02143000042

کوفته تبریزی یکی از غذاهای پر طرفدار غذای شرکتی در ایران هست که پخت آن فوت و فن های خاصی دارد با ما همراه باشید در این مطلب با طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته تبریزی

کوفته تبریزی از غذاهای خوشمزه خطه آذربایجان است که البته محبوبیتش تنها محدود به این منطقه نیست و این روزها بقیه جاهای کشور هم مردم از این غذای محلی خوشمزه استفاده میکنند. برای همین هم با دستورهای مختلفی برای تهیه کوفته تبریزی برمیخورید که البته پایه و اساس همه آنها یکی است. برای این که کوفته تبریزی خوب و سالم از آب در بیاید و احیاناً وا نرود سرآشپز آشپزخانه بیرون بر کیبو همه نکات مهم رو بهتون میگه حالا شما  ضمن دستور پخت و نکات انتهایی را بخوانید و به طور دقیق اجرا کنید.  به شما توصیه میکنیم برای اطمینان بیشتر خمیر کوفته را از قبل آماده کنید و یک ساعتی در یخچال قرار دهید تا به خوبی خودش را بگیرد.

 

موادلازم کوفته تبریزی اصیل

 

موادمیزان
گوشت چرخ کرده1 کیلو
لپه 1 پیمانه
برنج1 پیمانه
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
سبزی کوفته 5 قاشق غذاخوری
آرد نخود چی 2 قاشق غذاخوری
زعفران، نمک، فلفل، ادویه، دارچین، گل سرخ به مقدار لازم
تره و مرزهبه مقدار لازم
پیازداغ 3 قاشق
زرشک، آلو، تخم مرغ پخته و مغز گردوبه مقدار لازم

مواد میانی کوفته سلیقه ای هستند و شما میتوانید به دلخواه آنها را تغییر دهید یا اصلاً وسط کوفته را پر نکنید. اما تهیه غذا گاندی استفاده از گردو و زرشک که معمولا محبوب همه هست رو بهتون پیشنهاد میده. در ادامه  طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل را به صورت مرحله به مرحله با عکس و نکات کامل خواهیم داشت

مقاله پیشنهادی: غذاهای ایرانی بدون برنج

طرز تهیه کوفته تبریزی

  • مرحله اول

    ابتدا برای تهیه سس کوفته تبریزی درون قابلمه کمی روغن بریزید سپس رب ، کمی ادویه، دارچین، زعفران، گل سرخ، کمی مرزه و تره خرد شده بریزید و تفت بدید به اندازه ای که خامی رب گرفته شود و بعد آب اضافه کنید و اجازه بدهید که به جوش بیاید  سپس حرارت را کم کنید.

 

  • مرحله دوم

    لپه ها را از شب قبل خیس دهید، لپه ها را بپزید و با آب سرد آبکشی کنید. برنج را نیز بپزید و آبکشی نمائید

کوفته تبریزی

  • مرحله سوم

    لپه ها و برنج را به همراه 1 پیاز کوچک و نصف گوشت چرخ کنید. سپس تخم مرغ ها و نصف دیگر گوشت را به همراه سبزی کوفته، آرد نخودچی، نمک، فلفل و دارچین به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید یا ورز دهید.

مقاله پیشنهادی: لیست کامل ترکیب سبزی ها

  • مرحله چهارم

    درون کاسه ای یک پارچه توری بیندازید. سپس مقداری از مایه کوفته بردارید ، کمی ورز دهید و داخل کاسه روی توری بریزید و داخل آن یک عدد تخم مرغ پخته، کمی پیازداغ، چند عدد آلو و کمی مغز گرد و زرشک بریزید. روی آن مقداری دیگر از مواد کوفته بریزید سپس با جمع کردن توری

خوب گردش کنید تا به صورت یک توپ در آید

  • مرحله پنجم

    به هر تعداد که میخواهید کوفته درست کنید (اندازه کوفته ها بستگی به سلیقه خودتان دارد)، پس از اتمام کار آرام آرام کوفته ها را در سسی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید (دقت کنید که در زمان قرار دادن کوفته ها سس نباید بجوشد. میتوانید کوفته ها را با توری داخل سس قرار دهید).

 

  • مرحله ششم

    پس از قرار دادن کوفته ها اجازه دهید تا کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند. سپس میتوانید کمی کوفته ها را بچرخانید تا آب و روغن به تمام نقاط کوفته برسد.

 

  • مرحله هفتم

    1 تا 2 ساعت برای پخت کوفته ها زمان لازم است. پس از این زمان کمی شعله را بیشتر کنید تا آب کوفته ها غلیظ تر شود. میتوانید داخل آب کوفته حدود 2 قاشق آرد نخودچی که با کمی روغن تفت داده شده است بریزید تا غلظت بیشتری داشته باشد. پس از آماده شده کوفته ها اجازه دهید کمی سرد شوند سپس آب کوفته را به ظرف سرو اضافه کنید. کوفته تبریزی خوشمزه شما آماده است.

نکته های مهم در کترینگ کیبو
  • ما در تهیه غذا مجالس برای کوفته از سبزی های زیر استفاده میکنیم
    سبزی کوفته مخلوطی از جعفری + گشنیز + مرزه + ترخون + نعناع است.
  •  بهتر است که برای کوفته از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید
  • آب کوفته نباید در زمان ریختن کوفته ها در حال جوش باشد چون کوفته ها از هم میپاشد
  • تا زمانی که کوفته ها سفت نشدند نباید آب بجوشد بلکه باید ریزجوش بزند
  • برای جلوگیری از وا شدن کوفته ها تا زمانی که آب به جوش بیاید درب قابلمه را نگذارید

و یک نکته حیاتی که تهیه غذا بلوار میرداماد تاکیید میکنه اینه که لازم است باید برای جلوگیری از ترک خوردن کوفته تمام مواد خوب ورز داده شوند

سفارش آنلاین غذا

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

جمعه
تعطیل است

عضویت در خبرنامه

10 + 4 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا