KIBO

طرز تهیه میرزا قاسمی

یکی از غذاهای معروف و اصیل گیلانی میرزا قاسمی هستش که طرفدارهای خیلی زیاد تو همه شهرها داره که بسیار ساده و با مواد دمه دستی مانند بادمجان ، گوجه فرنگی ، سیر و تخمه مرغ که تو خونه همه هست میشه در ظرف کمتر از 20 دقیقه آماده کرد.

همچنین میرزا قاسمی از پیش غذاها و فینگر فود های ایرانی است که به راحتی تهیه میشه و برای تولد و دورهمی یک گزینه عالی محسوب  می شود . با ما همراه باشید با طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی

مواد لازم برای میرزا قاسمی گیلانی

مواد لازم میزان
بادمجان شرین و قلمی 4 عدد
سیر تازه 1بوته و اگر تازه نیود نصف بوته
گوجه فرنگی تازه و رنده شده 5عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1/2قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
لیمو ترش 1عدد
تخم مرغ  عدد4
زرد چوبه 1 قاشق چای خوری پر

 

فوت و فن های طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی

ابتدا روی بادمجان ها با چنگال چند سوراخ کنید تا در زمان کبابی کردن مغز پخت بشود و بعد بادمجان ها روی زغال یا شعله گاز روی شعله پخش کن کباب کنید برای کباب کردن بادمجان ها از فر نیز می توانید استفاده کنید . بعد از کباب شدن بادمجان ها زیر آب سرد پوست بادمجان را جدا کنید و سپس ساطوری کنید.

در مرحله بعد گوجه ها را کبابی کنید بعد از کباب شدن پوست گوجه را جدا کنید و ساطوری کنید .

در ماهیتابه روغن بریزید و سیر را به همراه زردچوبه و فلفل تفت بدهید و کنار بگذارید در همان ظرف گوجه را بریزید و اجازه بدهید که خوب آب گوجه کشیده شود سپس بادمجان را به همراه گردو خورد شده و ادویه و نمک به ظرف اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا به اصطلاح روغن بیندازد و در آخرین مرحله سیرهای سرخ شده را 2 حبه سیر خام رنده شده و یک قاشق روب مواد اضافه می کنیم و خوب سرخ می کنیم به مدت 10 دقیقه درب ظرف را می گذاریم تا غذا خوب جابیفته و در آخر تخمه مرغ ها رو اضافه می کنیم وبعد از بسته شدن تخمه مرغ ها هم می زنیم برای تزیین میرزا قاسمی مجلسی چند تخمه مرغ را در یک ماهیتابه جدا بزنید و به صورت کامل روی ظرف قرار بدهید.

مواد لازم میرزا قاسمی تهرانی

مواد لازم میزان
بادمجان 5عدد متوسط
گوجه فرنگی تازه عدد 2
سیر  یک بوته
  تخم مرغ 3عدد
  روغن و فلفل و نمک به مقدار لازم

مقاله پیشنهادی: طرز تهیه غذای فوری

نحوه سرو میرزا قاسمی

میرزا قاسمی را هم با برنج می توان سرو کرد و هم با نان در شمال کشور معمولا میرزا قاسمی را برنج دودی یا برنج معمولی سرو می کنند اما در تهران بیشتر برای وعده شام و با نان میل می کنند . همراه میرزا قاسمی می توانید دورچین سبزی خوردن و ترشی و سیر ترشی داشته باشید

 

کترینگ کیبو با استفاده از مواد غذایی با کیفیت و درجه یک آماده تهیه غذای شرکتی و غذای مجالس با طعم اصیل ایرانی است

سفارش آنلاین غذا