02143000042

طرز تهیه کشک بادمجان

یک غذای سنتی و ایرانی ، “کشک بادمجان” غذایی معروف و بی نظیر در میان سلایق ایرانی می باشد که از طعم ویژه ای برخوردار می باشد.
کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده

مواد لازم میزان مواد لازم
بادمجان قلمی یک کیلو
کشک 200 تا 250 گرم
پیاز سرخ کرده 2 تا سه قاشق غذاخوری
سیر داغ دو قاشق غذاخوری
نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
روغن مایع 150 میلی لیتر
مغز گردو آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری

برای درست کردن این کشک بادمجان نیاز به یک کیلو بادمجان قلمی یا دلمه ای داریم.از هر کدام که در دسترس بود می توانید استفاده کنید

یک نکته مهم که که سر آشپز آشپزخانه صنعتی کیبو بهتون توصیه میکند اینه که:

“فقط پوست بادمجان مشکی باشد به دلیل آنکه تلخی بادمجان کمترباشدی”

طرز تهیه کشک بادمجان

  •  کشک حدود 200 تا 250 گرم که البته ممکنه بعضی ها تمایل بیشتری به خوردن آن را دارند و یا برای تزیین از آن استفاده کنند.
  •  پیاز سرخ کرده نیاز داریم چیزی حدود 2 تا 3 قاشق غذا خوری. چون 2 قاشقش و درون غذا و 1 قاشقو برای تزیین استفاده میکنیم.
  • 2 قاشق غذاخوری پیاز سرخ کرده نیاز برای پخت کشک بادمجان
  • همچنین سیر داغ یا سیر سرخ شده نیازمندیم چیزی حدود یک یا دو قاشق غذا خوری ، که البته اونم بستگی به ذائقه ی افراد داره .
  • نعناعی خشک :برای تهیه نعناع داغ 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع که یه بخشی برای سرخ کردن بادمجان ها و یه بخشی برای نعناع داغ که جمعا چیزی حدود 150 میلی لیتر
  • مغز گردوی آسیاب شده هم برای داخل این غذا که چیزی حدود 2 قاشق غذا خوری میتوان استفاده کرد.
  •  نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • میزان نمک و فلفل در تهیه ی کشک بادمجان
  • از زرد چوبه هم چیزی حدود 1 قاشق چای خوری استفاده میکنیم
  • جوشاندن کشک برای غذای کشک بادمجان

“کشک یکی از محصولات لبنی است که به شدت کلسیم بالایی داردو برای کسانی که مشکل فشار خون ندارند و می توانند کشک شور و ترش را استفاده کنند بسیار مقوی است .

ولی در بعضی مواقع کشک را میجوشانند چون بیماری تب مالت تقریباً 80 درصد آن از این طریق به انسان سرایت میکند.”

به همین دلیل طبق نطر سرآشپز کترینگ جردن توصیه می شود انواع کشک ها را چه به صورت پاستوریزه و هموژنیزه را قبل از مصرف حتما به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

  • کشک ها را به دلیل غلیظ بودن نیاز داریم با آب رقیقش کنیم .

کشک را داخل ظرفی می ریزیم و به آن آب اضافه می کنیم این میزان آب باید به اندازه ای باشد که بتواند در حدود  15 تا 20 دقیقه ریز جوش شدن کشک آن را تحمل کند.

البته می توان در هنگام جوشاندن کشک هم به آن آب اضافه کرد و بر روی حرارت کم میگذاریم کشک ها به جوش آیند.

در فاصله جوشیدن کشک باید پوست بادمجان ها را گرفت و بعد از پوست کردن باید آن را تلخ گیری کنیم که سرآشپز تهیه غذا ونک تلخه گیری بادمجان با نمک و یا آب نمک انجام میدهد.

“بافت بادمجان زمانی که در نمک یا آب نمک تلخ گیری می شود با هم متفاوت است و تفاوت آن زمانی که در آب نمک است و  آب بیشتری جذب میکند  هنگام سرخ شدن ممکن است بیشتر اذیت شوید.”

  • اگر میخواهید بادمجان ها زودتر سرخ شوند آن را به 2 تا 3 ورق برش دهید و در غیر این صورت بادمجان های قلمی را به طور کامل سرخ کنید. برای تلخه گیری هم بادمجان ها را در ظرف آبکش میریزیم و روی آنها را نمک میپاشیم و حدود 15 تا 20 دقیقه زمان میدهیم تا تلخی بادمجان کاملا گرفته شود.درست کردن کشک بادمجان با دستور تهیه ساده
  • بعد از انجام تلخه گیری بادمجان ها را در ظرفی سرخ میکنیم ، که نوع سرخ کردن ممکن است بر طبق ذائقه افراد متفاوت باشد چرا که بعضی ها دوست دارند به صورتنیم پز و بعضی ها خیلی سرخ شده استفاده کنند.
  • بادمجان های سرخ شده را بر روی حرارت ملایم میگذاریم و مقداری پیاز داغ و سیر داغ را به آن اضافه میکنیم که البته ریختن سیر داغ هم ممکن است سلیقه ای باشد به دلیل بویی که در دهان پر میشود.
  • بعد  کمی فلفل سیاه و همچنین زرد چوبه را اضافه کنید .
  • حرارت را کم کنید تا بادمجان ها کاملا مغز پخت شوند و بتوان آنها را کوبید و یا له کرد.
آماده سازی نعناع داغ

در این فاصله نعناع داغ را آماده میکنیم فقط برای درست کردن نعناع داغ بهتر است از روغن زیادی استفاده نکنید چون هنگام سرخ کردن بادمجان ها مقداری روغن در غذا باقی  می ماند .

بهتر است در روغن نعناع داغ از زرد چوبه در روغن استفاده کنید و وقتی عطر زرد چوبه به مشام رسیدباید نعنا را به آن اضافه کنیم.

  • حواستان باشد تا نعناع ها نسوزند چون هم رنگ و هم طعم آن تغییر می کند.

پس از پخته شدن بادمجان ها آنها را با گوشت کوب له میکنیم و بعد مقداری از کشک آماده شده را به آن مخلوط کنید و بخشی از نعنا زردچوبه داغ و کمی گردو را به موادمان اضافه میکنیم تا در خلال پخت طعم ها با هم یکدست شوند.

طرز تهیه کشک بادمجان

اجازه دهید مواد مخلوط شده حدود 10 دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزند.

بعد از این زمان کشک بادمجان خوشمزه ما آمادست و میتوانید آن را تزیین کنید.

نکات و اصول جا افتادن کشک بادمجان
  • جذب کمتر روغن

سرآشپز کترینگ بلوار میرداماد به شما توصیه میکند برای جذب روغن کمتر بادمجان در هنگام سرخ کردن زمانی امکان پذیر است که از ابتدا بادمجان هایتان را پوست کنده و به صورت خرد در آوریدد و سپس مقداری نمک به آن اضافه نمایید تا آبی که در داخل بادمجان موجود میباشد تخلیه شود.

  • میزان افزودن نمک در کشک بادمجان

هنگامی که مواد اولیه کشک بادمجان را آماده می نمایید باید به یک نکته دقت داشته باشید که آن هم مقداری از نمک است که باید دروغن غذا افزوده شود ، بسیاری از ما این را می دانیم .

نمک علاوه بر اینکه طعم لذت بخشی را به غذا می افزاید دو برابر همین مبحث زیان دارد که برای اینکه از سکته قلبی دوری نمایید باید این میزان را کنترل نمایید.

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

15 + 10 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا