KIBO

طرز تهیه کشک بادمجان

 طرز تهیه کشک بادمجان

کشک بادمجان را هم به عنوان یک شام لذیذ و هم به عنوان یک فینگر فود ایرانی برای تولدها و مناسبت های مختلف دورهمی آماده و از مهمان های خود پذیرایی شیک در عین حال اقتصادی داشته باشید . رسپی کشک بادمجان ، یک غذای سنتی و ایرانی ، “ کشک بادمجان” غذایی معروف و بی نظیر در میان سلایق ایرانی می باشد که از طعم ویژه ای برخوردار می باشد.
کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های خدمات مجالس آن را لذیذ و خوشمزه تر کرد

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان

مواد لازم میزان مواد لازم
بادمجان قلمی یک کیلو
کشک 200 تا 250 گرم
پیاز سرخ کرده 2 تا سه قاشق غذاخوری
سیر داغ دو قاشق غذاخوری
نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
روغن مایع 150 میلی لیتر
مغز گردو آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری

برای درست کردن این کشک بادمجان نیاز به یک کیلو بادمجان قلمی یا دلمه ای داریم.از هر کدام که در دسترس بود می توانید استفاده کنید

یک نکته مهم که که سر آشپز کترینگ کیبو بهتون توصیه میکند اینه که:

مراحل طرز تهیه کشک بادمجان

دلیل جوشاندن کشک

“کشک یکی از محصولات لبنی است که به شدت کلسیم بالایی داردو برای کسانی که مشکل فشار خون ندارند و می توانند کشک شور و ترش را استفاده کنند بسیار مقوی است .

ولی در بعضی مواقع کشک را میجوشانند چون بیماری تب مالت تقریباً 80 درصد آن از این طریق به انسان سرایت میکند.”

به همین دلیل طبق نظر سرآشپز کترینگ جردن توصیه می شود انواع کشک ها را چه به صورت پاستوریزه و هموژنیزه را قبل از مصرف حتما به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

کشک را داخل ظرفی می ریزیم و به آن آب اضافه می کنیم این میزان آب باید به اندازه ای باشد که بتواند در حدود  15 تا 20 دقیقه ریز جوش شدن کشک آن را تحمل کند.

البته می توان در هنگام جوشاندن کشک هم به آن آب اضافه کرد و بر روی حرارت کم میگذاریم کشک ها به جوش آیند.

در فاصله جوشیدن کشک باید پوست بادمجان ها را گرفت و بعد از پوست کردن باید آن را تلخ گیری کنیم که سرآشپز تهیه غذا ونک تلخه گیری بادمجان با نمک و یا آب نمک انجام میدهد.

“بافت بادمجان زمانی که در نمک یا آب نمک تلخ گیری می شود با هم متفاوت است و تفاوت آن زمانی که در آب نمک است و   آب بیشتری جذب میکند  هنگام سرخ شدن ممکن است بیشتر اذیت شوید.”

تکنیک های انتخاب بادمجان

آماده سازی نعناع داغ

در این فاصله نعناع داغ را آماده میکنیم فقط برای درست کردن نعناع داغ بهتر است از روغن زیادی استفاده نکنید چون هنگام سرخ کردن بادمجان ها مقداری روغن در غذا باقی  می ماند .

بهتر است در روغن نعناع داغ از زرد چوبه در روغن استفاده کنید و وقتی عطر زرد چوبه به مشام رسیدباید نعنا را به آن اضافه کنیم.

پس از پخته شدن بادمجان ها آنها را با گوشت کوب له میکنیم و بعد مقداری از کشک آماده شده را به آن مخلوط کنید و بخشی از نعنا زردچوبه داغ و کمی گردو را به موادمان اضافه میکنیم تا در خلال پخت طعم ها با هم یکدست شوند.

اجازه دهید مواد مخلوط شده حدود 10 دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزند. بعد از این زمان کشک بادمجان خوشمزه ما آمادست و میتوانید آن را تزیین کنید.

نکات و اصول جا افتادن کشک بادمجان

سرآشپز کترینگ بلوار میرداماد به شما توصیه میکند برای جذب روغن کمتر بادمجان در هنگام سرخ کردن زمانی امکان پذیر است که از ابتدا بادمجان هایتان را پوست کنده و به صورت خرد در آوریدد و سپس مقداری نمک به آن اضافه نمایید تا آبی که در داخل بادمجان موجود میباشد تخلیه شود.

هنگامی که مواد اولیه کشک بادمجان را آماده می نمایید باید به یک نکته دقت داشته باشید که آن هم مقداری از نمک است که باید دروغن غذا افزوده شود ، بسیاری از ما این را می دانیم .

نمک علاوه بر اینکه طعم لذت بخشی را به غذا می افزاید دو برابر همین مبحث زیان دارد که برای اینکه از سکته قلبی دوری نمایید باید این میزان را کنترل نمایید.

سفارش آنلاین غذا