KIBO

طرز تهیه آش رشته

 نکات مهم طرز تهیه آش رشته خوشمزه

آش رشته جزء معروف ترین و خوشمزه ترین آش های ایرانی محسوب می شود که به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی و همچنین در ماهای محرم و صفر به عنوان یک غذای نذری پخته می شود و با کشک و نعناع و یا سرکه و ترشی خورده می شود . با ما همراه باشید با تمام ریزه کاری و مراحل پخت آش رشته

مواد لازم برای پخت آش رشته

 این مقدار مواد برای پخت آش رشته به تعداد 8 تا 10 نفر است

مرحله اول پخت آش

در مرحله اول تهیه غذا ، برای اینکه نفخ حبوبات را بگیرید بهتر است که حداقل 12 یا 24 ساعت قبل از پخت آش رشته حبوبات خود را منهای عدس در آب گرم خیس کنید و چند بار آبی که در آن حبوبات را خیساندید عوض کنید

مقاله پیشنهادی : روش پخت سریع حبوبات

مرحله دوم  پخت حبوبات

در این مرحله در یک قابلمه پیازهای خرد شده را سرخ کنید به اندازه ای که کاملا طلایی بشود برای اینکه زودتر پیازها سرخ شود و ترد و چیپسی بشود بهتر است که از شب قبل خرد کنید و روی یک پارچه بریزید تا آب پیاز خشک شود با این روش پیازها خیلی سریع تر سرخ می شوند و روغن به خود نمی کشند و کاملا ترد میشوند بعد از سرخ شدن پیاز می توانید زردچوبه و فلفل سیاه به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی ادویه ها گرفته شود بعد 2 لیتر آب اضافه کنید و نخود و لوبیا خود را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حدود یک ساعت بجوشد وقتی نیم پز شدن عدس را به مواد اضافه کنید و اگرمیزان آب قابلمه کم شده بود میتوانید دوباره آبجوش استفاده کنید و یک ساعت دیگر اجازه دهید که حبوبات خوب بپزند

مقاله پیشنهادی : طرز تهیه انواع سوپ

اضافه کردن سبزی به آش

بعد از پخت کامل حبوبات سبزی را به آش اضافه کنید و کمی نمک اضافه کنید برای اینکه رنگ سبزی ها تیره نشود بهتر است که در قابلمه را نبندید حدود 20 تا 30 دقیقه بپزید و در آخرین مرحله رشته آشی رو اضافه کنید برای اینکه رشته ها خوب بپزد و بهم نچسبد و خمیر نشود از ابتدا قابلمه را بزرگتر از حجم مواد انتخاب کنید حدود 5 تا 10 دقیقه برای پخت رشته ها کافی است بعد از آن زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید که آش خوب جا بیفتد

آش رشته مجلسی

 برای پخت آش رشته مجلسی به میزان یک لیتر آب و یک لیتر آب گوشت استفاده کنید و از گوشت قلقلی های بسیار ریز از ترکیب گوشت چرخ کرده و پیاز و ادویه های دلخواه درست کنید و برای تزئین آش  استفاده کنید

نکات مهم پخت آش رشته

برای درست کردن سیر داغ بهتر است که ریز خرد کنید و یا رنده درشت کنید که خمیر نشود و برای نعناع داغ کردن دو تا سه قاشق روغن را در ظرف بریزید و دو    قاشق نعناع خشک شده را به آن اضافه کنید و در حد چند ثانیه تفت دهید بیشتر از این میزان باعث تلخ شدن نعناع می شود.

حتما کشک را بجوشانید و بعد از آن استفاده کنید .

کشک را داخل آش نریزید چون این کار باعث بریده شدن کشک می شود

در صورتی که آش لعاب کافی نداشت یک قاشق آرد را با آب مخلوط کنید و در مرحله آخر زمانی که سبزی اضافه می کنید آرد را به آش اضافه کنید

تزئین آش رشته

چند نمونه تزئین آش رشته برای مجالس و مناسبت ها با استفاده از مواد ساده و در دسترس

 

سفارش آنلاین غذا