02143000042

مرینیت کردن ماهی

یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه کترینگ کیبو که بسیار مورد استقبال افراد مختلف در هر سنی قرار می گیرد؛ ماهی است. روش های مختلفی برای مزه دار کردن ماهی قبل از پخت وجود دارد تا افراد بتوانند از بوی زخم و بد آن هنگام طبخ جلوگیری کنند. ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با برخی از بهترین و موثرترین روش های مزه دار کردن ماهی به منظور طبخ یک غذای خوب و لذیذ برای خانواده خود آشنا کنیم.

منظور از مزه دار کردن ماهی چیست ؟

مرینیت روشی است که آشپزان کیبو به وسیله آن برای از بین بردن بوی زخم و بد غذا هنگام پخت و طعم دار کردن آن تلاش می کنند. معمولا غذاهایی چون ماهی، گوشت، مرغ یا حتی برخی از سبزیجات قبل از پخت نیاز به مزه دار شدن دارند. این کار ضمن اینکه  بوی زخم و خامی غذای شما را برطرف کرده، طعم و مزه ای لذیذ به آن خواهد بخشید.

مرینت کردن ماهی

نکته : دقت داشته باشید که ماهی کهنه بویی نامطبوع دارد و بهتر است که برای تشخیص تازگی ماهی با انگشت بر روی گوشت آن فشار دهید، چنانچه هیچ اثری از گودی بر روی آن وجود نداشت و گوشت سفت باشد؛ ماهی تازه است.

روش های مزه دار کردن ماهی جنوب

یکی از معمول ترین روش هایی که برای مرینت کردن ماهی های جنوب به کار می برند؛ خواباندن آن در یک محلول پودری تشکیل شده از پودر زردچوبه، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه و به همراه آرد سفید است. همچنین یکی از ادویه های رایج که در اکثر غذاهای جنوبی برای طعم دار کردن غذا از آن استفاده می شود، ادویه کاری نام دارد. این ادویه هنگام مزه دار کردن ماهی طعمی بینظیر برای آن خلق خواهد کرد. از دیگر روش های مزه دار کردن ماهی جنوب می توان آن را در ابتدا به آبلیمو و نمک آغشته نمود و سپس در مرحله بعد ترکیب آب پیاز و سیر را به همراه ادویه جاتی مانند زردچوبه و فلفل سیاه بر روی ماهی ریخت. در مرحله پایانی کار نیز دو طرف ماهی را باید به زعفران غلیظ دم کرده آغشته نمود.

سومین روش برای مزه دار کردن ماهی در هنگام پخت؛ اضافه کردن ورقه هایی از پیاز، سیر و زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چای خوری از پودر آن ها به روغن داغ شده درون ماهیتابه برای سرخ کردن ماهی است. با این روش ماهی به وسیله مواد موجود درون روغن طعم دار شده و پیاز بوی زخم و بد آن را هنگام سرخ شدن خواهد گرفت.

روش مزه دار کردن ماهی

روش های مزه دار کردن ماهی قزل آلا

یکی دیگر از انواع ماهی های پر طرفدار منو غذا کیبو در بین خانواده های ایرانی ماهی قزل آلا نام دارد. اکثر افراد به دنبال روش هایی برای مزه دار کردن ماهی قزل آلا هستند؛ گرچه روش های متعددی در منابع مختلف برای مزه دار کردن ماهی از جمله استفاده از چند مواد جزئی و … وجود دارد اما ما در این قسمت روشی را برای طعم و مزه دار کردن ماهی قزل آلا به شما معرفی خواهیم کرد که کمی متفاوت از سایر روش ها است. روش مزه دار کردن ماهی با سس سویا یا کنجد یکی از بهترین راه ها برای خلق طعمی منحصر به فرد در ماهی است؛ به همین منظور ابتدا تیغه های ماهی قزل آلای خود را از آنجا جدا کرده و سپس آن را در روغن داغ به همراه پیاز و سیر رنده شده سرخ کنید. در مرحله بعدی هنگام سرخ شدن ماهی مقداری فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، زیره، ، پودر زنجبیل و سس سویا آماده به همراه سرکه را به ماهی اضافه کرده و اجازه می دهیم ماهی طعم دار شود. سپس برای تزئین و خوش طعم شدن آن بعد از پخت از مقداری کنجد، سیاه دانه و جعفری خرد شده کمک خواهیم گرفت.

این روش مزه دار کردن یکی از ساده ترین و شیک ترین روش های موجود تهیه غذا کیبو در جهت پخت غذایی عالی برای ناهار یا شام اعضای خانوادهاست. همچنین هنگام لعاب دادن سس می توان مقدار کمی عسل نیز  برای خوش طعم شدن به سس آن اضافه کرد.

مزه و طعم دار کردن ماهی با لیمو

در این روش باید آب 2 لیمو ترش تازه را درون ظرفی غیر فلزی گرفته و سپس مقداری روغن زیتون را به آن اضافه کنید. بعد از هم زدن محلول حاصل سپس مقداری آویشن خشک را به آن اضافه کرده و ماهی را از طرف گوشت آن درون ظرف خوابانده و در ظرف را می بندیم. بعد از استراحت ماهی حدود نیم ساعت در درون سس لیمویی حاصل آن برای قرار دادن در فر داخل فویل پیچیده و یا اینکه بعد از آبکش کردن ماهی مزه دار شده، آن را درون روغن داغ سرخ کنید.

رایج ترین روش طعم دار کردن ماهی

یکی از روش های معمول که معمولا خانمها هنگام طبخ ماهی از آن استفاده می کنند؛ غلطاندن قطعات ماهی نمک زده شده در آرد سوخاری و سپس فرو بردن آن در مایه تخم مرغ ( تخم مرغ، ادویه، کمی زعفران) است. سپس ماهی آغشته شده با مایه تخم مرغ را باید مجددا در آرد سوخاری خواباند و در نهایت هر یک از قطعات را در روغن داغ درون ماهیتابه سرخ کرد.

مرینیت کردن ماهی

نکات موثر در افزایش کیفیت طبخ ماهی

در قسمت زیر نکات طلایی مزه دار کردن ماهی را برای شما بیان خواهیم کرد که بسیار بر روی کیفیت و طعم غذای شما تاثیر خواهد گذاشت. این نکات شامل هر یک از موارد زیر است :

  • نحوه آب شدن ماهی یخ زده : برای جلوگیری از بوی بد ماهی هنگام پخت و حفظ طعم واقعی آن باید یخ ماهی را با قراردادن آن حدود 1 ساعت در درون شیر یا دلستر باز کرد.
  • طعم دار کردن ماهی حداکثر نیم ساعت قبل از پخت : خواباندن بیش از حد ماهی در ترکیب تهیه شده برای مزه دار کردن آن باعث از دست رفتن طعم واقعی و گرفتن طعم ادویه جات استفاده شده در ترکیب خواهد شد.
  • گرفتن آب پیاز و سیر : هنگام مزه دار کردن ماهی بهتر است که از مخلوط آب پیاز یا سیر به همراه ادویه جات برای طعم آن استفاده شود.
  • آغشته شدن ماهی به مواد تهیه شده برای مزه دار کردن آن : هنگام مزه دار کردن ماهی باید تنها دو طرف ماهی را به مواد آغشته کرده و هرگز آن را به طور مستقیم با آبلیمو یا مواد دیگر مخلوط نکرد.
  • تنوع در شیوه طبخ ماهی های دریای جنوب : گونه ای متعدد و بیشماری از این ماهی را می توان به شیوه های مختلف همچون کباب، سرخ کردن، شکم پر و هواری طبخ نمود.
  • جدا کردن پوست بعد از مزه دار کردن ماهی : حتما قبل از مزه دار کردن ماهی قسمتی از پوست آن را برای جذب مواد در گوشت آن جدا کنید.
  • استفاده نکردن از مواد طعم دار شده هنگام پخت ماهی
  • قرار دادن ماهی درون یخچال هنگام مزه دار شدن آن

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

6 + 15 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا