KIBO

طرز تهیه کباب دیگی

کباب ها و بخصوص کباب دیگی از غذاهای پرطرفدار ایرانی هاست همچنین یکی از غذای شرکتی پرطرفدار و خوشمزه کترینگ کیبو نیز محسوب می شود به دلیل استفاده از گوشت گرم و مواد اولیه درجه یک  بسیار لذیذ است و سریع آماده می شود با کترینگ کیبو در این مقاله همراه باشید تا تمام فوت وفن ها و طرز تهیه کباب دیگی به روش های مختلف آشنا شوید .

کباب دیگی

طرز تهیه کباب دیگی (کباب تابه ای) یکی از خوراک‌های ایرانی‌است که بیشتر برای وعده شام  تهیه میشود . از گوشت گوسفندی چرخ‌  کرده و یا ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی برای تهیه این غذا استفاده می‌شود. و در قدیم در ظرف های سفالی تهیه میکردن اما امروزه به روش های متفاوتی می توانیم کباب دیگی خوشمزه و مجلسی و یا رژیمی طی 40 دقیقه آماده کنیم

مواد لازم برای پخت  کباب دیگی : گوشت چرخ‌کرده، پیاز، گوجه فرنگی، نمک و سماق.

طرز تهیه کباب دیگی

اول تعدادی گوجه فرنگی را دو نیم میکنیم و روی سطح بریده شده ی آن‌ها نمک و کمی سماق میپاشیم و می‌گذاریم کنار تا آماده باشد.سپس گوشت چرخ کرده تازه را با مقداری پیاز رنده شده که آب اونو گرفتید و مقدار کافی نمک فلفل و خوب مخلوط می‌کنیم و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت بدهید ، یک عدد پیاز را خلال خورد می کنیم و تفت می دهیم بعد از سرخ شدن زردچوبه ، رب گوجه فرنگی و فلفل اضافه می کنیم و بعد کباب‌ها را دانه دانه به شکل دلخواه در تابه می‌چینیم  وقتی یک روی کباب‌ها تغییر رنگ داد ، آن‌ها را پشت و رو می‌کنیم تا روی دیگرشان نیز بپزد،

سپس روی آن‌ها سماق می‌پاشیم و گوجه‌هایی را که از قبل آماده، کنار گذاشته بودیم را روی کباب‌ها می‌چینیم. در ظرف را می‌گذاریم و منتظر می‌شویم، مدت زمانی که گوجه‌ها نیاز دارند تا پخته شوند و آب بیندازند

به اندازه‌ای است تا سوی دیگر کباب‌ها نیز پخته شود، پس در ظرف را باز می‌کنیم اگر گوجه‌ها به اندازه ی کافی آب انداخته بودند و شُل شده بودند حرارت زیر ظرف را خاموش می‌کنیم. این غذا با پلو بسیار لذیذ است و به این دلیل که گوشت آن آبپز می‌شود به میزان کمتری از مواد مغذی گوشت ازدست می‌رود.


مقاله پیشنهادی : طرز تهیه کباب کوبیده

نکات طلایی پخت کباب دیگی خوشمزه

 برای داشتن یک کباب دیگی خوشمزه از فوت و فن های ماهرانه زیر استفاده میکنیم

طرز تهیه کباب دیگی در فر

برای تهیه کباب دیگی در فر یک عدد پیاز و دو حبه سیر را رنده کنید به همراه نمک و فلفل و 2 قاشق جعفری خرد شده و 2 قاشق سوپ خوری آرد سوخاری یا پودر نان مخلوط کنید و ورز دهید و به صورت دایره اندازه کف دست درست کنید و در ظرف بچینید .و در یخچال به اندازه نیم تا یک ساعت قرار دهید .

دو عدد سیب زمینی را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید و بر روی گوشت ها قرار دهید ، نصف لیوان آب را با 2 قاشق ربع و دو قاشق آبلیمو تازه مخلوط کنید و روی ا گوشت ها بدهید روی ظرف را فویل بکشید و به میزان نیم ساعت در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و 10 دقیقه آخر فویل را از روی ظرف بردارید و دوباره داخل فر قرار دهید تا خوب سرخ شوند و در آخر مرزه خرد شده را روی کباب دیگی آماده شده بریزید و سرو کنید

طرز تهیه کباب دیگی رژیمی

اگر رژیم خاصی دارید و یا سرماخورده ای و میخواهید یک غذای رژیمی و خوشمزه درست کنید می توانید کباب دیگی را بدون اینکه سرخ کنید درست کنید .به این صورت که ابتدا پیاز رو رنده کنید به همراه نمک و فلفل و اگر دوست داشتید کمی زعفران دم کرده به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز بدهید بعد کف ماهیتابه با دست پهن کنید و نیازی نیست روغن بریزید و شعله گاز را کم کنید گوشت با آب پیاز داخل خودش پخته می شود و در آخر بعد از سرخ شدن یک طرف برش بدهید و برگردانید تا طرف دیگر کباب دیگی سرخ شود و در نهایت با گوجه و سیب زمینی آب پز نوش جان کنید

مقاله پیشنهادی : شام چی بپزم ؟

سفارش آنلاین غذا