02143000042

راحت ترین طرز تهیه لوبیا پلو

لوبیا پلو  با گوشت چرخ کرده اگه خوب و درست طبخ بشه از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی در آشپزی مجالس محسوب می شوند . البته که در جاهای مختلف اسم های متفاوتی داره و به صورت های مختلفی هم درست میشه. در این مطلب سرآشپز آشپزخانه کیبو عمومی ترین مدل لوبیا پلو یعنی همون لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده رو قرار آموزش بده که با رعایت چند تا نکته خیلی ساده میتونید یه غذای سریع و خیلی خوشمزه داشته باشید.

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت  به سبک تهیه غذا ونک لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده از غذاهای آسون و خودمونی هستن که خیلی هم محبوبن…

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت

موادمیزان
برنج۳ پیمانه
لوبیا سبز خرد شده۲ پیمانه
گوشت چرخکرده۲۰۰-۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
رب گوجه۳-۴ قاشق غذاخوری
روغنچند قاشق
نمک و فلفل و زردچوبهدر صورت تمایل کمی
پودر زیرهکمی

  مراحل تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

برنج رو اگه بتونید از قبل خیس کنید که عالیه. اگر هم نشد که برنج رو بشورید و به آب در حال جوشیدن به همراه نمک اضافه کنید تا به مرحله آبکشی برسد

طرز تهیه لوبیا پلو

  •  طرز تهیه سس لوبیا سبز و گوشت

لوبیا ها رو هم خرد میکنیم و با آب و مقدار کمی نمک میذاریم روی حرارت تا کاملا پخته بشه. پیاز رو هم خرد میکنیم و در کمی روغن تفت میدیم. برای لذیدتر شدن لوبیا بهتر است که لوبیا های خرد شده را با گوجه رنده شده پخته شوند با این روش هم لوبیا پلو خوش رنگ تر و خوشمزه تر می شوند و هم از رب کمتری استفاده می شود

در یک ظرف دیگر مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد و یا رنده شده را اضافه کنید و بعد از تفت دادن زردچوبه و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز به پیاز اضافه کنید و تفت دهید و سپس گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم بعد از اینکه آب گوشت خوب کشیده شده و لوبیهایی که از قبل پخته شده را به ظرف اضافه می کنیم تا خوب تفت بخورن و در این مرحله نمک را به مواد اضافه می کنیم

لوبیا های پخته شده رو بدون آب به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم. لوبیایی که ما برای تهیه غذا مجالس استفاده کردیم قبلا با گوجه فرنگی رنده شده پخته شده است.

مقاله پیشنهادی: تفاوت چلو با پلو

  • تفت دادن رب در روغن

بعد از مرحله سرخ کردن گوشت و لوبیا در این مرحله رب را به مواد اضافه می کنیم و در حد 2 تا 5 دقیقه با شعله ملایم تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود و به اصطلاح روغن بی اندازد.

  • آبکش کردن پلو

برنج رو هم طبق آموزشی که قبلا برای نکات پخت برنج  دادیم  آبکش میکنیم. بعد هم کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر خود (سیب زمینی و یا نان لواش ) را بزارید. بعد هم برنج و مواد رو مخلوط میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا دم بکشه.

  •  دم گذاشتن برنج

حالا لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده  شما آماده سرو میباشد و کترینگ جردن به شما توصیه میکنه که با ماست یا سالاد شیرازی عالی نوش جان کنید

لوبیا پلو مجلسی

برای تهیه لوبیا پلو مجلسی به نیم کیلو گوشت ران گوسفندی احتیاج داریم که ریز به اندازه بند انگشت خورد میکنیم و و به پیازی که در حال سرخ شدن هست اضافه کنیم و یک تفت مختصر میدیم و یک لیتر آب به گوشت اضافه می کنیم و اجازه میدیم گوشت ها خوب پخته بشوند بعد از اینکه کامل آبش کشیده شد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم و لوبیا پخته شده رو اضافه می کنیم و اجازه میدیم خوب تفت بخوره و سپس رب رو اضافه می کنیم در زمان آبکش برنج از مقدار کمی پودر دارچین استفاده کنید و در لایه زیری بریزید و بعد تمام مواد را لایه لایه بریزید تا تمام مواد تمام شود و در یک ربع آخر یک قاشق گلاب روی برنج بریزید و زعفران روی برنج بدهید .

لوبیا پلو مجلسی

طرز تهیه لوبیا پلو کته

لوبیا پلو کته علاوه بر اینکه خوشمزه تر می شود تمام ویتامین های برنج هم حفظ می شود . برای تهیه لوبیا پلو کته ابتدا پیاز را نگینی خورد و یا رنده کنید و سرخ کنید بعد از اینکه کمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید به اندازه ای تفت بدهید که رنگ گوشت تغییر کند سپس لوبیاهای از قبل پخته و تفت داده شده را به گوشت اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، روب و زعفران ، دارچین اضافه کنید و تفت بدهید به اندازه ای که خامی رب گرفته شود و برنج شسته شده را به مواد اضافه کنید .

میزان آب را با توجه به تعداد پیمانه های برنجی که دارید در نظر بگیرید. برای مثال: اگر 3 پیمانه برنج دارید 3 پیمانه هم آب اضافه کنید توجه کنید اگر برنجی که استفاده می کنید تازه است نصف پیمانه کمتر آب بریزید برای 3 پیمانه برنج 2/5 پیمانه آب بریزید .

طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت چرخ کرده

لوبیا پلو را بدون گوشت هم می توان درست کرد و سویا و قارچ و فلفل دلمه ای را جایگرین گوشت چرخ کرد . بعد از تفت دادن پیاز سویا که از نیم ساعت قبل در اب خیس کردید، آب سویا را با دست به خوبی بگیرید و داخل ماهیتابه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت بدهید و سپی قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و بعد از تفت دادن ادویه های دلخواه و روب را اضافه کنید و سپس لوبیا را اضافه کنید و به صورت آبکش و یا کته دم بزارید

مقاله پیشنهادی: لیست غذاهای ایرانی

فوت و فن های لوبیا پلو مجلسی

برای اینکه لوبیا پلو خوشمزه تر و خوش رنگ لعابی داشته باشید نکات زیر رو برای پخت لوبیا پلو مجلسی رعایت کنید

  • برنج را کمی زودتر از حد معمول و به اصطلاح زنده تر آبکش کنید به دلیل اینکه میزان آب موجود در لوبیا باعث خمیر شدن لوبیا پلو می شود
  • از زعفران در مرحله آخر تفت دادن سس لوبیا پلو مجلسی اضافه کنید
  • همچنین برای لوبیا پلو مجلسی از دارچین به میزان خیلی کم و یک قاشق گلاب در مرحله آخر دم کشیدن برنج اضافه کنید

 همراه لوبیا پلو چه بخوریم

بهترین دورچین و همراه لوبیا پلو سالاد شیرازی و سبزی خوردن می باشد البته برای مهمانی و مجالس خود از انواع سالادهای کاهو و در فصل سرما از انواع ترشی و سیر ترشی  به همراه غذا نوش جان کنید.

سفارش آنلاین غذا

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

جمعه
تعطیل است

عضویت در خبرنامه

11 + 4 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا