کباب ها و بخصوص کباب دیگی از غذاهای پرطرفدار ایرانی هاست همچنین یکی از غذای شرکتی پرطرفدار و خوشمزه کترینگ کیبو نیز محسوب می شود به دلیل استفاده از گوشت گرم و مواد اولیه درجه یک بسیار لذیذ است و سریع آماده می شود با کترینگ کیبو در این مقاله همراه باشید تا تمام فوت وفن ها و طرز تهیه کباب دیگی به روش های مختلف آشنا شوید .
کباب دیگی
طرز تهیه کباب دیگی (کباب تابه ای) یکی از خوراکهای ایرانیاست که بیشتر برای وعده شام تهیه میشود . از گوشت گوسفندی چرخ کرده و یا ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی برای تهیه این غذا استفاده میشود. و در قدیم در ظرف های سفالی تهیه میکردن اما امروزه به روش های متفاوتی می توانیم کباب دیگی خوشمزه و مجلسی و یا رژیمی طی 40 دقیقه آماده کنیم
مواد لازم برای پخت کباب دیگی : گوشت چرخکرده، پیاز، گوجه فرنگی، نمک و سماق.
طرز تهیه کباب دیگی
اول تعدادی گوجه فرنگی را دو نیم میکنیم و روی سطح بریده شده ی آنها نمک و کمی سماق میپاشیم و میگذاریم کنار تا آماده باشد.سپس گوشت چرخ کرده تازه را با مقداری پیاز رنده شده که آب اونو گرفتید و مقدار کافی نمک فلفل و خوب مخلوط میکنیم و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت بدهید ، یک عدد پیاز را خلال خورد می کنیم و تفت می دهیم بعد از سرخ شدن زردچوبه ، رب گوجه فرنگی و فلفل اضافه می کنیم و بعد کبابها را دانه دانه به شکل دلخواه در تابه میچینیم وقتی یک روی کبابها تغییر رنگ داد ، آنها را پشت و رو میکنیم تا روی دیگرشان نیز بپزد،
سپس روی آنها سماق میپاشیم و گوجههایی را که از قبل آماده، کنار گذاشته بودیم را روی کبابها میچینیم. در ظرف را میگذاریم و منتظر میشویم، مدت زمانی که گوجهها نیاز دارند تا پخته شوند و آب بیندازند
به اندازهای است تا سوی دیگر کبابها نیز پخته شود، پس در ظرف را باز میکنیم اگر گوجهها به اندازه ی کافی آب انداخته بودند و شُل شده بودند حرارت زیر ظرف را خاموش میکنیم. این غذا با پلو بسیار لذیذ است و به این دلیل که گوشت آن آبپز میشود به میزان کمتری از مواد مغذی گوشت ازدست میرود.
نکات طلایی پخت کباب دیگی خوشمزه
برای داشتن یک کباب دیگی خوشمزه از فوت و فن های ماهرانه زیر استفاده میکنیم
- در میانه ی پخت کبابها اگر آب غذا تمام شد باید به آن کمی آب اضافه کنیم تا خشک نشود و کبابها نسوزد.
- اگر در گوشت چرخ کرده کمی چربی وجود داشته باشد، کباب لذیذتر خواهد بود.
- برخی برای تهیه کباب دیگی آن را در روغن سرخ میکنند، با سرخ کردن گوشت در روغن، کباب سفت تر خواهد شد و باید مراقب بود تا کباب به اندازهٔ کافی باریک باشد تا سفت نشود ولی در روش گفته شده سرآشپز تهیه غذا کیبو در بالا، گوشت بسیار نرم خواهد بود.
- در ایران دو نوع سماق وجود دارد، سماقی که در حین پخت غذا از آن استفاده میشود و سماقی که روی غذاهای پخته شده مانند برنج کباب کوبیده ریخته میشود، در پخت کباب تابهای حتماً باید از سماق نوع دوم استفاده کرد.
طرز تهیه کباب دیگی در فر
برای تهیه کباب دیگی در فر یک عدد پیاز و دو حبه سیر را رنده کنید به همراه نمک و فلفل و 2 قاشق جعفری خرد شده و 2 قاشق سوپ خوری آرد سوخاری یا پودر نان مخلوط کنید و ورز دهید و به صورت دایره اندازه کف دست درست کنید و در ظرف بچینید .و در یخچال به اندازه نیم تا یک ساعت قرار دهید .
دو عدد سیب زمینی را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید و بر روی گوشت ها قرار دهید ، نصف لیوان آب را با 2 قاشق ربع و دو قاشق آبلیمو تازه مخلوط کنید و روی ا گوشت ها بدهید روی ظرف را فویل بکشید و به میزان نیم ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و 10 دقیقه آخر فویل را از روی ظرف بردارید و دوباره داخل فر قرار دهید تا خوب سرخ شوند و در آخر مرزه خرد شده را روی کباب دیگی آماده شده بریزید و سرو کنید
طرز تهیه کباب دیگی رژیمی
اگر رژیم خاصی دارید و یا سرماخورده ای و میخواهید یک غذای رژیمی و خوشمزه درست کنید می توانید کباب دیگی را بدون اینکه سرخ کنید درست کنید .به این صورت که ابتدا پیاز رو رنده کنید به همراه نمک و فلفل و اگر دوست داشتید کمی زعفران دم کرده به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز بدهید بعد کف ماهیتابه با دست پهن کنید و نیازی نیست روغن بریزید و شعله گاز را کم کنید گوشت با آب پیاز داخل خودش پخته می شود و در آخر بعد از سرخ شدن یک طرف برش بدهید و برگردانید تا طرف دیگر کباب دیگی سرخ شود و در نهایت با گوجه و سیب زمینی آب پز نوش جان کنید