طرز پخت اکبر جوجه اصیل مازندرانی
اکبر جوجه اصل مازندرانی ، از جمله غذاهای محبوب منوی غذای شرکتی کیبو است که ابتدا فقط در رستورانهای استان مازندران سرو میشد و به اصطلاح یک برند بود. اکبر جوجه حالا دیگر به غذاهای سفره ما اضافه شده و اتفاقا بسیارهم محبوب است.
با آشپزخانه کیبو باشید تا طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی به همراه نکات و فوتوفنهای تهیه این غذای محبوب را به شما آموزش بدهیم
مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی
مواد | میزان |
جوجه مرغ | یک کیلوگرم |
روغن مایع | به میزان لازم |
آب | نصف لیوان |
کره | ۱۵۰ گرم |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان دلخواه |
زعفران | به میزان لازم |
ربانار شیرین | به میزان دلخواه |
آبلیمو ترش | به میزان دلخواه |
طرز تهیه اکبر جوجه
برای تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی بهتر است از جوجه مرغ یک ماهه استفاده کنید. در فروشگاههای بزرگ جوجههای کوچک که به همین «اکبر جوجه» معروف هستند موجود است. اگر جوجه کوچک پیدا نکردید از ران کامل مرغ استفاده کنید.
بهتر است ران مرغ هم متعلق به مرغ کوچک و کم سن استفاده کنید. سرآشپز تهیه غذا کیبو تکههای مرغ را از شب قبل در آبلیمو و کمی آب و نمک و فلفل سیاه میزاره تا مرینیت و مزهدار و بوی زهم آن گرفته بشه. اگر زیاد فرصت ندارید ۲ تا سه ساعت هم برای مزه دار شدن جوجهها کافی است. تمام قسمتهای جوجه را به این مواد آغشته کنید.
اکبر جوجه اصل مازندرانی باید در روغن بخارپز شود، به همین خاطر کترینگ گاندی پیشنهاد میکند ۱/۲ فنجان آب را در قابلمه بریزید. کره و روغن مایع را هم اضافه کنید.
تکههای جوجه را ران را به آب و روغن اضافه کنید و دقت کنید که آب و روغن روی جوجهها را بپوشانند. پیازها را حلقه حلقه کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. جوجهها کمکم آب میاندازند. جوجهها باید به مدت ۱ تا دو ساعت، با توجه با اندازه جوجه، در آب و روغن پخته و سرخ شوند تا حسابی خوشرنگ شوند.
فوتوفنهای طرز تهیه اکبر جوجه
*اگر برای پخت اکبر جوجه اصل مازندارنی از جوجه کامل استفاده میکنید کترینگ شرکتی کیبو پیشنهاد میکنه برای اینکه بهتر پخته شود آن را به دو قسمت تقسیم شود.
*در میانه زمان پخت جوجهها زعفران دم شده، نمک، فلفل سیاه و کمی آبلیمو به جوجههای در حال پخت اضافه کنیدزمانی که آب جوجهها کم شد و به مرحله سرخ شدن رسید، تکههای جوجه را زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای آن کاملا برشته و طلایی شوند. برای درست کردن اکبر جوجه اصل مازندرانی جوجهها باید در روغن فراوان مغز پخت شوند*اکبر جوجه اصل مازندرانی را معمولا با برنج و سس رب انار ملس یا شیرین سرو میکنند. اما برای تهیه یک سس خوشمزه برای اکبرجوجه میتوانید مقداری آلو بخارا که از قبل خیساندهاید، پیاز داغ فراوانو رب انار و کمی آب انار را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و یک سس لذیذ برای خوراکتان آماده کنیدبرای تهیه اکبر جوجه اصیل مازندرانی میتوانید پیاز و زعفران را حذف کنید. استفاده از پیاز و زعفران سلیقهای است و معمولا در تهیه اکبر جوجه اصلی استفاده نمیشود.
اکبر جوجه مازندرانی
یک روش مرسوم برای تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی وجود داره که آشپزخانه صنعتی کیبو به شما یاد میده اینه که جوجهها را به مدت دو ساعت یا بیشتر در آبلیمو و نمک میخوابانند، سپس در یک ماهیتابه مناسبی که بزرگ و تقریبا گود باشد روغن میریزند تا داغ شود.
اگر میخواهید به این روش اکبر جوجه تهیه کنید، جوجهها را روی روغن بچینید. جوجهها شروع به آب انداختن میکنند، اجازه دهید آب جوجهها بخار شود و سپس در روغن دو طرف جوجهها را سرخ کنید تا طلایی شوند. پس از سرخ شدن آنها را با رب انار و برنج نوش جان کنید
کترینگ کیبو با استفاده از مواد غذایی با کیفیت و درجه یک آماده تهیه غذای شرکتی وخدمات مجالس با طعم اصیل ایرانی است