یکی از کباب ها پر طرفدار در سفرهای هممون به شمال جوجه فسنجونیه که سعی میکنیم بریم تو یک رستوران یا تهیه غذا کنار جنگل یا دریا سفارش بدیم ، در این مقاله طرز تهیه جوجه فسنجانی رو آموزش میدیم تا به راحتی بتونید خودتون برای مهمانی ها و پیکنیک و دورهمی هاتون درست کنید و لذتشو ببرید
طرز تهیه جوجه فسنجانی
جوجه فسنجانی خیلی خیلی آسون وخیلی خیلی خوشمزه است،ما که هممون عاشقشیم با کته کره ای اگه دوست داشتید امتحانش کنید،این غذای لذیذ میتونه یه ناهار خوشمزه و غذای شرکتی درجه یک یا یه شام لذیذ باشه که سرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو زحمت نوشتن یه رسپی عالی و خوشمزه رو کشیده
یکی از لذیذ ترین و خوشمزه ترین غذاهایی هست که کترینگ گاندی پیشنهاد میکنه درست کنید و لذت ببرید. شما میتونید این غذا رو هم با برنج و هم با نون سرو کنید
شما میتونید رو هم به سیخ بکشید و هم میتونید در تابه درست کنید، حتی این جوجه فسنجانی رو میتونید بخار پز هم بکنید. خب بریم سراغ رسپی جوجه فسنجانی
مواد | میزان |
سینه مرغ بزرگ | یک عدد |
گردو آسیاب شده | ۱۰۰گرم |
رب انار ترش وملس مخلوط | ۵قاشق سرخالی |
پیاز | یک عدد |
نمک وفلفل وزعفرون | کمی |
کره | ۵۰گرم |
طرز تهیه جوجه فسنجانی
برای تهیه جوجه فسنجانی سینه ها رو تکه ای برش بزنید به ضخامت دو انگشت داخل ظرف بزرگی پیاز خلال شده رو بریزید. رب انار رو با کمی آب رقیق کنید و داخل ظرف اضافه کنید و گردو و زعفرون و نمک و فلفل رو هم اضافه کنید. برای لذیذتر شدن جوجه ها یک قاشق سس مایونز به مواد اضافه کنید
(اضافه کردن سس اختیاریه و میتونید اضافه نکنید )
بعد سینه های تکه ای رو مخلوطش کنید وبزارید تا یک شب در یخچال استراحت کنه تکه های مرغ را به سیخ بکشید و روی زغال که آتیش زغال ها افتاده کباب کنید همچنین می توانید سینه های مرغ را به سیخ چوبی بکشید و کف تابه را با کمی روغن چرب کنید و سیخ ها داخل تابه بچنید و در تابه را ببندید
بزارید تا با آب خودش پخته وسرخ بشه. حالا در کنار کته کره ای سرو کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید قول میدم عاشق این غذای خوشمزه و آسون میشید
فوت و فن جوجه فسنجونی
- توجه داشته باشید که به هیچ وجه برای جوجه فسنجانی نباید پیاز رو رنده کنید و یا خیلی ریز خرد کنید چون زمانی که میخواهید کباب کنید زودتر میسوزه
شما میتونید برای دریافت رسپی غذاهای دیگه از جمله قیمه نثار ، کباب کوبیده ، کباب دیگی و … به سایت تهیه غذا جردن سر بزنید.