با کیبو، مزهی غذای ایرانی و رژیمی رو به محل کار بیارید!
محل کار یکی از فضاهایی است که میتواند تأثیر به سزایی بر سلامت، عملکرد و کیفیت زندگی کارکنان داشته باشد. این موضوع زمانی اهمیت بیشتری پیدا میکند که بدانید بیشتر افراد، تا دو سوم ساعات بیداری خود را در محل کار سپری میکنند! به همین دلیل، ارائه غذای شرکتی سالم نه تنها...
غذای سالم، نیروی کار سالم
غذای سالم، نیروی کار سالم؛ چرا شرکتها باید به تغذیه کارکنان خود اهمیت بدهند؟ در سالهای اخیر، رویکردهای نوین مدیریت بهرهوری ثابت کردهاند که کارکنان سالم، خدمات و ارزش بیشتری برای شرکت و مدیران خود به ارمغان میآورند. این افراد نه تنها دارای بهرهوری بالاتری هستند،...
طرز تهیه سیب زمینی نیمه آماده رستورانی در منزل
طرز تهیه سیب زمینی نیمه آماده رستورانی در منزل؛ ترفندهایی که هیچکس بهتون نگفته! اگه دنبال یه خوراکی خوشمزه و راحت هستین که هم بزرگترها و هم کوچیکترها عاشقش باشن، سیب زمینی سرخکرده بهترین انتخابه! اون خلالهای بلند، خشک و تردش یه حس خاص و هیجانانگیز داره که...
تجربه خوب سفارش غذای شرکتی
سفارش غذای شرکتی با کیبو؛ یک تجربه خوشطعم، سالم و متفاوت در دنیای رقابتی امروز، ارائه سرویس غذای شرکتی به عنوان یک مزیت مهم برای سازمانها و شرکتها تلقی میشود. در واقع، غذای شرکتی نه تنها یک مزیت رفاهی، بلکه یک ابزار راهبردی برای افزایش سلامت، انگیزه و بهرهوری...
میزان مجاز استفاده از کربوهیدرات
کربوهیدراتها جزو ارزشمندترین منابع تأمینکننده انرژی و بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند. برخلاف باور عمومی، کربوهیدراتها به هیچ وجه خودبهخود باعث اضافه وزن نمیشوند، بلکه نحوه و میزان مصرف میزان مجاز کربوهیدرات در روز آنهاست که میتواند منجر به تعادل یا عدم...
طرز تهیه سس سوئیت چیلی
رازهای تهیه سس سوئیت چیلی اصل؛ هرآنچه باید بدانید! سسها جزو محبوبترین و پرکاربردترین چاشنیهای غذا در سراسر جهان هستند که هر فرهنگ و منطقهای با توجه به ذائقه و مواد اولیه محلی، انواع متنوع و منحصر به فردی از آنها را خلق کرده است. از سسهای کلاسیک فرانسوی مانند سس...
آیا آبلیمو باعث سفتی یا نرمی جوجه کباب میشود؟
مرینیت کردن جوجه کباب یکی از چالشهای بزرگ و پرتکرار در آشپزی خانگی است؛ مخصوصا وقتی با وجود رعایت دستورهای فراوان در فضای مجازی، باز هم گوشت جوجهها سفت و خشک از آب در بیاید! شاید بارها شنیده باشید که آبلیمو کلید نرم و لطیف شدن جوجه کباب است، اما آیا واقعا این طور...
چه موادی غذایی کربوهیدرات پیچیده دارند
چه مواد غذایی کربوهیدرات پیچیده دارند و چرا باید از کربوهیدرات پیچیده استفاده کنیم؟ همه ما تقریبا بارها درباره اضافه وزن و ارتباط آن با مصرف محصولات غذایی حاوی کربوهیدرات مانند نان، برنج، ماکارونی و... بسیار شنیدهایم. اما آیا تا بهحال از خود پرسیدهاید که کربوهیدرات...
خواص باقالی برای سلامت بدن
چرا باقالی باید در منوی روزانه شما باشد؟ کشف رازهای سلامتی با کیبو! باقالی یکی از پرطرفدارترین حبوبات در آشپزی ایرانی است، به طوری که کمتر کسی را میتوان یافت که از عطر و طعم بینظیر آن در غذای محبوب باقالی پلو لذت نبرد! اما بد نیست بدانید که باقالی فراتر از یک...
ارزش غذایی ماهی ساردین
ساردین یک نوع ماهی کوچک با فواید بزرگ است که اغلب با ماهی کیلکا اشتباه گرفته میشود. ماهی ساردین به دلیل طعم خوشمزه، ارزش غذایی بالا و تنوع روشهای پخت، جایگاه ویژهای در آشپزی ملل مختلف از جمله آشپزی ایرانی دارد. خواص شگفتانگیز ماهی ساردین باعث شده تا این ماهی به...
برای لعابدار شدن و جا افتادن قورمه سبزی چیکار کنیم
قورمه سبزی از آن خورشتهای اصیل و محبوب ایرانی است که اکثر مردم معتقدند هیچکس مثل مادرشان نمیتواند آن را به بهترین شکل بپزد! اما به راستی رمز و راز یک خورشت قورمه سبزی لذیذ «مامانپز» چیست؟ در این مقاله از «کیبو» همراه ما باشید تا با استفاده از ۵ ترفند طلایی به شما...
7 نکته اساسی در رژیم سالم خوری
در رژیم سالم خوری چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ در چند سال اخیر، با کمک اطلاعرسانی رسانههای جمعی و افزایش آگاهی عمومی نسبت به سلامت فردی، بسیاری از مردم به دنبال تغییر سبک زندگی و استفاده از غذاهای سالم هستند. از اینرو، رژیمهای سالم خوری به عنوان الگویی برای زندگی...
