02143000042

طرز تهیه جوجه فسنجانی

جوجه فسنجانی خیلی خیلی آسون وخیلی خیلی خوشمزه است،ما که هممون عاشقشیم با کته کره ای  اگه دوست داشتید امتحانش کنید،این غذای لذیذ میتونه یه ناهار  خوشمزه یا یه شام لذیذ باشه که سرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو زحمت نوشتن یه رسپی عالی و خوشمزه رو کشیده

یکی از لذیذ ترین و خوشمزه ترین غذاهایی هست که کترینگ گاندی  پیشنهاد میکنه درست کنید و لذت ببرید. شما میتونید این غذا رو هم با برنج و هم با نون سرو کنید

جوجه_فسنجونی_کترینگ_گاندی

شما میتونید رو هم به سیخ بکشید و هم میتونید در تابه درست کنید، حتی این جوجه فسنجانی رو میتونید بخاز پز هم بکنید.  خب بریم سراغ رسپی  جوجه فسنجانی از زبان سرآشپز عزیز تهیه غذا گاندی

 

مواد میزان
سینه مرغ بزرگ یک عدد
گردو آسیاب شده  ۱۰۰گرم
رب انار ترش وملس مخلوط  ۵قاشق سرخالی
پیاز یک عدد
نمک وفلفل وزعفرون کمی
کره ۵۰گرم

طرز تهیه جوجه فسنجانی

برای تهیه جوجه فسنجانی سینه ها رو تکه ای برش بزنید به ضخامت دو انگشت داخل ظرف بزرگی پیاز خلال شده رو بریزید. انار رو با کمی آب رقیق کنید و داخل ظرف اضافه کنید و گردو و زعفرون و نمک و فلفل رو هم اضافه کنید.

بعد سینه های تکه ای رو مخلوطش کنید وبزارید تا یک شب در یخچال استراحت کنه سینه های مرغ رو داخل سیخ چوبی بزنید و بعد داخل تابه بچینید و  کره رو هم اضافه کنید در تابه رو بزارید

بزارید تا با آب خودش پخته وسرخ بشه. حالا در کنار کته کره ای سرو کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید قول میدم عاشق این غذای خوشمزه و آسون میشید

جوجه فسنجانی

 فوت و فن جوجه فسنجانی کترینگ کیبو

  • توجه داشته باشید که به هیچ وجه برای جوجه فسنجانی نباید پیاز رو رنده کنید و یا خیلی ریز خرد کنید چون زمانی که میخواهید کباب کنید زودتر میسوزه

شما میتونید برای دریافت رسپی غذاهای دیگه از جمله قیمه نثار ، کباب کوبیده ، کباب دیگی و … به سایت تهیه غذا جردن سر بزنید.

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

12 + 14 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا