طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیا پلو اگه خوب و درست طبخ بشه از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه. البته که در جاهای مختلف اسم های متفاوتی داره و به صورت های مختلفی هم درست میشه. در این مطلب سرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو عمومی ترین مدل لوبیا پلو  یعنی همون لوبیا پلو با گوشت چرخکرده رو قرار آموزش بده که با رعایت چند تا نکته خیلی ساده میتونید یه غذای سریع و خیلی خوشمزه داشته باشید.

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده به سبک تهیه غذا ونک

قاطی پلو ها از غذاهای آسون و خودممونی هستن که خیلی هم محبوبن…

  • طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای رو هم بعدا در سایت تهیه غذا گاندی قرار میدهیم

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

مواد میزان
برنج ۳ پیمانه
لوبیا سبز خرد شده ۲ پیمانه
گوشت چرخکرده ۲۰۰-۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
رب گوجه ۳-۴ قاشق غذاخوری
روغن چند قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه در صورت تمایل کمی
پودر زیره کمی

مراحل تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

برنج رو اگه بتونید از قبل خیس کنید که عالیه. اگر هم نشد که برنج رو بشورید و با مقدار آب مناسب برای آبکشی میذاریم روی حرارت.

فوت و فن پخت لوبیا پلو مجلسی

  • خورشت لوبیا سبز و گوشت

لوبیا ها رو هم خرد میکنیم و با آب و مقدار کمی نمک میذاریم روی حرارت تا کاملا پخته بشه. پیاز رو هم خرد میکنیم و در کمی روغن تفت میدیم.

کمی زردچوبه هم به پیاز اضافه میکنیم. پیاز رو نباید اونقدری تفت داد که بافتش ترد شه. تاکیدم برای اینه که پیاز توی این مرحله یه طعم شیرینی داره که خیلی غذا رو خوشمزه تر میکنه و بهتره بیشتر از این تفتش ندید.

لوبیا های پخته شده رو بدون آب به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم. لوبیایی که ما برای تهیه غذا مجالس استفاده کردیم قبلا با گوجه فرنگی رنده شده پخته شده

  • اضافه کردن لوبیا به پیاز در حال تفت

لوبیا ها رو هم چند دقیقه ای با پیاز تفت میدیم. بعد از حدود ۵ دقیقه گوشت چرخکرده رو هم اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم.

  • اضافه کردن گوشت چرخکرده به لوبیا

رب گوجه رو جداگونه با مقداری روغن و نمک و فلفل و دارچین تفت میدیم و به مواد لوبیا اضافه میکنیم.

  • تفت دادن رب در روغن
    اضافه کردن رب گوجه به مواد لوبیا پلو

برنج رو هم طبق آموزشی که قبلا برای نکات پخت برنج  دادیم  آبکش میکنیم.

  • آبکش کردن پلو

بعد هم کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد علاقتون رو بذارید. بعد هم برنج و مواد رو مخلوط میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا دم بکشه.

  • لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده در حال دم کشیدن

حالا لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده  شما آماده سرو میباشد و کترینگ جردن به شما توصیه میکنه که با ماست یا سالاد شیرازی عالی نوش جان کنید

شما میتوانید برای دریافت رسپی قیمه نثار ، کوفته تبریزی ، کباب دیگی ،جوجه فسنجانی و متوجه شدن کترینگ چیست و  تفاوت چلو و پلو به سایت کترینگ ونک مراجعه کنید

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

6 + 15 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا