02143000042

یکی از گزینه های اصلی و پرطرفدارتر در تهیه غذا برای مهمانی ها  ما ایرانی ها غذایی نیست جز باقالی پلو با مرغ و یا با گوشت که در این آموزش تمام فوت و فن های طرز تهیه باقالی پلو با مرغ را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از پخت این غذای بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

تمام مراحل طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

باقالی پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی خوش رنگ و لعاب و رسمی است که به راحتی می توانید با رعایت یکسری نکات یک باقالی پلو  مجلسی درست کنید که طعمش به یادماندنی بشه .برای پخت این غذای ایرانی فوت و فن هایی که کترینگ بلوار میرداماد در اختیارتون میزاره را به خوبی رعایت کنید تا باقالی پلوی تهیه کنید که طعم غذاهای رستوران و کترینگ ها را داشته باشه.

باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو یا ماهیچه از انواع غذاهای خوشمزه و بی نظیر برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی های مختلف هستند و بهتر است شما این نوع غذاها را برای مهمانی های مختلف بپزید و پذیرایی باشکوهی را از مهمان هایتان داشته باشید.

میزانمواد
2 پیمانهبرنج
یک پیمانهباقالی
5 حبه  2 حبه برای پخت برنج و 3 حبه برای پخت مرغسیر
به میزان لازمنمک برای خیس کردن برنج
به مقدار لازمروغن
به مقدار لازمشوید
به اندازه لازممرغ
یک عددپیاز متوسط
نصف 1 عددفلفل دلمه ای
25 گرمکره
به مقدار لازمنمک
به مقدار لازمفلفل سیاه
به مقدار لازمزعفران
دو قاشق غذاخوریرب

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ در منزل

برای پخت باقالی پلو با مرغ ابتدا برنج را به همراه مقداری آب  و نمک بهتره که از نمک دریایی استفاده کنید و حداقل 3 ساعت اجازه بدید تا برنج ها در آب و نمک بمونند.

باقالی پلو با مرغ

  • خیس کردن برنج در آب

در مرحله بعدی طرز تهیه باقالی پلو با مرغ درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس باقالی ها را درون آب با کمی نمک بریزید و به مدت نیم ساعت صبر کنید تا باقالی ها بپزند ( توجه داشته باشید که در طول این مدت باید باقالی ها را تست کنید زیرا زمان پخت باقالی ها با یکدیگر متفاوت است ) بعد از پخت باقالی ها برنج را به آن ها اضافه کنید.بعد از اینکه برنج به مرحله آبکش کردن رسید آن را درون آبکش بریزید

  • آبکش کردن باقالی پلو

قابلمه برنج را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از خشک شدن قابلمه مقداری روغن درون قابلمه بریزید سپس ته دیگ مورد نظر خود را در کف قابلمه قرار دهید. از نان لواش و یا سیب زمینی ، کاهو و کدو حلوایی به صورت ورقه ای می توانید استفاده کنید .

اگر مهمون دارید و میخواهید خیلی شیک و مجلسی بشه کف قابلمه دو قاشق زعفران دم کرده بریزید و منی کنجد بپاشید و بعد نان یا سیب زمینی یا هر چیزی که برای ته دیگ کردن در نظر دارید بندازید .

  • ریختن باقالی پلو آبکش شده در قابلمه

مقداری از مخلوط برنج و باقالی را روی سیب زمینی ها بریزید و در لا به لای برنج مقداری شوید و سیر خلال شده (در صورت تمایل )بریزید.توجه داشته باشید که سیر باعث از بین رفتن بوی باقالی می شود و استفاده از آن در پخت برنج اختیاری است اما ما در آشپزخانه صنعتی کیبو برای خوش عطر طعم کردن این کارو انجام میدیم ، سپس لایه ای دیگر از مخلوط باقالی و برنج را روی لایه شوید و سیر خلال شده بریزید و تا تمام شدن مخلوط برنج و باقالی این روش را ادامه دهید. در صورت تمایل می توانید برای خوش طعم شدن برنج مقداری زعفران آب کرده و کره روی برنج بریزید سپس دمکنی را روی قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا باقالی پلو دم بکشد.

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

مقاله پیشنهادی: فوت و فن های پخت برنج

  • روش پخت مرغ

در این مرحله از دستور پخت باقالی پلو با مرغ باید مرغ را بپزید. برای پخت مرغ ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای و سیر را خرد کنید سپس همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و درون قابلمه ای مناسب مقداری کره بریزید سپس 1/2 از مخلوط سیر و پیاز و فلفل دلمه ای را درون قابلمه بریزید وسپس 1/2 از تکه های مرغ را هم درون قابلمه قرار دهید و روی تکه های مرغ دوباره مخلوط پیاز بریزید و باقی مانده ها تکه های مرغ را درون قابلمه قرار دهید و روی آن ها نمک و فلفل سیاه بریزید و درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را روی حرارت کم قرار دهید تا مرغ آب بیندازد و به خوبی پخته شود.

بعد از 30 دقیقه از آب انداختن مرغ یک پیاز کوچک را خرد کنید و در مقداری کره و یا روغن سرخ کنید سپس رب را به پیاز اضافه کنید و آن را تفت دهید و زعفران را به رب تفت داده شده بیفزایید سپس یک لیوان به آب جوش به سس اضافه کنید و بعد از اینکه سس 1 تا 2 جوش زد آن را به مرغ اضاغه کنید.

طرز تهیه مرغ

مرحله آخر تهیه باقالی پلو با مرغ

در مرحله آخر طرز تهیه باقالی پلو با مرغ بعد از اینکه برنج دم کشید شعله گاز را خاموش کنید و مرغ پخته شده را هم از روی گاز بردارید و غذا را به سلیقه خود درون ظرف مناسبی برای سرو بکشید.
می توانید مرغ و باقالی پلو را در ظرف های جداگانه ای بکشید برای سرو سر سفره بیاورید همچنین می توانید درون دیس مناسبی یک لایه باقالی پلو و یک لایه مرغ و دوباره یک لایه دیگر باقالی پلو بریزید سپس روی برنج را با زعفران تزیین کنید و سس مرغ را هم درون ظرفی مناسب بریزید و سر سفره و یا میز بیاورید.

مقاله پیشنهادی: طرز تهیه مرغ

طرز تهیه باقالی پلو مجلسی

برای تهیه باقالی پلو مجلسی در زمان آبکش کردن برنج یک لایه برنج و شوید بریزید و کمی پودر دارچین بریزید و چند قاشق زعفران دم کرده بریزید  به همین ترتیب مواد را لایه به لایه بریزید تا  برنجتان تموم بشه و با روغن حیوانی دم بزارید .

برای پخت مرغ باقالی پلو مجلسی ابتدا پیاز را تفت بدهید تا کمی سبک بشه و رنگ پیاز شفاف بشه و بعد زردچوبه و فلفل دلمه ای بریزید کمی تکه های مرغتون رو با پیاز تفت بدید انقدری که رنگ روی مرغ طلایی بشه بعد یک لیتر آب بریزید یا انقدری که  نصف حج مرغتون رو آب بگیره و زمانی که جوشید و حجم آب داخل قابلمه نصف شد به اندازه 2 لیوان آب پرتقال بهش اضافه کنید و اجازه بدید که خوب جا بیفته و در انتها کمی زعفران و عرق دارچین به مرغتون اضافه کنید و زیر قابلمه را خاموش کنید

مقاله پیشنهادی : لیست کامل ترکیبات سبزی

باقالی پلو مجلسی

فوت و فن های طلایی برای پخت بهتر باقالی پلو با مرغ

  • شما هم مثل  تهیه غذا ونک میتونید برای تهیه باقالی پلو با مرغ از باقالی هایی استفاده کنید که دارای پوست سبز رنگ هستند و به مدت طولانی نیز در فریزر نگهداری نشده اند.
  • اگر از باقالی خشک در طرز تهیه باقالی پلو با مرغ استفاده می کنید بهتر است باقالی را به مدت طولانی تری در آب بپزید تا سفتی آن از بین برود.
  • بهتر است برای پخت باقالی پلو نصف مقدار برنج از باقالی استفاده کنید.
  • در هنگام جوشیدن باقالی در آب کفی روی آب را می گیرد که بهتر است کف را از روی آب بردارید تا از تیره شدن رنگ باقالی پلو جلوگیری شود.
  • کترینگ شرکتی کیبو به شما توصیه مینه که بهتر است از شوید تازه در طرز پخت باقالی پلو با  گوشت مرغ استفاده کنید.
  • می توانید برای طعم و عطر باقالی پلو در هنگام دم کشیدن آن یک شاخه سیر تازه درون باقالی پلو قرار دهید.

در این مطلب باطرز تهیه باقالی پلو با مرغ و فوت و فن های طلایی برای پخت بهتر باقالی پلو  برای آشپزی مجالس آشنا شدید که امیدواریم با کمک این نکات طلایی بتوانید این غذای ایرانی بی نظیر را به راحتی در منزل بپزید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش نکات پخت برنج ، فینگرفود ، مرینیت کردن ماهی و غیره..  کلیک کنید.

سفارش آنلاین غذا

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

جمعه
تعطیل است

عضویت در خبرنامه

5 + 15 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا