02143000042

محل کار یکی از فضاهایی است که می‌تواند تأثیر به سزایی بر سلامت، عملکرد و کیفیت زندگی کارکنان داشته باشد. این موضوع زمانی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که بدانید بیشتر افراد، تا دو سوم ساعات بیداری خود را در محل کار سپری می‌کنند! به همین دلیل، ارائه غذای شرکتی سالم نه تنها بهره‌وری را افزایش می‌دهد، بلکه تأثیری مثبت بر سلامت جسمی و رضایت شغلی کارکنان می‌گذارد.

به‌این‌ترتیب، مدیران سازمان‌ها  می‌توانند با برون‌سپاری تهیه غذای سازمانی به کترینگ‌های معتبر از جمله «کترینگ کیبو»، پازل سلامت کارکنان خود را به شکل مؤثرتری کامل کنند و از مزایای فراوان این رویکرد بهره‌مند شوند.

ما در کترینگ بزرگ کیبو علاوه‌بر سرو غذاهای ایرانی با طعم اصیل، منوی سازمانی متنوعی را در نظر گرفته‌ایم که انواع غذاهای رژیمی، ایرانی و فرنگی را شامل می‌شود.‌ برای آشنایی بیشتر با بهداشت و رفاه غذایی کارکنان و اطلاع از خدمات غذای پرسنلی کیبو همراه ما باشید.

چرا کارکنان به تغذیه سالم نیاز دارند؟

در دنیای رقابتی امروز، سازمان‌هایی موفق‌تر عمل می‌کنند که بتوانند تجربه کاری مطلوب و بهره‌وری بالا برای کارکنان خود فراهم کنند. در این میان، یکی از عناصر مهم و اغلب نادیده گرفته‌شده، تغذیه خوب و سالم است. این در حالی است که تحقیقات نشان داده‌اند ارائه غذای سالم در محیط‌های کاری، بر عملکرد، سلامت و انگیزش نیروی کار تأثیر مستقیم می‌گذارد.

طبق این تحقیقات می‌توان ادعا کرد که عادات غذایی ناسالم، یکی از دلایل مهم افت عملکرد در محل کار است. رژیم‌هایی که مواد مغذی کافی ندارند و در عوض سرشار از قند و غذاهای فرآوری‌شده‌ هستند، باعث افت انرژی و تمرکز کارکنان می‌شوند و سلامت آ‌ن‌ها را به خطر می‌اندازند.

این شرایط نه تنها به کاهش بهره‌وری منجر می‌شود، بلکه انگیزه و رضایت شغلی را نیز کاهش می‌دهد. بنابراین، یک رژیم غذایی متعادل، نقش کلیدی در سلامت و کیفیت زندگی شغلی کارمندان ایفا می‌کند و بسیاری از ابعاد جسمی و روانی آن‌ها را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

خواص باقالی برای سلامت بدن

سرو غذای شرکتی چه مزایایی برای سازمان‌ها دارد؟

تصور کنید هر روز یا هر بار که پرسنل شما دور هم جمع می‌شوند، یک میز رنگارنگ از غذاهای خوش‌طعم و متنوع منتظرشان باشد! آیا نتیجه ارائه چنین خدماتی چیزی جز انرژی بیشتر، حس ارزشمندی قوی‌تر و ایجاد یک فضای کاری که همیشه بوی تعامل و همکاری می‌دهد، است؟

براین اساس، می‌توان ادعا کرد که سرو غذای شرکتی، به ویژه در شرایط اقتصادی کنونی می‌تواند برگ برنده سازمان‌ها برای جذب، حفظ و ایجاد تعهد نیروی انسانی مستعد باشد. به‌طورکلی، ارائه ناهار شرکتی مزایای زیر را به همراه دارد:

  • پرسنل بدون دغدغه تهیه یا سفارش غذا می‌توانند با آرامش کامل به کار خود مشغول شوند و از زمان استراحت‌شان بیشترین بهره را ببرند.
  • سرو غذاهای سالم و مغذی در محل کار، نه تنها ریسک ترک ناهار را کاهش می‌دهد، بلکه خطر بیماری و غیبت شغلی را نیز به شکل چشمگیری کمتر می‌کند.
  • با کاهش غیبت‌ها، بیماری‌ها و افزایش بهره‌وری، هزینه‌های پنهان سازمان به طور قابل ‌توجهی کاهش می‌یابد.
  • در شرایط پرفشار کاری یا دوران بحران اقتصادی، تأمین غذای شرکتی نوعی حمایت و قدردانی عملی از پرسنل تلقی می‌شود که وفاداری آن‌ها را افزایش می‌دهد.
  • صرف غذا به صورت جمعی نقش به سزایی در همدلی بیشتر کارکنان، ایجاد گفتگوهای سازنده و رشد فرهنگ تعامل‌محور در سازمان ایفا می‌کند.
  • ارائه ناهار شرکتی به عنوان یک مزیت رفاهی، بر برند کارفرمایی سازمان تأثیر مثبت می‌گذارد و مزیت رقابتی پایداری ایجاد می‌کند.

چرا انعطاف‌پذیری منو غذای شرکتی مهم است؟

بی‌تردید، در شرایط کنونی که کترینگ‌ها و شرکت‌های غذایی متعددی در زمینه ارائه غذای شرکتی فعال هستند، برنده واقعی کسی است که بتواند منویی انعطاف‌پذیر و متناسب با نیازهای متعدد سازمان‌ها و کارکنان ارائه دهد. اما سؤال اصلی این است که چرا انعطاف‌پذیری منو ناهار شرکتی برگ برنده شماست؟

بدیهی است که در هر سازمان افراد با سلایق، رژیم‌ها و محدودیت‌های غذایی متفاوتی حضور دارند؛ از گیاه‌خواران و افراد دارای آلرژی تا کسانی که به دنبال غذای رژیمی یا سالم‌تر هستند. بنابراین، عدم انعطاف منو می‌تواند باعث نارضایتی، کاهش بهره‌وری و حتی مشکلات بهداشتی پرسنل شود. از سوی دیگر، سرو غذاهای تکراری و یکنواخت بعد از مدتی باعث دلزدگی و عدم تمایل کارکنان به استفاده از خدمات غذایی سازمان می‌شود.

این نارضایتی به مرور، عملکرد کارکنان، انگیزه و حس رضایت آن‌ها را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. بنابراین، ارائه ناهار شرکتی متنوع از جنبه‌های زیر مهم و ضروری است:

  • پاسخگویی به نیازهای متنوع کارکنان
  • افزایش رضایت و انگیزه پرسنل
  • پیشگیری از دلزدگی غذایی
  • حفظ سلامت کارکنان
  • افزایش بهره‌وری

به‌این ترتیت، می‌توان گفت که رعایت تنوع و انعطاف در منوی غذای شرکتی نه تنها یک خدمت رفاهی، بلکه یک سرمایه‌گذاری راهبردی در سلامت، انگیزه و بهره‌وری مستمر کارکنان است.

کیبو؛ ارائه دهنده متنوع‌ترین منو غذای سازمانی

ما در کترینگ کیبو، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین آشپزخانه‌های صنعتی فعال در پایتخت، باور داریم که تغذیه سالم و متنوع، کلید خلق انرژی و رضایت در محیط کار است. این باور، بر پایه مشاوره‌های تخصصی با کارشناسان تغذیه و تعامل سازنده با مدیران مختلف سازمان‌ها شکل گرفته است.

از این‌رو، با شناخت کافی از فضاهای کاری و نیازهای گوناگون پرسنل سازمان‌ها توانسته‌ایم منویی متنوع، منعطف و جذاب طراحی کنیم که پاسخگوی سلایق و انتظارات متفاوت باشد و در عین حال سلامت و نشاط تیم شما را تضمین کند.
بنابراین، چه سازمان شما چند شعبه‌ای و بزرگ باشد و چه یک استارت‌آپ کوچک، تیم زبده کیبو توانایی طراحی و ارائه خدمات غذایی متناسب با ابعاد و نیازهای خاص شما را دارد، که هم سلامت کارکنان را حمایت می‌کند و هم رضایت و بهره‌وری آن‌ها را افزایش می‌دهد.

منو سازمانی کیبو شامل چه آیتم‌هایی است؟

منو غذای کیبو شامل انواع غذاهای ایرانی، فرنگی و رژیمی است. در واقع، ما در کترینگ کیبو بیش از ۳۰۰ نوع آیتم غذایی را باکیفیت درجه یک سرو می‌کنیم. اما از آنجاییکه هر سازمان نیازها و بودجه خاص خود را دارد، تلاش کرده‌ایم تا با دسته‌بندی منوی سازمانی، شما را در انتخاب بهتر و مناسب‌تر یاری کنیم. این دسته‌بندی شامل موارد زیر است:

۱_چلو‌پسندها
اگر جزو سازمان‌های بزرگ با شیفت‌های طولانی هستید که نیازمند سرو رسمی و متعهدانه ناهار شرکتی می‌باشند، منوی چلو کیبو بهترین گزینه‌ پیش روی شماست. این منوی اصیل ایرانی، شامل انواع چلوکباب‌های لذیذ و چلو مرغ‌های تازه است که با کیفیت درجه یک و طعم اصیل، انرژی لازم را برای پرسنل شما در طول روزهای پرکار فراهم نموده و رضایت آن‌ها را تضمین می‌کند.

۲_خوراک‌دوست‌ها
منو خوراک کیبو بهترین انتخاب برای سازمان‌های با بودجه محدود است. این منو شامل خوراک‌های خوش‌طعم و متفاوت، اعم از خوراک مرغ و سبزیجات، خوراک گوشت و لوبیا، خوراک بادمجان، خوراک اسفناج و نخود، خوراک کاری و … می‌باشد. به‌این ‌ترتیب، کارکنان شما می‌توانند باتوجه به زمان کم برای صرف ناهار، غذایی گرم، راحت و قابل خوردن پشت میز را نوش‌جان کنند.

۳_غذاهای فرنگی‌پسند

اگر سازمان شما چندملیتی است یا در میان کارکنان خود تنوع فرهنگی و ذائقه‌ای گسترده‌ای دارید، منو غذاهای فرنگی کیبو بهترین انتخاب برای خلق تجربه‌ای متفاوت و ماندگار خواهد بود. با انتخاب این منو می‌توانید انواع پاستا و لازانیا، استیک و گریل، فینگر فودها، غذاهای مدیترانه‌ای، پیتزاهای سالم و ساندویچ‌های متنوع را سفارش دهید.

۴_رژیمی و سالم‌خورها
در سال‌های اخیر، با افزایش آگاهی عمومی نسبت به نقش تغذیه سالم در حفظ و ارتقاء سلامت، پیروی از رژیم‌های سالم‌ خوری و گیاهی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت است. تیم کیبو با درک عمیق این نیاز، پک سلامت خود را با آیتم‌های متنوع و جذاب عرضه کرده است. پک‌های رژیمی کیبو شامل انواع غذاهای کم‌کالری، بخارپز و فاقد مواد سرخ‌شده، انواع سالادهای پروتئینی، ظرف میوه‌های تازه و دسرهای سبک و مغذی است که به حفظ سلامت و رضایت پرسنل کمک می‌کند.

۵_خورش‌دوستان
در منوی سازمانی کیبو، علاوه‌بر چلوها، پلوها، کباب‌ها و غذاهای رژیمی، بخش ویژه‌ای نیز به خورش‌دوستان اختصاص یافته است. بنابراین، اگر پرسنل شما به صرف غذاهای سنتی ایرانی علاقه دارند، می‌توانید از مجموعه‌ گسترده و متنوع خورشت‌های محبوب کیبو بهره‌مند شوید. این خورشت‌ها شامل قورمه‌سبزی، فسنجان، قیمه، کرفس، بادمجان و دیگر خورشت‌های سنتی هستند که با بهترین مواد اولیه تازه و رعایت دستورهای اصیل پخت تهیه می‌شوند.

۶_منوی اختصاصی مناسبت‌ها و رویدادها
برای تکمیل تجربه سازمانی، ما در کیبو پک‌های VIP و بسته‌های غذایی ویژه‌ای را برای انواع جلسات مهم، جشن‌ها و مناسبت‌های خاص سازمانی در نظر گرفته‌ایم. این بسته‌ها با توجه به نوع رویداد، ترکیب میهمانان و فضای مراسم، از نظر تنوع، ترکیب غذایی و چیدمان، کاملا شخصی‌سازی می‌شوند.

چرا دسته‌بندی‌ منو غذای سازمانی اهمیت دارد؟

  • تسهیل انتخاب غذا برای پرسنل با هر سلیقه و رژیم
  • امکان شخصی‌سازی منو بر اساس نیاز، بودجه و فرهنگ سازمانی
  • ایجاد تجربه‌ای متفاوت و غیرتکراری در وعده‌های غذایی سازمانی
  • پشتیبانی از سبک زندگی سالم و احترام به تنوع ذائقه‌ها

در نهایت، هدف کیبو از ارائه بسته‌های متنوع خدمات غذای شرکتی، خلق تجربه‌ای خاص، متفاوت و ماندگار برای هر سازمان است. جهت کسب اطلاعات تکمیلی و یا ثبت سفارش غذای سازمانی می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی موجود با اپراتورهای کیبو در تماس باشید.

سفارش آنلاین

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

جمعه
تعطیل است

عضویت در خبرنامه

2 + 11 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا