KIBO

آداب برگزاری مجالس و مهمانی ها در ایران

یکی از لذت بخش‌ترین کارها برای اکثر ما ایرانیان برپا کردن مراسم‌ مهمانی و مجالس مختلف است، البته با این شرط که مراسم شما یک بزم شادی و خوشحالی باشد و نه یک مراسم عزا و ترحیم!

فارغ از این موضوع، باید بدانید که تدارک دیدن برای یک دورهمی خودمانی، مجلس رسمی و یا مراسم عروسی، تفاوت‌های قابل توجهی با هم دارند؛ اما با نگاهی دقیق‌تر متوجه خواهید شد که در تمام آن‌ها آنچه بیش از هر چیز اهمیت دارد، توان و تبحر شما در مدیریت آن مراسم و مهمانی است که این تبحر تنها در نتیجه تجربه به دست می‌آید. همین موضوع بهانه‌ای شد تا ما در این مقاله از کیبو تجارب چندین ساله خود در امر مدیریت و برگزاری مجالس و مهمانی‌های مختلف را در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید مراسم‌های خود را به بهترین نحو برپا کنید پس تا انتهای مطلب همراه ما بمانید.

قبل از هر چیز برنامه ریزی کنید!

مسلما اولین و مهم‌ترین قدم در برگزاری یک مجلس خوب و به یادماندنی برنامه ریزی و هماهنگی تک‌تک کارهایی است که قصد انجام آن را دارید، برای این کار بهتر است نکاتی که در ادامه به انها اشاره شده است را مورد توجه قرار دهید.

پس از اینکه لیست بالا را تکمیل کردید، می‌توانید با خیال راحت تصمیم بگیرید که کدام یک از این بخش‌ها را به کمک خود و اطرافیانتان انجام داده و کدام یک را به شیوه برون سپاری به سرانجام برسانید. به طور مثال اگر قصد دارید از مهمانان خود با شیرینی و نوشیدنی پذیرایی کنید و تعداد میهمانان شما هم کم است، بهتر است برای خرید شیرینی به شیرینی فروشی مراجعه کرده و تاریخ مراسم، تعداد و مدل شیرینی‌های درخواستی‌تان را سفارش دهید و اگر به دنبال ارائه پک‌های پذیرایی آماده و شیک هستید تنها با یک تماس با شماره تلفن ۴۳۰۰۰۰۴۲ می‌توانید تعداد و محتویات پک درخواستی خود را به اپراتورهای  کیبو توضیح داده و سفارش خود را نهایی کنید تا در روز موعود بدون کمترین دردسر و نگرانی به محل برگزاری مراسم شما ارسال شود.

با روی باز به استقبال مهمانان خود بروید!

وقتی همه کارهای قبل از مراسم را برنامه‌ریزی و هماهنگ کردید، وقت آن است که در روز مهمانی تمام خستگی‌ها را کنار گذاشته و با لباسی آراسته و رویی گشاده از مهمان‌های عزیز خود استقبال کنید. اینکه مراسم شما چه حال و هوایی داشته باشد تا حد زیادی به روحیات شما، نوع مجلس و نحوه ارتباط شما با مهمان‌هایتان بستگی دارد، بنابراین توصیه می‌کنیم هنگام برگزاری مراسم یک یا چند مورد از نکات زیر را با توجه به فاکتورهای ذکر شده اجرایی کنید.

با بهترین غذاها و خوراکی‌ ها از مهمانان خود پذیرایی کنید!

نحوه پذیرایی از مهمان‌ها یکی از اصلی‌ترین آداب برگزاری مجالس و مهمانی در ایران است که به‌ خاطر روحیات لطیف و مهمان‌دوست مردم این سرزمین همیشه به آن بها داده شده و سعی بر این است که در تمام مراسم‌ها برای مدعوین سنگ تمام گذاشته شود. پذیرایی معمولا شامل سه بخش استارتر (پیش غذا)، غذا و دسر است که هر کدوم فلسفه و آداب خود را دارد. اگر قصد برپایی مجلسی را دارید هنگام پذیرایی از مهمان‌های خود حتما توصیه‌های زیر را رعایت کنید.

با مهمانان خود گپ و گفت داشته باشید!

گاهی اوقات میزبان هنگام برگزاری مجالس و مهمانی خود اینقدر درگیر کارهای حاشیه‌ای و پذیرایی از مهمان‌ها است که فراموش می‌کند آن‌ها قبل از میل کردن هر نوع خوراکی و یا نوشیدنی، به مصاحبتی گرم و صمیمانه با او نیاز دارند. در واقع یکی از وظایف برگزار کنندگان مهمانی این است که آغازگر صحبت باشند و مسیر گفتگوها را در دست بگیرند. در این مورد نیز توصیه‌های جالبی را برایتان آماده کرده‌ایم.

بدرقه مهمان را فراموش نکنید!

با رسیدن به لحظات پایانی برگزاری مجالس و مهمانی، آداب بدرقه را نیز به درستی به‌جا آورید تا خاطره‌ای خوش از شما در ذهن مهمان‌هایتان به یادگار بماند. برای اینکار لازم است که از تک‌تک مدعوین بابت حضورشان در مراسم تشکر کنید. بهتر است این قدردانی با رویی گشاده و لبخندی رضایت‌بخش انجام شود. اگر مهمانی در منزل شما یا رستوران برگزار شده توصیه می‌کنیم مهمان‌های خود را تا جلوی درب همراهی کنید.

سفارش آنلاین غذا