02143000042

طرز تهیه دسر ساده و مجلسی مخصوص تابستان

بدون شک دسرها جزو محبوبترین آیتم ها در زمان سفارش غذای مجالس و مهمانی ها  در اغلب کشورها است. که با توجه به متریال و نوع فصول از تنوع بالایی برخوردار هستند ،  متخصصین تغذیه به آن دسته از افرادی که قصد کاهش وزن دارند پیشنهاد میکنند که دسر ساده و مجلسی را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند  همچنین بسیاری از دسرها به هضم زودتر غذا کمک میکنند . به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم چند نوع از پر طرفدارترین و در عین حال اقتصادی ترین دسرهای ایرانی را به شما آموزش دهیم .

 طرز تهیه دسر تخم شربتی

این دسر یکی از بهترین گزینه ها برای سرو در روزهای گرم تابستان است که در عین خوشمزگی خواص فراوانی داشته و بسیار سریع و راحت نیز اماده میشود .

مواد اولیه و طرز تهیه پودینگ تخم شربتی

  • تخم شربتی : ۶ قاشق غذاخوری
  • وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
  • شکر : ۳قاشق غذاخوری
  • شیر : ۲ لیوان
  • میوه : به مقدار لازم با توجه به فصل سلیقه ای هست (موز ، توت فرنگی …)

اول از همه شیر رو کمی گرم میکنیم (نباید بجوشه ) و تخم شربتی رو بهش اضافه میکنیم تخم شربتی با مخلوط شدن با شیر در عرض چند دقیقه متورم میشه پس در صورت لزوم میتونیم شیر بیشتری بهش اضافه کنیم در مرحله بعد شکر رو به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن در اخر پودینگ رو داخل لیوانهامون میریزیم و میتونیم در چند لایه اینکار رو انجام بدیم بین لایه ها از انواع میوه ها میتونیم استفاده کنیم بعد ازینکه لیوانهارو اماده کردیم داخل یخچال به مدت یکساعت قرار میدیم تا ببندن و اماده سرو بشن .

طرز تهیه تخم شربتی

خواص تخم شربتی

تقویت سیستم ایمنی ، کمک به کاهش وزن ، کنترل قند خون

 طرز تهیه دسر زعفرانی یا دنت زعفران 

این دسر بدلیل داشتن گیاه محبوب و پر خاصیت زعفران یکی از خوش عطر ترین دسرهای ایرانی به حساب می آید .

مواد اولیه و طرز تهیه دسر یا دنت زعفرانی :

  • شیر : ۲ لیوان
  • شکر : ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل : نوک قاشق چایخوری
  • کره : ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
  • نشاسته : ۳ قاشق غذاخوری

در ابتدا شیر سرد رو داخل قابلمه میریزیم نشاسته و شکر رو بهش اضافه میکنیم هم میزنیم تا کاملا حل بشن ، وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب و زعفران رو بهش اضافه میکنیم صبر میکنیم تا مایع کمی غلیظ بشه در این مرحله قابلمه رو از روی گاز بر میداریم و در ظرف های مناسب میریزیم و داخل یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره برای تزیین هم میتونیم از پودر پسته یا پودر کاکائو استفاده کنیم .

خواص زعفران : افزایش گردش خون ، کاهش اضطراب ، کاهش دیابت

طرز تهیه دسر زعفرانی

۳.دسر یخ در بهشت سنتی 

این دسر یکی از نوستالژیک ترین دسرهای ایرانیست  که بسیار ساده و راحت تهیه میشود وطعم بسیار مطبوعی دارد.

مواد لازم و طرز تهیه دسر یخ در بهشت سنتی :

  • ارد برنج : ۱۰۰ گرم
  • نشاسته : ۱۵۰ گرم
  • شکر : ۵۰۰ گرم
  • گلاب : نصف لیوان
  • شیر : ۴ لیوان
  • پودر پسته : کمی

نخست پودر نشاسته رو در یک لیتر اب سرد حل میکنیم و در ظرف دیگه ای آرد برنج رو در یک لیتر شیر حل میکنیم بعد نشاسته و آرد برنج حل شدرو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم گاز قرار میدیم اینقدری هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه وقتی مایع به حد لازم غلیظ شد شکر و گلاب رو اضافه میکنیم بازهم مرتب هم میزنیم تا مایه به حدی از غلظت برسه که رد قاشق روی اون بمونه در آخر مایع رو داخل ظرف مناسب میریزیم و داخل یخچال میگذاریم تا ببنده وقتی سفت شد با چاقو برش میزنیم و با پودر پسته و … تزیینش میکنیم .

خواص آرد برنج : کمک به عملکرد بهتر کبد و سلامت آن

مقاله پیشنهادی: معرفی بهترین غذاهای مناسب تولد

طرز تهیه دسر ماست

۴. دسر ماست با موز و دارچین 

ماست یکی از لبنیات مهم و پای ثابت اکثر سفره های ایرانی است که با استفاده از آن میتوان دسرهای متفاوتی را آماده کرد .

مواد اولیه و طرز تهیه دسر ماست با موز و دارچین :

ژلاتین : ۲ قاشق سوپخوری

ماست خامه ای : ۲ لیوان

پودر قند الک شده : نصف فنجان

پودر دارچین : یک قاشق چایخوری

موز : یک عدد

در ابتدا ژلاتین رو به روش بن ماری (حل کردن از طریق حرارت غیر مستقیم ) در نصف فنجان آب حل میکنیم بعد ماست خامه ای رو همراه با پودر قند ، موز و پودر دارچین در مخلوط کن میزیزیم تا خوب ترکیب و یکدست بشن ، ترکیب بدست اومده رو با ژلاتین مخلوط میکنیم در ظرف دلخواه میریزیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودشو ببنده و آماده سرو شدن بشه .

خواص ماست : کمک به عملکرد دستگاه گوارش ، افزایش متابولیسم ، سلامت قلب

طرز تهیه پودینگ هندوانه

مقاله پیشنهادی : طرز تهیه انواع پیش غذا

۵. دسر پودینگ هندوانه 

این دسر محبوب مخصوص فصل گرم تابستان است که بسیار راحت ساده و ارزان آماده میشود .

مواد اولیه و طرز تهیه دسر پودینگ هندوانه :

آب هندوانه : ۲ لیوان

پودر نشاسته ذرت : ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری

چوب دارچین : ۱ عدد کوچک

خلال پسته و وانیل : به میزان دلخواه

اول از همه باید گوشت هندوونرو رو داخل ابمیوه گیری بریزیم بعد پودر نشاسته ذرت رو به اهستگی بهش اضافه کنیم هم بزنیم تا مایه یکدستی بوجود بیاد سپس شمر ، وانیل . چوب دارچین رو بهش اضافه میکنیم ترکیبمون رو به مدت ۱۵ دقیقه روی مرارت ملایم قرار میدیم و دائم هم میزنیم بعد ازینکه کمی سفت شد چوب دارچین رو خلرج میکنیم دسر تقریبا آماده هست برای سرو لیوانها رو کمی مرطوب میکنیم و مخلوط رو داخلش میریزیم این دسر باید حدود ۵ ساعت داخل یخچال بمونه تا کاملا آماده بشه .

 خواص هندوانه : تقویت استخوانها ، سلامت لثه ، کمک به کاهش وزن

سفارش آنلاین غذا

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

جمعه
تعطیل است

عضویت در خبرنامه

15 + 2 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا