02143000042

 شله زرد یکی از دسرهای اصیل خوشمزه ایرانی و یکی از نذری های پرطرفدار است که ظرف یک ساعت میتونید آماده کنید

مواد لازم و طرز تهیه شله زرد

  شله زرد یکی از دسرهای معروف و محبوب ایران می باشد که طرفداران زیادی دارد و روش تهیه خیلی راحتی دارد که در ادامه مقاله طرز تهیه شله زرد و تمام   مراحل و نکات طلایی این دسر خوشمزه رو آموزش می دهیم با سرآشپز کترینگ کیبو همراه باشید

مواد لازم برای تهیه شله زرد

  •  یک لیوان برنج
  • آب 6 لیوان
  • دو لیوان شکر
  • زعفران
  •  گلاب یک لیوان
  • کره گیاهی یک قالب 50 گرمی
  • خلال بادام
  •  خلال پسته ، بادام و دارچین

مراحل تهیه شله زرد

ابتدا یک لیوان برنج رو با 6 پیمانه آب بپزید برای اینکه برنج سریعتر شکوفا شود یا به اصطلاح باز شود از شب قبل برنج رو خیس کنید و همچنین می اتوانید کمی شکر به برنج اضافه کنید بعد از اینکه برنج کامل باز شد دو لیوان شکر رو به برنج اضافه کنید به همراه گلاب و زعفران توجه داشته باشید نصف زعفران دم کشیده رو در این مرحله اضافه کنید چون زعفران در اثر حرارت و جوشیدن عطر خودشو از دست می دهد
در مرحله آخر یعنی زمانی که به قوام خوبی رسید و کاملا لعاب دار شد گلاب و زعفرون رو اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه زیر قابلمه رو خاموش و در ظرف مورد سرو کنید و با خلال پسته و دارچین و گل محمدی تزئین کنید

نکات طلایی پخت شله زرد

  1. برای جلوگیری از آب انداختن شله زرد از کره استفاده می کنیم در مرحله ای که برنج باز شد 50 گرم کره اضافه می کنیم
  2. آب سرد در حین پخت به برنج اضافه نکنید
  3. خلال بادام رو از شب قبل در گلاب خیس کنید
  4. برای جلوگیری از ته گرفتن شله زرد قبل از باز شدن برنج را هم نزنید

نسبت برنج به شکر

با همان پیمانه ای که برنج رو پیمانه می کنید و به نسبت 1 به 2 شکر رو در نظر بگیرید

برای مثال اگر یک لیوان برنج در نظر میگیرید از دو لیوان شکر استفاده کنید البته میزان شیرینی به ذائقه شما بستگی داره اگر پرشیرین دوست دارید در آخر نصف پیمانه دیگر شکر اضافه کنید

 تزئین شله زرد

تزئین شعله زردتزئین راحت شله زرددیزاین شله زردتزئین زیبای شله زردتزئین ساده شله زرددیزاین زیبای شله زرد


ساعات کاری

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

19:00 – 22:00


 جمعه ها

 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

3 + 8 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا