KIBO

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر

سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای پرطرف در ایران بخصوص در شب چهارسنبه سوری است که به روش های مختلف تهیه می شود . با ما همراه باشید با طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر

سبزی پلو با ماهی شکم پر

در اين مقاله از 7 فن ، طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر مخصوص گيلاني را براي علاقمندان تهيه كرده ايم. سبزي پلو با ماهي شكم پر جزء غذاهاي مجلسي بسيار لذيذ و پرطرفدار در شمال كشور است. همچنين مردم گيلان در شب چهارشنبه سوري و شب عيد سبزی پلو با ماهی شکم پر را سرو ميكنند. با آشپزخانه صنعتی کیبو همراه شويد…

مواد اولیه برای 3 نفر

مواد مورد نیاز میزان
ماهي سفيد يك عدد متوسط
سیر 1تا2حبه
برنج 3 پيمانه
گردوي آسیاب شده 3 قاشق غذاخوری
سبزي معطر ( گشنيز ، نعناع و چوچاق)براي داخل ماهي يك قاشق غذاخوري
سبزي پلويي 300 گرم
رب انار ترش 3قاشق غذاخوری
يك قاشق غذاخوري روغن
نمك ، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
براي تزيين برنج زعفران

طرز تهيه سبزی پلو

سبزی پلو با ماهی شکم پر : سبزی پلو نياز به توضيح خاصي ندارد و فكر ميكنم همه با طرز تهيه آن آشنايي دارند اما برای اینکه نکات حیاتی یک سبزی پلو عالی را داشته باشید میتونید به سایت کترینگ کیبو مراجعه کنید و مقاله مربوط به نکات پخت برنج را مطالعه کنید.

طرز تهیه ماهی شكم پر

برای تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر ابتدا ماهی سفید تازه را تميز كنيد و كاملاً شستشو دهید و خشك كنید و شكم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شكمش را خالی كنید:

مقاله پیشنهادی : مزه دار کردن و پخت میگو

انواع روش طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر

كف يك ظرف مناسب را چرب كرده و ماهي را داخل ظرف قرار دهيد و روی ماهی را نيز چرب كنيد و در فر قرار داده و با حرارت 170 درجه سانتي گراد در طبقه وسط فر قرار دهيد تا طلايي شود.

در يك ماهيتابه يك قاشق روغن ريخته و كاملا پخش كنيد و ماهي را به ماهيتابه منتقل كرده و نصف استكان آب به آن اضافه كرده و بخار پز كنيد.

نكات مهم برای طبخ ماهی سبزی پلو با ماهی شکم پر

  1. اگر رب انار ترش در دسترس نيست ميتوانيد از آلوچه بهداشتي استفاده كنيد.
  2.  در صورت تمايل ميتوانيد شكم ماهي را بدوزيد
  3. اگر روش بخار پز را انتخاب ميكنيد دقت كنيد كه حرارت را بسيار كم كرده و درب ماهيتابه را بگذاريد تا ماهي آماده شود. ميتوانيد بعد از آماده شدن يك طرف ماهي آنرا برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز آماده شود .
  4. اگر از ماهي منجمد استفاده ميكنيد نيازي به اضافه كردن آب نيست.
  5. ماهي نبايد اصلا آب داشته باشد وقتي ماهي كاملا بخار پز شد درب ماهيتابه را برداشته و اجازه دهيد تا آب آن خشك شود.
  6. ميتوانيد از ظرف مخصوص شمالي ( گمج) براي اين كار استفاده كنيد.
  7. میزان موادی كه در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می‌كند.
  8. داخل شكم ماهی را خیلی پر نكنید چون دوخته نمی‌شود.
  9. اگر چوچاق در دسترس نداريد ميتوانيد آنرا حذف كنيد.

حالا سبزی پلو با ماهی شکم پر شما آماده سرو است و شما میتوانید این سبزی پلو خوشمزه رو همراه با سیر ترشی نوش جان کنید

سفارش آنلاین غذا