02143000042

مقالات و رویداد ها

اسنپ فود

دلینو

چنگال

ریحون

ویدئو آموزشی طرز تهیه پنکیک میوه

 صبحونه کم کالری برای آموزش و تهیه یک صبحانه راحت و خوشمزه و کم کالری با کترینگ کیبو همراه باشید مواد لازم جهت تهیه پنکیک میوه دو عدد تخم مرغ یک دوم پیمانه شیر کم چرب یک دوم پیمانه آب دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی یک چهارم قاشق چای خوری نمک یک پیمانه آرد سفید (حدود 200...

آموزش روش های مختلف نگهداری و پخت تخمه مرغ

ویدئو آموزشی روش های مختلف نگهداری و پخت تخمه مرغ چه کسی تابحال نیمرو نخورده؟ یکی از مواد غذایی اصلی که در سبد غذایی و بخصوص ، تهیه غذا در وعده های صبحانه هر ایرانی وجود دارد تخمه مرغ می باشد که به روش های مختلف تهیه و آماده می شود یکی از نکات مهم و کلیدی روش نگهداری...

نکات طلایی مزه دار کردن ماهی

مرینیت کردن ماهی یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه کترینگ کیبو که بسیار مورد استقبال افراد مختلف در هر سنی قرار می گیرد؛ ماهی است. روش های مختلفی برای مزه دار کردن ماهی قبل از پخت وجود دارد تا افراد بتوانند از بوی زخم و بد آن هنگام طبخ جلوگیری کنند. ما در این مقاله قصد...

رسپی کباب ترش

 کباب ترش کباب ترش از غذاهای مخصوص و لذیذ شمال ایران است که طرفداران زیادی در تمام مناطق کشور دارد در این مطلب قصد داریم تمام مراحل از صفر تا صد طرز تهیه کباب ترش را آموزش دهیم سرآشپز کترینگ کیبو تمام  نکات طلایی تهیه و روش مزه دار کردن کباب ترش را در این مطلب ارائه...

همراه غذا چه بخوریم

همراه غذا سالاد، ماست، ترشی یا سبزی خوردن؟ یکی از کناربشقابی‌های پرطرفدار در ایران، سالاد شیرازی است. شما عادت به خوردن کدام یک از این خوراکی‌ها با غذاهای اصلی‌تان دارید؟ آیا می‌دانید که در مورد هریک از این مواد غذایی، بایدها و نبایدهایی مطرح است و شما نمی‌توانید بدون...

رسپی سالاد سزار با فیله مرغ و نان کروتان

«سالاد سزار» یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین سالادهای ایتالیایی است که برخلاف تصور عموم ربطی به «ژولیوس سزار» امپراطور رم باستان ندارد. سالاد سزار اختراع «سزار کاردینی» آشپز ایتالیایی_آمریکایی است که در جشن‌های استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال...

رسپی زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ “زرشک پلو با مرغ” چنان محبوبیتی در میان مردم ایران دارد که در اکثر میهمانی های رسمی می توان آن را بر روی سفره مشاهده نمود و از رنگ و لعاب این غذا لذت برد. زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه صنعتی کیبو قصد...

رسپی ماکارونی با قارچ و گوشت

طرز تهیه ماکارونی با قارچ و گوشت ماکارونی با قارچ و گوشت خوشمره به سبک ایرانی خیلی راحت تهیه می شود و مواد لازم آن هم بسیار ساده هستند به همین خاطر هم از آن دست غذاهایی حساب میشود که در وقت و امکانات کم هم میتوانیم به سراغش برویم. اما این غذای ساده طرفداران خاص خودش...

رسپی کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای معروف و پر طرفدار ایرانی است. این کوکو، در کنار کوکوسبزی از پر مصرف ترین غذاهای فوری محسوب می شوند. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی...

رسپی کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان یک غذای سنتی و ایرانی ، “کشک بادمجان” غذایی معروف و بی نظیر در میان سلایق ایرانی می باشد که از طعم ویژه ای برخوردار می باشد. کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد مواد لازم برای تهیه...

رسپی کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده “کباب کوبیده” برای آنکه طعم و لذت واقعی خود را داشته باشد حتما نیازمند یک سری از فوت و فن ها و نکات حرفه ای می باشد. برای آموزش بسیار ساده درست کردن کباب کوبیده همراه با سرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو باشید. کباب کوبیده کبابی است که برخلاف به نظر برخی...

رسپی کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی کوکو سبزی یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است. این کوکوی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است از سبزیجات معطر تهیه می شود . در برخی شهرها مثل شهرهای شمالی کشور برای تهیه آن از سبزیجات محلی هم استفاده می شود. کوکوی سبزی از غذاهایی...

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

4 + 11 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا