درست کردن غذا برای خیلی از افراد کاری لذتبخش و برای بسیاری دیگر فعالیتی سخت و زمانبر است به خصوص اگر قرار باشد این غذا را در محل کار میل کنید! دلیلش هم مشخص است چون صرف غذا در محیط کار و در کنار سایر همکاران گاهی معذوریتهایی را برای افراد به وجود میآورد که مجبور میشوند قید خوردن بعضی از غذاها مثل انواع آش، ماهی و … را بزنند. همین کم شدن آیتمهای غذایی باعث سردرگمی بیشتر کارمندان و شاغلان برای طبخ غذاهایی خوشمزه و لذیذ برای ناهار شرکتی سرکار میشود. به این بهانه ما در کترینگ بزرگ کیبو تصمیم گرفتیم تا ۱۰ غذای خوشمزه، سریع و آسان را به شما آموزش دهیم پس همراه ما باشید.
۱.کتلت رستورانی برای ۲ نفر
کتلت یکی از غذاهای پر طرفداری است که نحوه سرو آسانی دارد و شما میتوانید برای تهیه این غذای خوشمزه طبق دستور زیر عمل کنید:
مواد اولیه لازم برای تهیه کتلت رستورانی | مقدار هر ماده |
گوشت قرمز یا گوشت مرغ چرخ شده | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
آرد الک شده | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری ریز (اختیاری) | ۱ فنجان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن، نمک و ادویهجات | به مقدار لازم |
زعفران رقیق شده (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه: ابتدا پیاز و سیب زمینیها را پوست گرفته و به صورت جدا رنده (ریز) کنید سپس آب آنها را بگیرید. توجه داشتهباشید که اگر آب پیاز را کامل بگیرید و فقط تفالههای آن را باقی بگذارید کتلت طعم لذیذی پیدا نخواهد کرد. اکنون میتوانید گوشت چرخ کرده را همراه با ادویهجات، نمک، زعفران و زردچوبه به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و همه مواد را حسابی با هم ورز دهید. حال وقت آن است که آرد الک شده و آرد سوخاری را نیز به بقیه مواد اضافه کرده و مجددا مخلوطتان را ورز بدهید.
برای اینکه کتلت تردتری داشتهباشید بهتر است پس از ترکیب مواد روی آن را پوشانده و به مدت سی دقیقه داخل یخچال بگذارید پس از گذشت این مدت، تابه را روی اجاق گاز قرار داده و به مقدار لازم روغن داخل آن بریزید. بعد از داغ شدن کامل روغن مایه کتلت را به شکل دلخواه داخل تابه ریخته و حرارت را کم کنید تا کتلتها به آهستگی مغزپخت شوند. اینکار معمولا بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان میبرد. شما میتوانید بدون کمترین دغذغه این غذا را در ظرف مناسب قرار داده و یا به صورت ساندویچ در محل کار خود میل کنید.
۲.خوراک قارچ و سبزیجات برای ۲ نفر
خوراک قارچ و سبزیجات بهترین گزینه برای آن دسته از شاغلینی است که رژیمهای غذایی خاص مثل وگان دارند. این غذای ساده اما خوشمزه به صورت زیر تهیه میشود:
مواد لازم برای تهیه خوراک قارچ و سبزیجات | مقدار هر ماده |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
هویج | ۲ عدد |
جعفری ساطوری شده | ۱ فنجان |
گوجه فرنگی | ۶ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن، فلفل، نمک و آویشن | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه و پیاز را شسته سپس نگینی خرد کنید. حال قارچها را بشویید و آنها را به چهار قسمت برش بزنید سپس روغن را داخل تابه ریخته و حرارت را زیاد کنید. قارچها را داخل روغن بریزید و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. اکنون زیر شعله را کم کرده و فلفل دلمهای و پیاز را به قارچها اضافه کنید تا نرم و پخته شوند. بعد از چند دقیقه گوجهها را خرد کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید. زیر شعله را کمی بیشتر کنید تا آب گوجه و قارچ کمی تبخیر شود. رب گوجه را داخل چند قاشق آب حل کنید و همراه با جعفری، ادویهجات و روغن زیتون به بقیه مواد اضافه کنید و آنها را هم بزنید. درب ظرف را برای چند دقیقه بگذارید تا جعفریها نیز نرم شوند. اکنون غذای لذیذ شما آماده شده که میتوانید پس از سرد شدن آن را در ظرف مناسب برای ناهار فردای خود بریزید.
