سفارش غذای شرکتی، انتخابی هوشمندانه برای آرامش کارمندان
در سالهای اخیر نیاز به ایجاد راههای خلاقانه برای جذب کارکنان و رفع خواستههای سازمانی آنها بیش از هر زمان دیگری احساس میشود زیرا در فضاهای کاری مدرن امروزی، حقوق، تنها بخش کوچکی از تجربه کلی پرسنل است و کارمندان ترجیح میدهند شغلی داشتهباشند که در کنار مسایل مادی، حسی از ارزشمندی را نیز به آنها القا کند. با توجه به این مهم، یکی از هوشمندانهترین و مقرونبهصرفهترین راهها برای افزایش رضایت کارمندان و حفظ دیسیپلین سازمان، ارائه وعدههای غذایی شرکتی باکیفیت و خوشطعم است. تهیه غذای سازمانی نقش غیر قایل انکاری در افزایش بهرهوری، شادابی و سرزندگی پرسنل دارد. در واقع ارائه ناهاری گرم، خوشمزه و سالم کمک میکند تا فشار روانی ناشی از تهیه ناهار روزانه توسط کارکنان تعدیل شده و آنها با آرامش بیشتری به امور کاری خود بپردازند. از آنجاییکه سفارش غذای شرکتی از کترینگها تأثیر به سزایی در سازندگی بیشتر سازمانها و شرکتها دارد، ما در این مقاله از «کیبو» قصد داریم تا به بررسی مزایای کلی ناهار شرکتی بپردازیم.
تأثیر سفارش ناهار شرکتی بر عملکرد کارکنان و راندمان سازمان
طبق گفته منبع معتبرencorecatering ، هر فرد شاغل به طور متوسط یک سوم از روز خود را در محیط کار میگذراند. این یعنی کارمندان و پرسنل سازمانی بخش زیادی از روزشان را در حال تعامل با همکاران و در مواردی ارباب رجوع هستند، بنابراین مهم است که فرهنگ سازمان بهگونهای باشد که فرد لحظات سخت کاری را با حال بهتر و آرامش بیشتری سپری کند. این امر نه تنها از طریق استراتژیهای منابع انسانی قابل دستیابی است، بلکه سرو میان وعده و ناهار شرکتی نیز میتواند تاثیر فوقالعاده مثبتی بر حال خوب کارمندان داشتهباشد. بیشتر پرسنل به این واقعیت معترف هستند که وعدههای غذایی مفید، مغذی و دلخواه، آنها را تشویق میکند تا با شوق بیشتری روز کاری خود را شروع کرده و تایم طولانیتری از روز را در سازمان بگذرانند.
از آنجاییکه اکثر کارمندان بعد از مسایل مالی، سرو ناهار شرکتی را بالاتر از بسیاری دیگر از امتیازات یک سازمان هنگام استخدام میدانند، درک مزایای سرو غذای سازمانی در محل کار، میتواند گامی مهم در رسیدن به فرهنگ سازمانی مبتنی بر همدلی و اعتماد باشد. بهاینترتیب با ارائه ناهار روزانه شرکتی به پرسنل خود میتوانید به مزایای زیر دست یابید:
القای حس ارزشمندی به کارکنان
تهیه غذا در سازمان، یکی از بهترین راهها برای نشان دادن ارزش انسانی کارمندان برای مدیران است. در واقع حس ارزشمندی، اولین پیامی است که یک کارمند با خوردن ناهاری خوشمزه و سالم دریافت میکند، به خصوص اگر این غذا مطابق میل وی بوده و در بستهبندیهایی شکیل و بهداشتی نیز سرو شود. نشان دادن اهمیت سلامت و رفاه کارمندان برای یک سازمان، راهکاری هوشمندانه برای جذب و حفظ آنها با هزینهای کمتر است، چراکه طبق یک نظرسنجی، 48 درصد از پرسنل سازمانی بر این باورند که هنگام جستجو برای کار، سرو ناهار شرکتی باعث مزیت رقابتی شده و روی تصمیم آنها تأثیر میگذارد. بهاینترتیب میتوان با اطمینان گفت که ارائه صبحانه یا ناهار سازمانی به کارمندان فرصتی عالی است تا به پرسنل ثابت کنید که چقدر سلامت و رفاه آنها برایتان با ارزش و مهم است.
ایجاد نظم سازمانی در هنگام صرف ناهار
معمولا در سازمانها و موسساتی که کارمندان خود باید ناهار روزانهشان را تهیه کنند موجی از بینظمی و آشفتگی دیده میشود چون معمولا تعدادی از پرسنل در حال گرم کردن غذایشان هستند، بعضی دیگر تصمیم به سفارش غذا از رستوران دارند و در نهایت عدهای هم کلا قید خوردن ناهار را زده و از خیر آن میگذرند! با این اوصاف مدیران باید برای جلوگیری از هرجومرج و ایجاد نظمی دائمی، فکری اساسی به حال ناهار کارمندان بکنند و چه راهکاری بهتر از برونسپاری تهیه غذای شرکتی به کترینگها و آشپزخانههای صنعتی بزرگ و حرفهای! بدین منظور توصیه میکنیم تهیه ناهار شرکتی خود را به کترینگ ما (کیبو) بسپارید. این آشپزخانه بزرگ صنعتی به عنوان بهترین کترینگ میرداماد امکان تهیه روزانه بیش از ۵ هزار پرس غذا را با کیفیتی بالا، طعمی اصیل و قیمتی رقابتی دارد. برای دریافت هرگونه مشاوره و عقد قرارداد کافی است با شماره ۴۳۰۰۰۰۴۲_۰۲۱ در ارتباط باشید.
صرفه جویی در هزینه ها
مسلما در کنار کیفیت غذای شرکتی، بحث هزینه غذای روزانه کارکنان نیز جزو چالشهای مهم هر مدیر مسئولی است. تهیه غذای شرکتی در داخل خود سازمان یا موسسه نیاز به استخدام سرآشپزهای مجرب، اختصاص فضای لازم برای پختوپز، کسب مجوزهای بهداشتی از سازمانهای مربوطه و … دارد که همه این امور نیازمند تخصیص بودجه کافی و استخدام فردی است که بتواند تمام مراحل پخت تا سرو را مدیریت کند، بنابراین عقلانی و هوشمندانه بنظر نمیرسد که سازمانها خود به این حیطه ورود کنند. برونسپاری تهیه ناهار کارکنان به کترینگها، قطعا بار مالی و عملی قابل توجهی را از دوش مدیران و کارفرمایان برداشته و منجر به صرفهجویی در هزینههای کلی سازمان میشود، بهطورمثال تهیه غذای کیبو همواره تخفیفات ویژهای را برای سفارشات غذای شرکتی با تعداد بالا در نظر میگیرد که حاصل آن، سرو غذای شرکتی در سریعترین زمان، با بالاترین درجه کیفی و قیمتی مقرونبهصرفه است.
مدیریت زمان و آرامش خاطر کارکنان
با تهیه غذای سازمانی، کارکنان مدیریت بهتری روی زمان خود دارند زیرا از یکسو ملزم به صرف وقت و هزینه برای درست کردن ناهار روز بعد خود نیستند و از سوی دیگر، در شرکت نیز با خیالی آسوده از این بابت که ناهارشان ظرف ساعتی مشخص سرو میشود، به امورات کاری خود میپردازند. این اطمینان خاطر و یکپارچگی در زمان سرو غذا قطعا تبعات روانی مثبتی را برای پرسنل به همره دارد.
تعامل بیشتر کارکنان با یکدیگر
غذای شرکتی فرصتی را برای کارمندان فراهم میکند تا دور هم جمع شوند و باهم معاشرت بیشتری داشتهباشند. جالب است بدانید که همین تعامل کوتاه برای صرف ناهار شرکتی، باعث تجدید نیرو و کاهش استرسهای کاری کارمندان میشود و روحیه آنها را تقویت میکند. علاوهبراین، سرو غذای سازمانی راهحلی عالی برای کاهش غیبتهای غیرکاری کارمندان است
بهبود سلامت کلی کارمندان
سفارش آنلاین غذا از رستورانها و خوردن مداوم غذاهای بیرونی میتواند سلامت جسمی و روانی کارکنان را تحتتأثیر قرار دهد که نتیجه این امر، افزایش غیبت در محل و مرخصیهای ناشی از بیماری است. در ضمن، نداشتن یک برنامه ناهار منظم در شرکت، عدم تمایل بعضی از کارمندان به صرف ناهار و حتی حذف این وعده را در پی دارد که این تصمیم، پیامدی جز افت انرژی و بدخلق شدن آنها نخواهد داشت، بنابراین ترویج عادات غذایی مثبت با سرو غذاهایی که از کیفیت طبخ و سلامت آنها مطمئن هستید منجر به بهبود عملکرد کارکنان و سلامت روزافزون آنها میشود. علاوهبراین نباید فراموش کنید که یک کارمند سالم، یک کارمند خوشحال است! کارکنان سالم نه تنها کمتر بیمار میشوند، بلکه کمتر مستعد ابتلا به بیماریهای مزمن هستند. با این نگاه میتوان ادعا کرد؛ سفارش غذای شرکتی یک راهکار برد_برد، هم برای کارفرمایان و هم برای کارمندان است.
مقاله پیشنهادی: طرز تهی 11 غذای رژیمی کم کالری
افزایش بهرهوری کارمندان
سرو ناهار شرکتی از جهات گوناگون حائز اهمیت است، بهطوریکه وقتی مجموع مزایای برشمرده در بخشهای قبل را در نظر بگیرید متوجه خواهید شد که برآیند آنها مستقیما روی بهرهوری کارمندان اثر خواهد گذاشت. ارائه ناهاری سالم، خوشطعم، لذیذ و باکیفیت از یکسو باعث افزایش تمرکز، مدیریت بهتر زمان، بهبود خلقوخو، عدم افت انرژی، سلامت روان و تقویت انگیزه کارمندان میشود و از سوی دیگر نقش پررنگی در راندمان کاری آنها و کاهش هزینههای سازمان خواهد داشت پس سرو ناهار برای کارکنان یک مزیت مقرونبهصرفه و البته اثربخش در کسبوکار شما است.
جمع بندی
ارائه ناهار شرکتی باکیفیت و سالم، سازمان شما را متحول نموده و سلامت روانی و جسمی نیروی کارتان را دوچندان میکند. پذیرایی اداری (وعده ناهار) از کارمندان، مانع از آشفتگی سازمان و هرجومرجهای ناشی از سفارش آنلاین غذا میشود. برونسپاری تهیه غذای سازمان به کترینگهای باسابقه و معتبر نقش به سزایی در صرفهجویی زمان و هزینهها دارد. بدینمنظور ما در آشپزخانه صنعتی کیبو نه تنها امکان سفارش غذای مجالس و مهمانی را برای کلیه شهروندان عزیز تهرانی مهیا نمودهایم، بلکه آفرهای ویژهای را برای عقد قرارداد سفارشات سازمانی نهادها و شرکتهای مختلف نیز تدارک دیدهایم که از طریق راههای ارتباطی موجود میتوانید از جزییات آن مطلع شوید.
منابع
https://www.foodforthoughtchicago.com/post/benefits-of-employee-meal-programs
https://encorecatering.com/5-benefits-of-providing-corporate-catering-for-your-employees/