02143000042

طرز تهیه کوکو سبزی

کوکو سبزی یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است.

این کوکوی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است از سبزیجات معطر تهیه می شود .

در برخی شهرها مثل شهرهای شمالی کشور برای تهیه آن از سبزیجات محلی هم استفاده می شود.

کوکوی سبزی از غذاهایی محسوب می شود که تقریبا کالری آن معمولی است و همه می توانند از خوردن آن لذت ببرند.

کالری کوکو سبزی در این رسپی که سر آشپز آشپزخانه صنعتی کیبو در اختیارتون میزاره به طور متوسط برای هر نفر بین ۱۸۰ تا ۲۲۰ کالری است که البته در دستورهای متفاوت این عدد متغیر است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکوی سبزی تهیه کنید.

در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو سبزی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کوکوی سبزی با کترینگ بلوار میرداماد همراه باشید.

مواد لازم کوکوی سبزی

مواد مورد نیاز میزان مواد
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
گردو ۲ قاشق غذاخوری
سبزی کوکویی ۵۰۰ گرم
زرشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
روغن مایع به میزان لازم

دستور پخت کوکوی سبزی

برای تهیه کوکوی سبزی مجلسی ابتدا سبزی کوکویی را بشویید سپس آنرا آبکشی کنید و اجازه دهید آب اضافی اش برود.

در ادامه سبزی را به صورت ساطوری ریز خرد کنید.

در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید.

اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس سبزی کوکویی را که به صورت ساطوری خرد کرده بودید به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبزی سرخ شود.

میزان سرخ کردن سبزی به خودتان بستگی دارد و می توانید آنرا فقط کمی تفت دهید تا آب سبزیجات تبخیر شود.

طرز تهیه کوکو سبزی
در این مرحله هر چقدر سبزی را بیشتر تفت بدهید در پایان پخت ، کوکو سبزی شما رنگش تیره تر خواهد شد.

پس از اینکه سبزی را به میزان دلخواه تفت دادید آنرا از تابه خارج کنید و کنار بگذارید تا دمای سبزی پایین بیاید و کمی خنک شود.

در مرحله بعدی یک کاسه مناسب انتخاب کنید و تخم مرغ ها را در کاسه بشکنید .

در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و ادویه زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کنید .

تخم مرغ ها را خوب مخلوط کنید تا با ادویه ها کاملا یکدست شوند.

کترینگ جردن به شما برای داشتن یک کوکوی لذیذ توصیه میکند که از زرشک و گردو استفاده کنید.

با این حال کوکوی سبزی به صورت ساده حاوی زرشک و گردو نیست.

ولی اگر می خواهید یک کوکو سبزی مجلسی و خاص تهیه کنید حتما گردو و زرشک را اضافه کنید.

مغز گردوها را خرد کنید و به همراه زرشک به تخم مرغ ها اضافه کنید.

پس از اینکه سبزی کوکویی خنک شد آنرا به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه مایه کوکوی سبزی آماده شد باید آنرا سرخ کنید ، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.

مقداری روغن مایع داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود سپس مایه کوکوی سبزی را داخل تابه بریزید .

با پشت قاشق آنرا صاف کنید به صورتی که در تمام قسمت های تابه با ضخامت یکسان و یک اندازه پخش شود.

اجازه دهید قسمت زیرین کوکو سبزی سرخ شود سپس آنرا به ۴ قسمت تقسیم کنید و به آرامی برگردانید.

پس از اینکه سمت دیگر کوکو سرخ شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید.

به همراه خیارشور ، گوجه فرنگی خرد شده  و نان سرو کنید.کترینگ گاندی برای این غذای ساده و خوشمزه یه کاسه زیتون پرورده پیشنهاد میده.

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

11 + 4 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا