KIBO

طرز تهیه دلمه برگ مو

یکی از غذاهای پرطرفدار که در لیست غذاهای ایرانی است دلمه برگ مو می باشد که در همه جای ایران با یک سری از مواد مشترک تهیه میشود اما  در چاشنی کمی متفاوت هستند که البته  به موقعیت جغرافیایی و آب و هوای محل سکونت و عادتهای غذایی افراد بستگی دارد. با ما همراه باشید با طرز تهیه دلمه برگ مو

طرز تهیه دلمه برگ مو

دلمه برگ مو یکی از معروف ترین انواع دلمه ها در ایران است . تقریبا در اواسط فصل بهار می توانید بهترین نوع برگ مو را برای درست کردن دلمه برگ مو در بازار پیدا کنید. دلمه برگ مو هم به عنوان پیش غذا سرو می شود هم به عنوان غذای اصلی. در این آموزش سرآشپز تهیه غذا جردن کامل ترین روش پخت دلمه برگ مو را آماده کرده. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر دلمه برگ مو تهیه نمایید.

میزان مواد مورد نیاز
۲۰۰ گرم سبزی دلمه
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ لیوان برنج
۱ عدد پیاز
۱۰۰ گرم لپه
به میزان کافی سرکه
به میزان کافی برگ مو
به میزان کافی روغن
به میزان کافی فلفل سیاه
به میزان کافی نمک

دستور پخت دلمه برگ مو

  در این مقاله تمام مراحل تهیه اصولی دلمه برگه مو ارائه می شود تا از این روش برای  تهیه غذا مجالس و مهمانی ها استفاده کنید

مقالات پیشنهادی: غذاهای ایرانی بدون برنج

طرز پیچیدن دلمه برگ مو

  1. دلمه ها را می توانیم به دو صورت بپیچیم. روش اول به صورت بقچه ای است که از یک سمت شروع می کنیم و تمام قسمت های خارجی دلمه را به سمت وسط جمع می کنیم و دلمه ها را به ترتیب در یک ظرف می گذاریم تا باز نشوند.
  2. روش دوم پیچاندن لوله ای است که بعد از قرار دادن مایه دلمه برگ را مانند لوله جمع می کنیم و سر و ته برگ را به داخل دلمه برمی گردانیم. به همین صورت تمام دلمه ها را می پیچانیم. حالا کف قابلمه ای را با روغن چرب می کنیم. و تمام دلمه ها را با دقت در قابلمه می چینیم. اگر احتمال باز شدن دلمه را می دهید یک کاسه کوچک روی دلمه ها قرار دهید تا از باز شدن آنها جلوگیری کند. پس از اینکه تمام دلمه ها را در قابلمه چیدیم ۲ لیون آب به قابلمه اضافه می کنیم.

حدود ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری هم روغن به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و تقریبا تبخیر شود سپس حرارت را کم می کنیم تا دلمه ها به آرامی پخته شوند. پس از آماده شدن غذا در ظرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم.

سفارش آنلاین غذا