KIBO

طرز تهیه قارچ سوخاری با پنیر پیتزا

قارچ سوخاری جزو خوراک‌های خوشمزه و پرطرفداره که علاوه‌ بر طعم عالی، ارزش غذایی بالایی داره و خیلی راحت و ساده درست میشه. قارچ سوخاری رو میشه به تنهایی یا همراه با بقیه غذاهای فست فودی نوش جان کرد. اکثر افراد، قارچ سوخاری رو به صورت معمولی و ساده میل کردن، اما ما امروز تو این مطلب از «کیبو» قصد داریم طرز تهیه قارچ سوخاری با پنیر پیتزا رو بهتون آموزش بدیم. این مدل قارچ سوخاری بسیار لذیذ و خاصه و در عرض چند دقیقه درست میشه.

برای تهیه قارچ سوخاری پنیری به چه مواد اولیه‌ای نیاز داریم؟

قارچ سوخاری نه تنها می‌تونه یه وعده غذای خونگی خوشمزه و سریع باشه، بلکه به عنوان پیش غذا یا میان‌وعده برای منو غذای مجالس و مهمانیها هم مناسب و پرطرفداره. این غذا به خوبی با انواع سس‌ها مثل سس مایونز، سس تند یا سس گوجه فرنگی سرو میشه و تنوع طعم‌ها رو افزایش میده. اگه دلتون می‌خواد این میان وعده لذیذ رو تو خونه درست کنین لازمه که مواد اولیه زیر رو تدارک ببینین:

مواد اولیه لازم برای تهیه قارچ سوخاری پنیری ۴ نفره مقادیر لازم
قارچ متوسط تازه ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۲ کیلو
آویشن ۱ قاشق غذاخوری
پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
جوزهندی نصف قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری
پودر عصاره مرغ ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار کافی
آب سرد ۳ لیوان

طرز تهیه قارچ سوخاری پنیری

برای درست کردن قارچ سوخاری پنیری باید طبق مراحل زیر عمل کنین:

  1. اول از همه باید قارچ‌ها رو بشورین و با استفاده از دستمال مناسب خشک کنین.
  2. ساقه قارچ‌ها رو به آرومی جدا کنین، بعد پنیر پیتزا رو از یخچال خارج کنین و اجازه بدین که به دمای محیط برسه تا نرم و قابل قالب‌گیری بشه.
  3. پنیر پیتزا نرم شده رو با دست یا پشت قاشق کمی له کنین تا حالت گلوله‌ای به خودش بگیره. حالا با دست، فضای خالی قارچ‌ها رو با مقدار مناسبی پنیر پر کنین، طوریکه شکم قارچ‌ها پر بشه اما پنیر بیرون نزنه.
  4. تو این مرحله باید همه ادویه‌ها رو با نمک مخلوط کنین و به اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری از اون رو به آرد اضافه کنین و هم بزنین تا مواد حسابی با هم ترکیب بشن.
  5. آرد رو داخل یه کاسه مناسب بریزین و قارچ‌های پنیری رو داخلش غلت بدید تا سطح قارچ‌ها کاملا آردی بشه.
  6. قارچ‌های آردی شده رو داخل آب سرد بندازین و چند ثانیه زمان بدید تا سطح‌شون کامل خیس بشه.
  7. قارچ‌ها رو از آب خارج کنین و برای بار دوم داخل آرد و ادویه‌ها غلت‌شون بدید. تو این مرحله سطح قارچ باید کاملا پولکی و با مواد سوخاری احاطه بشه.
  8. مقدار مناسبی روغن سرخ کردنی رو داخل تابه بریزین، طوریکه روغن سطح قارچ‌ها رو بپوشونه. روغن باید کاملا داغ داغ باشه.
  9. قارچ‌ها رو یکی یکی داخل روغن داغ بندازین و با گیره تو روغن غلت‌شون بدید تا همه قسمت‌هاش کاملا سوخاری و طلایی باشه.
  10. بعد از اینکه قارچ‌ها سوخاری شد، اون‌ها رو از روغن خارج کنین و داخل توری فلزی قرار بدید تا روغن اضافش جدا بشه.
  11. با نصف کردن قارچ‌های سوخاری شده پنیر ذوب شده داخلش کاملا مشهوده و کاملا کش میاد، پس وقتشه که قارچ سوخاری پنیری‌تون رو همراه با سس دلخواه سرو و نوش جان کنین.

نکات طلایی تهیه قارچ سوخاری پنیری

برای داشتن یه قارچ سوخاری پنیری ترد و خوشمزه، لازمه که نکات مهم زیر رو مدنظر قرار بدید:

مهم‌ترین فواید قارچ سوخاری پنیری

قارچ سوخاری پنیری یه خوراکی سالم، جذاب و مغذیه که هم برای سلامتی بدن مفیده و هم تو هر مهمونی و مجلسی، می‌تونه جایگاهی ویژه‌، به خصوص برای کودکان داشته باشه. اگرچه خود قارچ به صورت آبپز یا خام سرشار از مواد مغذیه و خوراک سالم و کم کالری به حساب میاد، اما تهیه اون به صورت سوخاری و همراه با پنیر هم می‌تونه فواید زیر رو داشته باشه:

قارچ سوخاری پنیری یه نوع غذای ساده، فوری و خوشمزست که اگه با روغن سرخ کردنی سالم و پنیر پیتزای مرغوب تهیه بشه، می‌تونه به سلامت بدن شما کمک کنه. یادتون باشه که اگه قارچ سوخاری پنیری رو با روغن سرخ می‌کنین،  لازمه که تو خوردنش جانب احتیاط رو رعایت کنین. تعادل در مصرف و ترکیب این خوراکی با بقیه مواد مغذی، کلید داشتن یه رژیم غذایی سالم و متعادله.

سفارش آنلاین