۳. ساندویچ مرغ برای ۲ نفر
اگر علاقهای به خوردن غذای شرکتی ندارید میتوانید یک ساندویچ مرغ خوشمزه و لذیذ را به روش زیر در منزل تهیه کرده و در وعده ناهاری خود میل کنید:
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ | مقدار هر ماده |
سینه مرغ پخته شده | ۲ عدد |
قارچ | ۸ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر (اختیاری) | ۱ حبه کوچک |
خیارشور | ۴ عدد |
جعفری | نصف فنجان |
آویشن، پاپریکا، نمک، فلفل و ادویهجات | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به اندازه لازم |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ و پیاز را به صورت دلخواه خرد کنید سپس روغن را داخل تابه ریخته و پیازها را به روغن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سبک شوند. اکنون قارچها را نیز به شکل نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزید فقط باید زیر شعله را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد. حال باید گوشت مرغ و جعفری را همراه با ادویهجات به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حسابی مخلوط شده و کمی بیشتر تفت بخورند. مواد داخل تابه را کناری بزنید و در یک گوشه تابه رب گوجه فرنگی را تفت دهید سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و پس از چند ثانیه همه مواد را دوباره با هم ترکیب کنید. بعد از گذشت دو تا سه دقیقه شعله را خاموش کرده و اجازه دهید غذا کمی خنک شوند. در این مرحله شما میتوانید مواد را داخل نان ساندویچی ریخته و سس، خیارشور و سایر مخلفات دلخواه را به آن اضافه کنید.
۴. کوکو سبزی برای ۲ نفر
برای درست کردن یک کوکو سبزی خوش طعم و خوش عطر به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی | مقدار هر ماده |
سبزی کوکو ساطوری شده | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
گردو (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
زرشک خیس خورده (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن، نمک، فلفل و ادویهجات | به مقدار لازم |
طرز تهیه: ابتدا نمک، فلفل، ادویهجات، سبزی و تخم مرغهای شکسته شده را داخل ظرف مناسب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغها حسابی پفکی شوند سپس تابه را روی شعله گاز قرار داده و به مقدار کافی روغن داخل آن بریزید. پس از داغ شدن روغن مواد کوکو را به صورت یک لایه حدودا یک سانتی کف تابه ریخته، گردو و زرشک را روی این لایه پاشیده و باقی مواد کوکو را روی آنها بریزید. اجازه بدهید یک طرف کوکو سرخ شده و سپس طرف دیگر آن را سرخ کنید. این کوکو خوشمزه را میتوانید به صورت ساده و یا همراه با برنج میل کنید.
۵. سالاد الویه برای ۲ نفر
سالاد الویه یک غذای سرد و محبوب است که در لیست غذای مجالس و مهمانی ما ایرانیها هم به عنوان غذای اصلی و هم به صورت میان وعدهای لذیذ جایگاه خاصی دارد. تهیه این سالاد خوشمزه کار چندان سختی نیست فقط کافی است مواد اولیه زیر را آماده کرده و طبق دستور زیر عمل کنید:
مواد لازم برای تهیه سالاد الویه | مقدار هر ماده |
سیب زمینی پخته | ۴ عدد |
تخم مرغ پخته | ۲ عدد |
هویج | ۳ عدد |
خیارشور | ۲۰۰ گرم |
نخود فرنگی | ۱۰۰ گرم |
سس مایونز | به مقدار لازم |
ژامبون | ۲۰۰ گرم |
نمک، فلفل و ادویهجات | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی را رنده کرده و با مقداری سس ترکیب کنید سپس هویج و تخم مرغها را نیز رنده کرده همراه با ژامبون و خیارشور خرد شده، نخود فرنگی، نمک، فلفل و سایر ادویهجات دلخواه داخل ظرف ریخته و همه مواد را خوب با هم ورز دهید. حالا چند قاشق دیگر سس به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا در نهایت سالاد الویه شما آماده سرو شود. برای تهیه این سالاد به جای ژامبون میتوانید از سینه مرغ ریش شده استفاده کنید.
۶. ساندویچ جگر مرغ برای ۲ نفر
جگر مرغ یکی از ساندویچهای سنتی ایرانیها است که در لیست اکثر اغذیه فروشی دیده میشود. شما میتوانید این ساندویچ خوشمزه را طبق دستورالعمل زیر تهیه کرده و برای وعده ناهار در محل کار خود نوش جان کنید:
مواد لازم برای تهیه ساندویچ جگر مرغ | مقدار هر ماده |
جگر مرغ | ۴۰۰ گرم |
فلفل دلمهای خرد شده | ۱ عدد |
پیاز خلالی شده | ۱۰۰ گرم یا ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
پاپریکا، پودر سیر و پودر آویشن | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه: ابتدا جگرها را به قطعات دلخواه برش بزنید و همراه با نصف استکان آب، نمک و فلفل داخل تابه بریزید، درب آن را بگذارید و روی شعله ملایم قرار دهید تا جگرها کمی پخته شوند. پس از اینکه جگرها نیمپز شد آنها را با مقدار کمی روغن سرخ کنید. اکنون در تابه دیگری پیازها را تفت داده سپس فلفل دلمهای را همراه با ادوبهجات به ترکیب اضافه کرده و هم بزنید تا مواد حسابی تفت خورده و خوش رنگ شوند. حالا مواد آماده شده را همراه با رب گوجه فرنگی به جگرها اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. زیر شعله را کم کرده، درب تابه را بگذارید و مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا خوراک جگر مرغ شما حسابی جا بیفتد. بعد از پخت جگرها را همراه با مخلفات دلخواه داخل نان ساندویچی قرار دهید و نوش جان کنید.
۷. نرگسی اسفناج برای ۲ نفر
نرگسی اسفناج یک غذای ساده و مقوی است که میتواند یک وعده غذایی خوشمزه و آسان برای محل کار باشد. برای طبخ این غذا به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج | مقدار هر ماده |
اسفناج خرد شده | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پیاز خلالی شده | ۱۰۰ گرم یا ۲ عدد |
سیر رنده شده (اختیاری) | ۱ عدد |
زردچوبه، نمک، فلفل و ادویهجات | به مقدار لازم |
طرز تهیه: ابتدا پیازها را همراه با مقدار کافی روغن تفت دهید سپس سیر، نمک، فلفل و سایر ادویهجات را به آن اضافه کرده تا طلایی شوند در نهایت اسفناجهای خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و اجازه بدهید تا اسفناجها کمی سبک شوند و آب اضافی آنها تبخیر شود. حالا وقت آن است که تخم مرغها را به کمک همزن حسابی مخلوط کرده و داخل تابه بریزید. مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا تخم مرغها به خوبی پخته و نرگسی شما آماده سرو شود.
۸. دمپخت گوجه فرنگی برای ۲ نفر
دمی گوجه فرنگی یک غذای خوشمزه است که خیلی راحت و با حداقل مواد موجود در یخچال تهیه میشود. برای درست کردن این دمی محبوب تنها به مقداری برنج، پیاز و گوجه فرنگی نیاز دارید که باید به روش زیر آنها را مخلوط کنید:
مواد لازم برای تهیه دمپخت گوجه فرنگی | مقدار هر ماده |
برنج ایرانی | ۱ پیمانه |
گوجه فرنگی خرد شده | ۶ عدد |
پیاز نگینی شده | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه: از آنجاییکه این غذا معمولا به صورت کته سرو میشود بهتر است ابتدا برنج خشک را از دو تا سه ساعت قبل با یک و نیم پیمانه آب و مقداری نمک خیس کنید اما اگر برای اینکار زمان ندارید مشکلی پیش نخواهد آمد. پیازها را داخل قابلمه همراه با روغن کافی تفت دهید سپس نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کرده و آنها را تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. حالا گوجههای خرد شده را نیز داخل قابلمه بریزید. پس از اینکه گوجهها کمی نرم شدند برنج را همراه با یک یا دو لیوان آب به بقیه مواد اضافه کرده و هم بزنید. بعد از اینکه آب جوش آمد به روش سایر دمیها اجازه دهید تا آب برنج کامل تبخیر شده (مواظب باشید مواد ته نگیرند) و در نهایت دمی برنج را گذاشته و حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه زمان دهید تا دمپخت گوجه فرنگی با حرارت ملایم پخته و آماده سرو شود.
