02143000042

تاریخچه قیمه نثار

قیمه نثار غذای اصیل قزوینی است. این غذا با برنج و گوشت و خلال بادام و پسته و پیازداغ درست می‌شود.در گویش عامیانه این غذا به غلط قیمه نساء گفته میشود. در شهر قزوین ادویه‌ای موجود به نام ادویه مخصوص قیمه نثار که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید، غذای شما بی‌نهایت خوش عطر می‌شود. این غذا درگذشته جزو غذاهای تشریفاتی محسوب می شد و در عروسی‌ها  به عنوان شام عروسی همراه با سبزی خوردن سرو میشد.

قیمه نثار به روش زیر درست میشود:

مـواد لازم آشپزی

موادمیزان
گرم گوشت مغز ران گوسفندی250
 برنج6پیمانه
زرشک2 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق‏ غذاخوری
پیاز داغ2 قاشق‏ غذاخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق‏ غذاخوری
خلال پرتقال شیرین شده 1 قاشق‏ غذاخوری
خلال بادام2 قاشق ‏غذاخوری
خلال پسته2 قاشق‏ غذاخوری
گلاب1 قاشق‏ غذاخوری
دارچین، هل، زیره 1 قاشق‏ غذاخوری
کره100 گرم
زعفرانبه مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبهبه مقدار لازم

دستور پخت قیمه نثار

ما در آشپزخانه صنعتی کیبو برای پخت قیمه نثار از روش زیر استفاده میکنیم.برای پخت قیمه نثار بایستی برنج و خلال بادام و زرشک را خیس کنید ، خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید.گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید و بگذارید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

برنج را آبکش کرده و دم کنید. بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. سپس خلال پسته خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.زرشک خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

قیمه نثار کیبو

تزیین قیمه نثار

نصف برنج دم کشیده و گرم را در دیس بکشید و روی آن نیمی از قیمه پخته شده به همراه خلال بادام را بریزید و سپس بقیه برنج را در دیس بکشید و مابقی قیمه نثار را روی برنج بریزید حال برنج را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید روی همه ی مواد آماده شده از ادویه (دارچین، هل، زیره)   بپاشید. با ادویه مرغوب، غذای قیمه شما بی نهایت خوش عطر می شود.

آشپزخانه کیبو برای آشنایی با طعم لذیذ قیمه نثار اصیل از شما دعوت میکند تا یک وعده مهمان کترینگ بلوار میرداماد باشید.

کترینگ کیبو با استفاده از مواد غذایی با کیفیت و درجه یک آماده تهیه غذای شرکتی و غذای مجالس با طعم اصیل ایرانی است

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

جمعه
تعطیل است

عضویت در خبرنامه

4 + 14 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا