KIBO

طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته تبریزی یکی از غذاهای پر طرفدار غذای شرکتی در ایران هست که پخت آن فوت و فن های خاصی دارد با ما همراه باشید در این مطلب با طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته تبریزی

کوفته تبریزی از غذاهای خوشمزه خطه آذربایجان است که البته محبوبیتش تنها محدود به این منطقه نیست و این روزها بقیه جاهای کشور هم مردم از این غذای محلی خوشمزه استفاده میکنند. برای همین هم با دستورهای مختلفی برای تهیه کوفته تبریزی برمیخورید که البته پایه و اساس همه آنها یکی است. برای این که کوفته تبریزی خوب و سالم از آب در بیاید و احیاناً وا نرود سرآشپز آشپزخانه بیرون بر کیبو همه نکات مهم رو بهتون میگه حالا شما  ضمن دستور پخت و نکات انتهایی را بخوانید و به طور دقیق اجرا کنید.  به شما توصیه میکنیم برای اطمینان بیشتر خمیر کوفته را از قبل آماده کنید و یک ساعتی در یخچال قرار دهید تا به خوبی خودش را بگیرد.

 

موادلازم کوفته تبریزی اصیل

 

مواد میزان
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
لپه  1 پیمانه
برنج 1 پیمانه
پیاز  1 عدد
رب گوجه فرنگی  3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ  2 عدد
سبزی کوفته  5 قاشق غذاخوری
آرد نخود چی  2 قاشق غذاخوری
زعفران، نمک، فلفل، ادویه، دارچین، گل سرخ  به مقدار لازم
تره و مرزه به مقدار لازم
پیازداغ  3 قاشق
زرشک، آلو، تخم مرغ پخته و مغز گردو به مقدار لازم

مواد میانی کوفته سلیقه ای هستند و شما میتوانید به دلخواه آنها را تغییر دهید یا اصلاً وسط کوفته را پر نکنید. اما تهیه غذا گاندی استفاده از گردو و زرشک که معمولا محبوب همه هست رو بهتون پیشنهاد میده. در ادامه  طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل را به صورت مرحله به مرحله با عکس و نکات کامل خواهیم داشت

مقاله پیشنهادی: غذاهای ایرانی بدون برنج

طرز تهیه کوفته تبریزی

 

مقاله پیشنهادی: لیست کامل ترکیب سبزی ها

خوب گردش کنید تا به صورت یک توپ در آید

 

 

نکته های مهم در کترینگ کیبو

و یک نکته حیاتی که تهیه غذا بلوار میرداماد تاکیید میکنه اینه که لازم است باید برای جلوگیری از ترک خوردن کوفته تمام مواد خوب ورز داده شوند

سفارش آنلاین غذا