02143000042

آموزش 5 مدل سالاد با اسفناج برای فصل سرما

پاییز فصل عطر و بو است. با اینکه میوه‌های تابستانی رنگارنگ و متفاوت هستند ولی در پاییز و حتی زمستان تنوع سبزیجات غوغا می‌کند. سروکله اسفناج، لبو، شلغم، انار، خرمالو، ازگیل و … در مغازه‌ها پیدا می‌شود. حالا چه چیزی بهتر از این‌که ما هم دست‌به‌کار شویم و از این تنوع مزه استفاده کنیم و سالادهای خوشمزه و متفاوت درست کنیم. تازه این سبزی‌های رنگارنگ به داد دل کسانی که رژیم هستند هم می‌رسند و به آن‌ها کمک می‌کنند تا بتوانند کلی سالاد رژیمی خوشمزه درست کنند. اگر از سالاد کاهو و سالاد کلم خسته شدید و می‌خواهید یک سالاد رژیمی جدید تهیه کنید، مقاله درستی را باز کردید. در این مقاله می‌خواهیم با اسفناج این سبزی پرخاصیت و مفید، 5 سالاد رژیمی و خوشمزه درست کنیم. سالادهایی که حتی افرادی که رژیم ندارند هم عاشقش می‌شوند و احتمالاً سر آخرین قاشق آن دعوا راه می‌افتد!

1.     سالاد اسفناج و انار

سالاد اسفناج و انار یک سالاد رژیمی خیلی خوشمزه است که در همان اولین نگاه دل شما را به دست می‌آورد. ترکیب رنگ سبز اسفناج و قرمزی دانه‌های انار، این سالاد را به یک تابلوی نقاشی تبدیل می‌کند.

مواد لازم برای سالاد اسفناج و انار

  • 200 گرم اسفناج تازه
  • یک عدد انار دان کرده
  • پنیر فتا یا پنیر پارمزان
  • 20 تا 30 گرم گردو یا بادام‌زمینی

مواد لازم برای سس سالاد اسفناج و انار

  • یک قاشق غذاخوری رب انار
  • یک قاشق غذاخوری کره بادام‌زمینی
  • 2 قاشق غذاخوری ماست
  • آب یک عدد لیموترش متوسط یا 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار

طرز تهیه سالاد رژیمی اسفناج و انار راحت‌تر از آن چیزی است که تصور می‌کنید. اول اسفناج‌ها را خوب بشویید. اگر بیبی اسفناج باشد که چه‌بهتر، در غیر این صورت هم اسفناج‌ها را کمی خرد کنید ولی نیازی نیست خیلی ریز شوند. تا اسفناج‌ها خشک می‌شوند، انار را دان کنید. حالا در یک ظرف بزرگ اسفناج‌ها، انار و بعد گردو یا بادام‌زمینی را بریزید.

برای تهیه سس سالاد رژیمی اسفناج و انار هم کافی است همه موادی را که در بخش قبل گفتیم باهم مخلوط کنید. فقط حواستان باشد اول سس را به ترکیب اسفناج، انار و گردو اضافه کنید و بعد پنیر فتا یا پنیر پارمزان را روی آن بریزید. در ضمن پنیر فتا و پارمزان ضروری نیست و اگر وگان هستید یا از طعم پنیر در سالاد خوشتان نمی‌آید می‌توانید آن را حذف کنید.

2.     سالاد رژیمی اسفناج و گوجه

دومین سالاد رژیمی که می‌خواهیم معرفی کنیم، سالاد اسفناج و گوجه است. مزیت سالادهایی که با اسفناج درست می‌شوند این است که می‌توان آن‌ها را با بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات دیگر ترکیب کرد. ترکیبی که سلیقه‌های بیشتری را راضی می‌کند، ترکیب اسفناج و گوجه است.

مواد لازم برای سالاد اسفناج و گوجه

  • 200 تا 300 گرم برگ اسفناج
  • 3 عدد گوجه‌فرنگی بزرگ یا 10 تا 12 عدد گوجه گیلاسی
  • 2 عدد خیار
  • 30 گرم تخمه‌کدو

مواد لازم برای سس سالاد اسفناج و گوجه

  • 1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • 3 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
  • 1 قاشق چای‌خوری عسل
  • نصف قاشق غذاخوری خردل
  • یک تا دو حبه سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد رژیمی اسفناج و گوجه

بعد از این‌که برگ‌های اسفناج را با مایع ضدعفونی‌کننده سبزی‌ها یا کمی سرکه شستید، اجازه دهید کمی خشک شوند. در این حین همه مواد سس را مخلوط کنید تا حاضر شود. فوت کوزه‌گری سالاد اسفناج و گوجه این است که گوجه‌فرنگی‌ها را خیلی ریز نکنید و آن‌ها را موقع سرو روی اسفناج‌ها بریزید تا آب گوجه‌فرنگی مزه سالاد را تغییر ندهد.

3.     سالاد رژیمی اسفناج و کینوا

یکی از مقوی‌ترین سالادهایی که می‌توان با اسفناج درست کرد، ترکیب کینوا با اسفناج است. کینوا سرشار از مواد مغذی است و منبع غنی پروتئین به حساب می‌آید. ترکیب پروتئین کینوا و آهن اسفناج این سالاد رژیمی را به یک غذای اصلی تبدیل می‌کند که شما را تا مدت‌ها سیر نگه می‌دارد.

مواد لازم برای سالاد رژیمی اسفناج و کینوا

  • 400 گرم اسفناج
  • یک پیمانه کینوا پخته‌شده
  • دو عدد گوجه‌فرنگی
  • نصف پیمانه نخودفرنگی (در صورت تمایل)
  • یک عدد پیاز متوسط (در صورت تمایل)
  • 2 عدد خیار

مواد لازم برای سس سالاد اسفناج و کینوا

  • 1 چهارم پیمانه ماست
  • آب یک عدد لیموترش تازه یا 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • 2 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
  • ادویه‌های معطر مثل آویشن یا نعنا
  • نصف قاشق غذاخوری سرکه سیب یا سرکه بالزامیک
  • نصف قاشق غذاخوری خردل
  • یک حبه سیر

طرز تهیه سالاد اسفناج و کینوا

ابتدا یک پیمانه کینوا را با یک و نیم پیمانه آب و کمی نمک و فلفل بپزید. پخت کینوا بین 10 تا 15 دقیقه زمان می‌برد. بعد از این‌که کینوا پخته شد اجازه دهید سرد شود. حالا کینوا پخته‌شده را به برگ‌های اسفناج، گوجه و خیار خردشده اضافه کنید. اگر دوست داشتید می‌توانید در این مرحله پیازها را خلالی خرد و به ترکیب قبل اضافه کنید. همچنین نخودفرنگی پخته‌شده را هم می‌توانید در همین مرحله اضافه کنید.

4.     سالاد رژیمی اسفناج، مرغ و پرتقال

نوبتی هم باشد نوبت معرفی یک سالاد رژیمی اسفناج با مرغ است. این سالاد طعمی لذیذ دارد و به خاطر حضور پررنگ مرغ در آن، گزینه خوبی برای وعده شام به حساب می‌آید. ترکیب رنگ نارنجی پرتقال با سبزی برگ‌های اسفناج، این سالاد رژیمی را به یک سالاد بسیار هوس‌انگیز تبدیل می‌کند.

مواد لازم برای سالاد اسفناج، مرغ و پرتقال

  • 300 تا 400 گرم برگ اسفناج
  • 200 گرم سینه مرغ یا فیله مرغ
  • یک عدد پرتقال
  • 30 گرم گردو

مواد لازم برای سس سالاد اسفناج، مرغ و پرتقال

  • 4 قاشق غذاخوری ارده
  • یک‌سوم پیمانه آب گرم
  • نصف یک عدد لیموترش
  • 1 قاشق چای‌خوری عسل
  • 2 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
  • یک حبه سیر
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل

طرز تهیه سالاد رژیمی اسفناج، مرغ و پرتقال

برای تهیه سالاد اسفناج، مرغ و پرتقال ابتدا مرغ را به تکه‌های مساوی تقسیم کنید و بعد آن‌ها را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید. بعد از این‌که مرغ‌ها را گریل کردید اجازه دهید سرد شوند. حالا در یک ظرف برگ‌های اسفناج، سینه مرغ سرد شده و گردو را اضافه کنید. بعد از تهیه سس، آن را با محتویات ظرف ترکیب کنید و در انتها پرتقال‌ها را خردکرده و به آن اضافه کنید.