۹. سوسیس بندری برای ۲ نفر
سوسیس بندری یک غذای جنوبی لذیذ و فوری است که به آسانی و به کمک دستور زیر میتوانید آن را در منزل تهیه کنید:
مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری | مقدار هر ماده |
سوسیس | ۶ تا ۸ عدد |
پیاز خلالی | ۱ تا ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویهجات | به مقدار لازم |
طرز تهیه: ابتدا پیازها را در روغن کافی تفت دهید تا کمی طلایی و سبک شوند سپس سوسیسها را به صورت مورب برش دهید و آنها را نیز سرخ کنید. حالا باید رب گوجه فرنگی را در داخل تابه تفت دهید تا حسابی خوش رنگ شده و بوی خامی آن گرفته شود. اکنون وقت آن است که همه مواد را همراه با نصف فنجان آب و نمک، فلفل و سایر ادویه.جات مخلوط کرده زیر اجاق را کم کنید و مدت زمان پنج تا ده دقیقه زمان بدهید تا سوسیس بندری شما جا افتاده و آماده سرو شود.
۱۰. ماکارونی برای ۲ نفر
ماکارونی یکی از غذاهای محبوب بین المللی است که تقریبا همه افراد از خوردنش لذت میبرند. برای تهیه این غذای خوشمزه به روش زیر عمل کنید:
مواد لازم برای تهیه ماکارونی | مقدار هر ماده |
ماکارونی دلخواه | ۵۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
سبزیجات دلخواه | ۱ فنجان |
پیاز نگینی شده | ۱ عدد |
روغن، نمک، زردچوبه و ادویهجات | به مقدار لازم |
طرز تهیه: ابتدا یک قابلمه آب را روی گاز بگذارید و پس از جوش آمدن، ماکارونیها را داخل آب بریزید. طبق دستور روی بستهبندی زمان بدهید تا ماکارونیها نرم و پخته شوند سپس آنها را آبکش کنید. در حین آماده شدن ماکارونی، داخل یک تابه پیاز را همراه با مقدار کافی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و هم بزنید تا آنها نیز کمی برشته شوند. رب گوجه فرنگی و زردچوبه را نیز داخل روغن تفت دهید و مواد را هم بزنید. سبزیجات دلخواه مثل فلفل دلمهای، قارچ، نخود فرنگی و … را هم میتوانید در این مرحله به مایه ماکارونی اضافه کرده و مواد را هم بزنید. اکنون کف قابلمه مقداری روغن ریخته ماکارونیها را داخل آن بریزید و مایه آماده شده را به صورت لایه به لایه روی ماکارونیها ریخته و در آخر همه مواد را هم بزنید تا یکدست و یکرنگ شوند. درب قابلمه را بگذارید و ۴۵ تا ۶۰ دقیقه زمان بدهید تا ماکارونی شما دم کشیده و آماده سرو شود.
جمع بندی
ما در این مقاله ۱۰ مدل غذای آسان و سریع را که میتوان برای ناهار محل کار آماده کرد به شما معرفی کردیم. اگر برای تهیه غذای شرکتی خود دچار کمبود وقت و یا سایر معذورات هستید میتوانید برای سفارش آنلاین غذا در سریعترین زمان از خدمات کترینگ کیبو استفاده کرده و با شماره تلفن ۴۳۰۰۰۰۴۲_۰۲۱ تماس بگیرید.