بیشتری برخورداراست زیرا مانع از حس ضعف و بیحالی ناشی از حذف پروتئین حیوانی در رژیم آنها میشود. عدس پلو معمولا با مخلفات گوناگون مثل: گچشت چرخ شده، پیاز داغ، کشمش، خرما و … سرو میشود.
شنیسل مرغ با سبزیجات
هنگام تنظیم لیست سفارش ناهار پرسنل سازمانی خود حتما باید تنوع غذایی و احترام به سلایق مختلف را لحاظ کنید، به این ترتیب توصیه میکنیم در کنار غذاهای پلویی حتما از سایر غذاهای غیر برنجی مثل شنیسل مرغ نیز استفاده کنید. برای تهیه این غذای پروتئینی مقوی نیاز به تخم مرغ، سینه مرغ، آرد سفید و ادویههای مختلف است که برای غنیسازی بیشتر آن میتوانید از سبزیجات مختلف مثل: کلم بروکلی، فلفل دلمهای، کلم سفید، جعفری و قارچ نیز استفاده کنید. شنیسل مرغ یک خوراک خوشمزه و مغذی است که به صورت ساده و یا همراه با نان سرو میشود.
شامی کباب با دورچین
شامی کباب یک غذای اصیل شمالی است که در بسیاری از دیگر کشورها مثل هند و افغانستان نیز طبخ میشود. این خوراک خوشمزه جزو غذاهای بدون برنج است که درست مثل شنیسل مرغ میتواند به تنوع منو روزانه غذای شرکتی سازمانها کمک کند. سیب زمینی، پیاز، آرد نخودچی، گوشت چرخ شده، گوجه فرنگی و ادویههای مخصوص جزو ترکیبات اولیه یک شامی خوشمزه هستند که معمولا کترینگها برای سرو آن به عنوان غذای شرکتی، از دورچینهای مختلف مثل انواع سبزیجات و ترشیجات نیز استفاده میکنند.
جمع بندی
انتخاب یک غذای شرکتی خوب و مقوی نقش به سزایی در رضایتخاطر کارکنان و بهرهوری سازمان دارد، به همین علت ما در این مقاله سعی کردیم تا لیستی از محبوبترین غذاهای شرکتی مورد استقبال پرسنل را به شما معرفی کنیم. دقت داشتهباشید که ارزش غذایی هر یک از غذاهای معرفی شده در گرو شیوه طبخ و اصالت و کیفیت مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه آنهاست، بنابراین شما به عنوان مسئول تهیه غذای سازمانی باید نکات مهمی چون: اعتبار کترینگ مدنظر، شیوه طبخ، کیفیت مواد اولیه، چگونگی تحویل و سرو غذا، نحوه بستهبندی و … را مورد ارزیابی قرار دهید.
کترینگ ما (کیبو) به عنوان یکی از باسابقهترین کترینگهای فعال در محله میرداماد، با رعایت تمام اصول حرفهای و بهداشتی تهیه غذای شرکتی و با بهرهمندی از منویی متنوع از انواع غذاهای ایرانی، فرنگی، رژیمی و محلی، آمادگی عقد قرارداد با کلیه سازمانها، شرکتها و موسسات گوناگون را داریم. بدین منظور شما میتوانید از طریق شماره تلفن ۴۳۰۰۰۰۴۲_۰۲۱ سفارشات خود را ثبت نموده و با اپراتورهای کیبو در تماس باشید.