نکته مهم در تهیه سس این سالاد این است که حتماً اول ارده را با آب حل کنید تا رقیق شود و بعد سایر مواد سس را اضافه کنید.

5.     سالاد اسفناج و لبو

همان‌طور که در ابتدای مقاله گفتیم، قرار است با سبزیجات رنگارنگ انواع سالاد رژیمی اسفناج را درست کنیم. آخرین سالادی که می‌خواهیم در این مقاله معرفی کنیم سالاد اسفناج و لبو است. سالادی خوش‌مزه و مقوی که نوش جان کردن آن در روزهای سرد زمستان حسابی لذت‌بخش است.

مواد لازم برای سالاد رژیمی اسفناج و لبو

  • 200 گرم برگ اسفناج
  • یک و نیم پیمانه لبو پخته‌شده و خردشده
  • یک و نیم پیمانه سیب‌زمینی پخته‌شده و خردشده
  • 30 گرم پنیر سفید یا پنیر فتا
  • نصف پیمانه گردو یا تخمه آفتابگردان

مواد لازم برای سس سالاد اسفناج و لبو

  • 3 قاشق غذاخوری ماست یونانی
  • 2 تا 3 حبه سیر
  • 50 گرم گشنیز
  • 3 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
  • 1 عدد لیموترش تازه
  • یک قاشق چای‌خوری نمک و نصف قاشق چای‌خوری فلفل

طرز تهیه سالاد رژیمی اسفناج و لبو

برای تهیه این سالاد کافی است لبو و سیب‌زمینی را بپزید و بعد که سرد شدند آن‌ها را نگینی خرد کنید. در انتها همه مواد را باهم ترکیب کرده و در یک ظرف خوشگل بریزید. تازه می‌توانید اگر دوست داشتید لبوها را گرم روی سالاد بریزید. سس این سالاد هم بسیار راحت است و کافی است همه موادی که گفته شد را با یکدیگر ترکیب کنید.

4 فوت کوزه گردی در تهیه انواع سالاد رژیمی اسفناج

  • برای اینکه طعم و ظاهر سالاد رژیمی اسفناج بهتر باشد، از بیبی اسفناج استفاده کنید. اگر به بیبی اسفناج دسترسی نداشتید، حتماً اسفناج‌هایی با برگ‌های نازک بخرید.
  • تمام 5 سسی که در این مقاله معرفی کردیم، با انواع دیگر سالاد اسفناج سرو می‌شوند و شما می‌توانید با توجه به سلیقه‌تان، سس موردنظرتان را به سالاد اضافه کنید.
  • حواستان باشد پنیر فتا و پنیر پارمزان شور هستند. پس مراقب مقدار نمکی که اضافه می‌کنید باشد.
  • بهترین روش درست کردن سس‌ها این است که همه مواد را در یک شیشه درب دار بریزید و به‌خوبی تکان دهید تا با یکدیگر مخلوط شوند.

نتیجه گیری

انواع سالادی که در این مقاله معرفی کردیم، پیش‌غذاهایی سالم و خوشمزه برای روزهای سرد سال هستند. اگر فرصت کافی برای تهیه غذای اصلی یا پیش‌غذاهای دیگری مانند سوپ و … را ندارید یا دلتان می‌خواهد یک غذای خوشمزه کنار سالاد رژیمی اسفناج نوش جان کنید، می‌توانید به سایت کیبو مراجعه کنید تا انواع غذاهای لذیذ را با کیفیت و طعم لذت‌بخش به دستتان برساند.

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

جمعه
تعطیل است

عضویت در خبرنامه

6 + 9 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا