KIBO

طرز تهیه عدس پلو با مرغ

عدس پلو یکی از غذاهایی است که به چند روش می شود تهیه کرد هم با گوشت چرخ کرده و هم با مرغ و هم به صورت ساده و بدون گوشت . این غذا در منوی غذای شرکتی با گوشت چرخ کرده و دورچین پیاز داغ و کشمش و ته دیگ آماده می شود

عدس پلو با مرغ از اون دسته از غذاهایی هست که خیلی راحت و بدون دردسر درست میشه و برای کسایی که تمایل به خوردن گوشت قرمز ندارند جایگزین مناسبی هست با ما همراه باشید با طرز تهیه عدس پلو با مرغ

آشنایی با طرز تهیه عدس پلو با مرغ

عدس منبع غنی آهن و پروتئین گیاهی که برای بدن لازمه. اما به دلیل طبع سردی که داره، سرآشپز تهیه غذا گاندی بهتون توصیه میکنه که همراه با گرمی جات استفاده بشه به همین دلیل هست که در این غذا معمولاً کشمش و خرما هم سرو میشه.
این بارسرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو به جای استفاده از گوشت قرمز در تهیه عدس پلو با مرغ استفاده کرده که طعم متفاوت و البته خوشمزه ای دارد.

مواد لازم برای تهیه عدس پلو با مرغ

مواد مورد نیاز میزان
برنج 2 پیمانه
عدس 1 پیمانه
سینه مرغ 1 عدد (پخته شده)
کشمش 1 پیمانه
خرما 10عدد
پیاز متوسط 1 عدد
زعفران 1/4 قاشق چایخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

 عدس پلو با مرغ

برای پخت عدس پلو با مرغ ، یکی دوساعت قبل از شروع به آشپزی برنج رو همراه با مقداری آب و نمک خیس می کنیم. همچنین عدس رو هم در ظرفی جداگونه همراه با مقداری آب خیس می کنیم.

بعد از این مدت و برای شروع کار اول عدس خیس رو آبکش می کنیم و توی یک قابلمه همراه با مقداری آب روی حرارت ملایم می پزیم. در اواسط پختمون مقداری نمک بهش اضافه می کنیم و بعد اون رو مجدداً آبکش می کنیم.

سپس توی یک قابلمه دیگه مقداری آب می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم. بعد از اینکه جوش اومد آب روی برنج رو خالی می کنیم و اون رو توی آب در حال جوش می ریزیم و همراه با مقداری زردچوبه و کمی زعفران برای ده تا دوازده دقیقه می پزیم.

مراحل پخت عدس پلو

مقاله پیشنهادی : لیست غذاهای ایرانی

آماده کردن نثا عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو ساده

برای عدس پلو ساده هم می توانید به صورت آبکش و هم به صورت کته تهیه کنید به این صورت که ابتدا پیاز داغ درست کنید و سپس عدس را بشورید و با یک لیتر آب بزارید تا پخته شود و سپس برنج را بشورید و با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به عدس اضافه کنید و به نسبت مقدار برنج ها به همان میزان آب بریزید و بعد دم کشیدن با کشمش و پیاز داغ و یا با تخمه مرغ و یا به صورت خالی سرو کنید

نکاتی طلایی در مورد طرز تهیه عدس پلو با مرغ

کترینگ کیبو با استفاده از مواد غذایی با کیفیت و درجه یک ارائه دهنده خدمات غذای شرکتی و غذای مجالس و مهمانی با طعم اصیل ایرانی است

سفارش آنلاین غذا