KIBO

طرز تهیه کباب ترش

 کباب ترش

کباب ترش یا ترش کباب یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ استان گیلان هستش که طعمی ترش داره مهم ترین ویژگی این کباب پرطرفدار سبزی های محلی است که برای طعم دار کردنش استفاده میکنند . که باعث شده طرفداران زیادی در تمام مناطق کشور داشته باشه . در این مطلب قصد داریم تمام مراحل از صفر تا صد طرز تهیه کباب ترش را آموزش دهیم

 سرآشپز کترینگ کیبو تمام  نکات طلایی تهیه و روش مزه دار کردن کباب ترش  و سبزی های جایگزین سبزی محلی ترش کباب را در این مطلب ارائه می کند تا  تو خانه بتونید همراه با سر آشپز کیبو گام به گام مراحل را انجام دهید و ياد بگيريد

طرز تهیه کباب ترش

 ابتدا گوشت را به قطعات متوسط خرد كرده و با پياز رنده شده فلفل مخلوط در يخچال بگذاريد تا حدود يكی دو ساعت بماند و در مرحله بعد سبزی چوچاق ، خالواش و بینه را ریز خورد کنید و با رب انار و گردو و کمی نمک خوب مخلوط کنید به گوشت اضافه ميكنيم و مجددا در يخچال ميگذاريم  تا چند ساعت ديگر بماند تا طعم مواد كاملا به خرد گوشت برود و به سیخ میکشیم باید روی حرارت خیلی ملایم بگذاریم تا بپزد،تا هم کاملا مغز پخت شود و هم مواد روی کبابمان نسوزد

نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن کباب ترش

در منزل می توانید در قابلمه نیز این کباب خوشمزه را آماده کنید بدین منظور مواد آماده شده را داخل قابلمه بریزید و شعله زیر قابلمه را خیلی کم کنید و کمی آب  و روغن بریزید تا گوشت ها کاملا پخته شود این کباب را می توان هم با نان و هم با برنج سرو و نوش جان کنید

مقاله پیشنهادی : طرز تهیه کباب کوبیده

مواد لازم

سفارش آنلاین غذا

کترینگ کیبو با استفاده از مواد غذایی با کیفیت و درجه یک آماده تهیه غذای شرکتی و غذای مجالس با طعم اصیل ایرانی است