رسپی کباب کوبیده ، برای آنکه طعم و لذت واقعی خود را داشته باشد حتما نیازمند یک سری از فوت و فن ها و نکات حرفه ای تهیه غذا می باشد.
برای آموزش بسیار ساده درست کردن کباب کوبیده همراه با سرآشپز آشپزخانه بیرون بر کیبو باشید.
کباب کوبیده کبابی است که برخلاف نظر برخی ها که می گویند درست کردن این کباب بسیار دشوار است و آنطور که میخواهم مانند کباب های بیرون عمل نمی آید، میریزه و سفت میشه و مزه دنبه میده و …بسیار ساده و آسان تهیه می شود.
بهترین ترکیب گوشت برای کباب کوبیده چیست ؟
بهترین و مناسب ترین ترکیب گوشت برای کباب کوبیده استفاده از گوشت گوسفندی و گوساله است . اگر ترکیب گوشت درست باشه احتیاجی به جوش شیرین نان خشک یا هر افزودنی دیگه ای نیست کوبیده یعنی گوشت پیاز نمک و فلفل و بهترین ترکیب گوشت سردست گوساله ۳۰ درصد توپوز گوساله( بغل راسته گوساله) ۳۰ درصد قلوه گاه گوسفندی ۴۰ درصد پیاز
درست کردن کباب
برای درست کردن کباب کوبیده باید به یک سری از نکات طلایی اما ساده که سرآشپز کترینگ جردن در اختیارتون میزاره توجه کنید تا بتوانید کباب کوبیده دلخواه و دلچسپ خود را مهیا کنید.
به ازای هر ۱ کیلو گوشت ۲۵۰ ، گرم اب گرفته شده اگر از درصد گوشت سرخ یعنی سردست یا توپوز بیشتری استفاده کردین پیاز هم باید بیشتر استفاده کنین
مواد لازم کباب کوبیده
میزان مواد مورد نیاز | مواد مورد نیاز |
یک کیلو | گوشت چرخ کرده ترکیب گوسفندی و گوساله |
250 گرم | پیاز |
به میزان لازم | فلفل سیاه و نمک |
به میزان لازم | پودر پاپریکا )ادویه مخصوص کباب کوبیده) |
- ابتدا پیازها را پوست می کنیم و با گوشت کوب برقی له میکنیم و به صورت پوره در می آوریم.
- دقت کنید پیازها را نباید رنده کنید.
در این دستور نسبت پیاز به گوشت 1 به 4 است یعنی اگر یک کیلو گوشت داریم باید 250 گرم پیاز استفاده کنیم . پیازهای له شده و آب گرفته شده (داخل یک پارچه تمیز بریزید و یا یک صافی خیلی ریز آب پیاز رو بگیرید که کبابتون شل نشه )را به همراه گوشت کاملا ماساژ میدهیم و در حین ورز دادن پودر پاپریکا , نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم تا کاملا مخلوط شوند و گوشت حالت چسبندگی پیدا کند.
- هر چقدر گوشت بیشتر ورز داه شود نرم تر و چسبنده تر میشود.
- ورز دادن را به مدت پانزده دقیقه ادامه می دهیم.
- از جوش شیرین استفاده نکنید به شدت به دستگاه گوارش بخصوص معده آسیب می زند
بعد از اینکه گوشت حسابی ورز داده شد و به چسبندگی دلخواه رسید در ظرفی سرپوشیده آن را به مدت 5 ساعت در یخچال نگهداری می کنیم .بعد از تایم استراحت گوشت به مدت ده دقیقه دوباره ورز می دهیم
روش صحیح سیخ زدن کباب کوبیده
- به اندازه یک مشت از مایه کباب برمی داریم و به صورت اوریب از پهلوی گوشت رول شده در دست بر روی سیخ های پهن قرار می دهیم و با فشار و حالت دست مایه گوشت را به اندازه ای که نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک شود سطح سیخ را می پوشانیم.
- با انگشتتان روی سیخ را فشار دهید تا اثر انگشتان بر روی گوشت باقی بماند.
- حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید.
آتش را بر پا کنید سیخ ها کباب را روی آن قرار دهید. فقط دقت کنید که آتش را توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد.سپس سیخ های کباب را روی آتش بچینید.فقط باید دقت داشته باشید که در ابتدا باید سیخ ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانید و باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد و کباب از سیخ جدا نشود و وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست و اجازه دهید به آرامی کباب بپزد.
روش های افزایش چسبندگی کباب کوبیده
1- گوشت کباب کوبیده را نباید بشورید شست گوشت باعث می شود که در زمان پخت گوشت از روی سیخ بریزد
2- از سیخ گرم استفاده نکنید سیخ ها قبل از استفاده در یخچال قرار دهید تا خنک شوند
3- برای افزایش چسبندگی از میزان کمی گوشت سینه مرغ می توانیداستفاده کنید مقدار زیاد گوشت سینه باعث سفت شدن کباب کوبیده شما می شود
4- اگر بعد از استراحت مواد در یخچال چسبندگی مواد را امتحان کنید اگر میزان چسبندگی خوبی نداشت به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید
5- موقع سیخ گرفتن حتما اب گرم کنار دستتون باشه گوشت به دستتون نچسبه گرمای اب باید در حدی باشه که کمی دست رو بسوزونه
6- موقع پختن گوشت قرمز حرارت نباید کم باشه فقط باید تو فاصله کوتاه سیخ رو بچرخونین
کباب کوبیده را با چی بخوریم ؟
شما میتوانید این کباب خوشمزه رو همراه با یک کته و سبزی خوردن مخصوصا ریحان ،گوجه و فلفل کبابی و صد البته پیاز که همراه همیشگی کوبیده است و دوغ یا کفیر نوش جان کنید.
ویدئو صفر تا صد آموزش طرز تهیه کباب کوبیده
I pay a visit everyday some blogs and information sites to read articles or reviews, except this web
site offers feature based articles.