02143000042

مقالات و رویداد ها

اسنپ فود

دلینو

چنگال

ریحون

همراه غذا چه بخوریم

همراه غذا سالاد، ماست، ترشی یا سبزی خوردن؟ یکی از کناربشقابی‌های پرطرفدار در ایران، سالاد شیرازی است. شما عادت به خوردن کدام یک از این خوراکی‌ها با غذاهای اصلی‌تان دارید؟ آیا می‌دانید که در مورد هریک از این مواد غذایی، بایدها و نبایدهایی مطرح است و شما نمی‌توانید بدون...

رسپی سالاد سزار با فیله مرغ و نان کروتان

«سالاد سزار» یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین سالادهای ایتالیایی است که برخلاف تصور عموم ربطی به «ژولیوس سزار» امپراطور رم باستان ندارد. سالاد سزار اختراع «سزار کاردینی» آشپز ایتالیایی_آمریکایی است که در جشن‌های استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال...

رسپی زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ “زرشک پلو با مرغ” چنان محبوبیتی در میان مردم ایران دارد که در اکثر میهمانی های رسمی می توان آن را بر روی سفره مشاهده نمود و از رنگ و لعاب این غذا لذت برد. زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه صنعتی کیبو قصد...

رسپی ماکارونی با قارچ و گوشت

طرز تهیه ماکارونی با قارچ و گوشت ماکارونی با قارچ و گوشت خوشمره به سبک ایرانی خیلی راحت تهیه می شود و مواد لازم آن هم بسیار ساده هستند به همین خاطر هم از آن دست غذاهایی حساب میشود که در وقت و امکانات کم هم میتوانیم به سراغش برویم. اما این غذای ساده طرفداران خاص خودش...

رسپی کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای معروف و پر طرفدار ایرانی است. این کوکو، در کنار کوکوسبزی از پر مصرف ترین غذاهای فوری محسوب می شوند. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی...

رسپی کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان یک غذای سنتی و ایرانی ، “کشک بادمجان” غذایی معروف و بی نظیر در میان سلایق ایرانی می باشد که از طعم ویژه ای برخوردار می باشد. کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد مواد لازم برای تهیه...

رسپی کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده “کباب کوبیده” برای آنکه طعم و لذت واقعی خود را داشته باشد حتما نیازمند یک سری از فوت و فن ها و نکات حرفه ای می باشد. برای آموزش بسیار ساده درست کردن کباب کوبیده همراه با سرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو باشید. کباب کوبیده کبابی است که برخلاف به نظر برخی...

رسپی کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی کوکو سبزی یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است. این کوکوی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است از سبزیجات معطر تهیه می شود . در برخی شهرها مثل شهرهای شمالی کشور برای تهیه آن از سبزیجات محلی هم استفاده می شود. کوکوی سبزی از غذاهایی...

رسپی جوجه ماسالا

طرز تهیه جوجه ماسالا در این رسپی سرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو طرز تهیه جوجه ماسالا را آموزش میدهد. جوجه ماسالا مرغی فوق‌العاده خوش طعم و عالی است که طی دو مرحله پخته می‌شود. در مرحله اول داخل فر قرار می‌گیرد و حالت کبابی و نیم‌پز پیدا می‌کند. در مرحله بعدی مرغ داخل یک...

رسپی سوپ ورمیشل و شیر

طرز تهیه سوپ ورمیشل و سوپ شیر سوپ ورمیشل و سوپ شیر از پرطرفدارتیرن سوپ ها برای پذیرایی هستند. البته که سوپ ورمیشل و سوپ شیر برای نقاهت دوران سرما خوردگی نیز خوب عمل میکنند. سوپ ورمیشل با داشتن سبزیجات معطر و خوشرنگی مثل جعفری و گشنیز و هویج رنگ و طعم خیلی دلپذیری...

رسپی شیرین پلو

  طرز تهیه شیرین پلو شیرین‌ پلو یکی از انواع پلوها درغذاهای ایرانی و جمهوری آذربایجان و یکی از اجزای رنگین سفره در جشن‌های عروسی یا مهمانی‌های بزرگ است. تهیه شیرین‌ پلو از پلوهای دیگر دشوارتر نیست اما برای تهیه آن باید از مواد مرغوب استفاده شود با سرآشپز آشپزخانه...

رسپی کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی کلم پلو شیرازی یک پلوی مخلوط سنتی است که می تواند با کلم سبز یا گل کلم یا انواع دیگر کلم تهیه شود . البته یک کلم پلوی معروف در کشور ما پخته می شود که کلم پلوی شیرازی است و دستور متفاوتی دارد و طعم و ظاهر آن هم متفاوت است . در این مقاله سرآشپز...

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

13 + 14 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا