02143000042

مقالات و رویداد ها

اسنپ فود

دلینو

چنگال

ریحون

رسپی اکبر جوجه اصیل

طرز پخت اکبر جوجه اصیل مازندرانی اکبر‌ جوجه اصل مازندرانی ، از جمله غذاهای محبوب است که ابتدا فقط در رستوران‌های استان مازندران سرو می‌شد و به اصطلاح یک برند بود. اکبر‌ جوجه حالا دیگر به غذاهای سفره ما اضافه شده و اتفاقا بسیارهم محبوب است. با آشپزخانه صنعتی کیبو باشید...

طرز تهیه انواع فینگرفود

طرز تهیه فینگرفود سیب زمینی کترینگ کیبو قصد دارد در این مقاله طرز تهیه چند نوع فینگر فود خوشمزه و ساده را به شما عزیزان آموزش دهد. مواد لازم(۲ تا ۳ نفر) ۲ عدد سیب زمینی ۱۰۰ گرم اسفناج 1 عدد پیاز 2 تا 3 حبه سیر 1 عدد تخم مرغ به مقدار لازم پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک و...

مرینیت کردن ماهی

 خصوصیات یک ماهی تازه ما در این مقاله به شما مزه دار کردن ماهی با انواع سبزیجات و مرینیت کردن ماهی و یاد میدیدم پس با ما همراه باشید سطح بدن ماهی باید براق و درخشان باشد اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی آن می‌توانید جدا کنید، از خرید...

نکات پخت برنج

کترینگ کیبو در این مقاله برای پخت برنج به موضوعات زیر میپردازد: تمام رمز و راز های پخت برنج ایرانی پخت برنج ایرانی داخل پلوپز طرز تهیه برنج به شکل کته پخت برنج ایرانی به روش آبکش چه کار کنم برنج آبکش به خوبی قد بکشد؟ تمام رمز و راز های پخت برنج ایرانی تهیه غذای ونک...

نکات مهم آشپزی

نکات مهم آشپزی به سبک کیبو بهترین آشپز دنیا هم که باشید، وقتی اسم میهمان و میهمانی شام بیاید، دست و پایتان را برای آشپزی مجالس گم می‌کنید و استرس می‌گیرید که حالا چه کار کنم ...و چطوری غذا درست کنم که باب میل میهمان‌ها باشد و چه جوری هنر آشپزی‌ام را به رخ همه بکشم؟!...

طرز تهیه کباب دیگی

دستور پخت کباب دیگی  کباب دیگی (کباب تابه ای) یکی از خوراک‌های ایرانی‌است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ‌ کرده برای تهیه این غذا استفاده می‌شود.حالا سرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو زمان لازم برای تهیه این خوراک ۳۰ تا ۴۰ تخمین میزنه. مواد لازم برای پخت  کباب دیگی : گوشت...

تفاوت چلو و پلو

آشنایی با تفاوت چلو با پلو پخت برنج انواع مختلفی دارد،منظور از چلو، برنجي است که پس از آبکش کردن آن را به تنهايي دم مي گذارند و بعد از دم کشيدن با خورش و انواع گوشت و کباب ها مصرف مي شود. ولي منظور از پلو، برنجي است که پس از آبکش با سبزي ها و گوشت و مرغ و انواع حبوبات...

کباب کوبیده

انواع کباب کوبیده کباب کوبیده را می توان از گوشت های متفاوتی تهیه کرد مانند گوشت گوسفند،گاو و مرغلذیذ ترین و محبوب ترین کباب کوبیده با گوشت گوسفندی و چربی و پیاز تهیه می شود که ائویه مناسب کباب کوبیده سماق می باشد کباب کوبیده هم به پلو سرو می شود و هم با نان که معمولا...

طرز تهیه خورشت قیمه با سیب زمینی

رسپی قیمه با سیب زمینی سرخ کرده عطر و بوی قیمه مخصوصا اگه عطر گلاب و زعفرون هم بده یاد آور روزهای دورهمی فامیل تو قدیماست… همچنین روزهای محرم و نذری های خوشمزه ای که اکثرشون قیمه اس. اصلا قیمه ی امام حسین که معروفیت خاصی داره. خلاصه که قیمه برای همه ما ایرونی ها...

قیمه نثار

تاریخچه قیمه نثار قیمه نثار غذای اصیل قزوینی است. این غذا با برنج و گوشت و خلال بادام و پسته و پیازداغ درست می‌شود.در گویش عامیانه این غذا به غلط قیمه نساء گفته میشود. در شهر قزوین ادویه‌ای موجود به نام ادویه مخصوص قیمه نثار که اگر بتوانید نوع مرغوب آن را پیدا کنید،...

کترینگ چیست ؟

مفهوم واژه کترینگ چیست؟ کترینگ چیست ؟ امروزه واژه کترینگ (catering) واژه چنان نا آشنایی برای ما نیست. تاریخچه کیترینگ به آغاز استفاده از هواپیماهای مسافربری بر میگردد. در کیترینگ هواپیمایی، مسافران با توجه به مسافت پرواز، کلاس پرواز و موارد دیگر مورد پذیرایی توسط...

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی

دستور پخت قرمه سبزی در این مقاله قصد داریم طرز تهیه قرمه سبزی را به شما عزیزان آموزش دهیم: قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی است که از جایگاه ویژه ای در بین مردم برخوردار است.یکی از گزینه های مناسب برای مهمانی ها ، غذای روزانه ، سفارش از رستوران و کترینگ قرمه سبزی می...

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

15 + 8 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا