- کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود.با ما همراه باشید با آموزشطرز تهیه انواع کتلت
آنچه در مقاله طرز تهیه انواع کتلت می خوانید :
- طرز تهیه کتلت مرغ
- طرز تهیه کتلت سویا
- طرز تهیه کتلت تن ماهی
- طرز تهیه کتلت شیرازی
- طرز تهیه کتلت بادمجان
- طرز تهیه کتلت ذرت
- طرز تهیه کتلت سالمون
- طرز تهیه کتلت آلمانی
- طرز تهیه کتلت بوقلمون
- طرز تهیه کتلت قارچ
- طرز تهیه کتلت گرده غوره
- طرز تهیه کتلت مرغ و هویج
انواع روش طرز تهیه کتلت های خوشمزه
<h3id=”Chicken-cutlets” dir=”rtl”>طرز تهیه کتلت مرغ
طرز تهیه کتلت سویا
کتلت سویا مخصوص کسانی هستش که رژیم غذایی خاصی دارن و یا گیاه خوار هستند برای تهیه این کتلت گیاهی کافیه سیب زمینی هار ا آبپز و پوره کنید و بعد از خنک شدن با پیاز و سویا و تخم مرغ و جعفری خورد شده و تفت داده شده مخلوط کنید به همراه نمک و فلفل سپس به صورت گلوله گرد در بیاورید و در آرد بغلتانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید
طرز تهیه کتلت تن ماهی
کتلت تن ماهی با تن ماهی، سیبزمینی، پنیر چدار و پیاز رنده شده، سس خردل، تخممرغ، آرد، نمک، نخود فرنگی و روغن سرخ کردنی درست میشود. کتلت تن ماهی را میتوان بهعنوان وعده اصلی همراه با سس تارتار سرو کرد.
طرز تهیه کتلت شیرازی
طرز تهیه کتلت شیرازی ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشورید و آبپز کنید وبعد از پخت رنده کنید و سپس در یک قابلمه روغن، آب و آرد و زردچوبه روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا به شکل حلوا در بیاید و از ظرف جدا شود در مرحله بعد این مایه را به سیب زمینی له شده اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکدست بشه و به مواد آرد سوخاری و کنجد را به مایه اضافه و هم بزنید و از مواد بردارید به شکل اشک دربیاورید سپس در تخمه مرغ زده بغلتانید و روی آن کنجد بریزید و در روغن سرخ کنید
طرز تهیه کتلت بادمجان
روش تهیه کتلت بادمجان
- سر آشپز کترینگ بلوار میرداماد برای خوش طعم شدن کتلت بادمجان ،از بادمجان کبابی استفاده میکنه.بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده کرده و با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
- آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.
کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه
طرز تهیه کتلت ذرت
- گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم تا تمام مواد یکسان شود.
- سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی برمی داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.

کتلت سالمون یونانی
طرز تهیه کتلت سالمون
- ما برای تهیه غذا مجالس برای از بین بردن بوی ماهی از لیمو استفاده میکنیم. پوست لیموترش را رنده کنید و کنار بگذارید. آب لیموترش را به اندازه یک قاشق چایخوری بگیرید و آن را نیز کنار بگذارید.
- در غذاساز، سالمون، تخممرغ، پیازچه، یک قاشق غذاخوری آویشن، نیمی از پوست لیموترش، ورقههای نان سفید، ¼ قاشق چایخوری نمک و 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط به دست آمده را در دست به شکل 4 عدد برگر شکل دهید که ضخامت زیادی هم نداشته باشد. آنها را درون بشقاب بچینید. روی آنها پلاستیک بکشید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند
- در یک کاسه کوچک، ماست، خیار و باقیمانده پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، ¼ قاشق چایخوری نمک و 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را نیز در یخچال بگذارید تا خنک بمانند.
- برای کباب کردن برگر سالمون، کبابپز را با شغله متوسط روشن کنید. برگرها را روی توری آن بچینید و 5 دقیقه گریل کنید تا رنگ آنها عوض شود. سپس در کبابپز را ببندید و به مدت 18 تا 20 دقیقه آنها را بپزید تا کاملا مغزپخت شوند.
- سالمونها را درون نان همبرگر قرار دهید. روی آن برگ کاهو بگذارید و به همراه ماست و خیار آماده شده سرو کنید.
کتلت آلمانی
- گوشت چرخ کرده : 500 گرم
- باگت : حدود 10 سانتی متر
- خردل : 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- تخم مرغ : 1 عدد
- پیاز : 1 عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
- پودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوری
- سیر : 1 حبه ( در صورت تمایل )
طرز تهیه کتلت آلمانی
- ابتدا باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. آب باید به اندازه ای باشد که روی باگت ها را بپوشاند. سپس با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیل%:8.9!سفت و خشک شود.
- پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود.
- باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.
- به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید. میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنی

کتلت فلفلی بوقلمون و لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم کتلت فلفلی بوقلمون
طرز تهیه کتلت بوقلمون
- پودر چیلی و آب لیموترش را در یک کاسه متوسط با یکدیگر مخلوط کنید. بوقلمون را درون آن بریزید و هم بزنید تا مواد به خورد آن بروید. اجازه دهید 10 دقیقه بماند.
- در یک قابلمه متوسط آب را بگذارید بجوشد. کوسکوس را اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه متوسط با حرارت ملایم گرم کنید. بلال یا ذرت نیمهآماده، لوبیا چشمبلبلی و کرفس را اضافه کنید تا پخته شوند. آنها را سه ذقیقه تفت دهید. گوجهفرنگیها، پیازچه، جعفری، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. آنها را درون کاسه بزرگ بریزید. کوسکوس را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه کنید. برای مزهدار شدن میتوانید نمک و فلفل به آنها بیفزایید.
- تابه را با دستمال تمیز کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. کتلت بوقلمون را درون آن بپزید تا طلایی شوند. هر طرف آنها را 3 دقیقه بپزید. این کتلتها را با کوسکوس سرو کنید.
طرز تهیه کتلت قارچ

طرز تهیه کتلت قارچ
- ابتدا قارچها را چرخ کرده و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط کنید. بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد، اما اگر چنین خمیری دردسترس نداشتید، میتوانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید.
- پس از آن تخممرغها را به مواد اضافه کرده و در صورت شل بودن مایه کتلت، قدری آرد به آن اضافه کنید.
- نمک و فلفل و ادویه موردعلاقه خود را همراه با سیرهایی که له کردهاید، به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
- حالا روغن را در تابهای روی حرارت داغ کنید و از مواد اولیه به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان صاف کنید و در روغن بریزید.برای مغ
- در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی کتلتها سرخ شود، سپس روی دیگر کتلتها را سرخ کنید.
طرز تهیه کتلت گرد غوره
مواد لازم کتلت گرد غوره
طرز تهیه کتلت گرده غوره
- گوشت چرخ کرده را همراه پیاز رنده شده، تخممرغ، سیبزمینی رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل و آرد نخود خوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. گلولهای به اندازه یک نارنگی برداشته و به صورت بیضی در دست پهن میکنیم و در کف تابه میچینیم
- این نوع کتلت باید کلفتتر از کتلتهای معمولی باشد. حلقههای سیبزمینی و گوجهفرنگی را روی کتلتها چیده و پیاز سرخ شده را با گرد غوره روی کتلتها میریزیم. یکی دو لیوان آب در آن ریخته و در ظرف را میگذاریم تا با حرارت ملایم پخته شود. آب باقیمانده در تابه باید نصف لیوان باشد. مقداری رب گوجهفرنگی در آب مخلوط میکنیم و در حین پختن اضافه میکنیم.
کتلت مرغ و هویج

طرز تهیه کتلت مرغ و هویج
- ابتدا گوشت مرغ را چرخ کنید. سپس لپهای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رندهشده، تخممرغ و گشنیز خردشده و ادویهها به آن بیفزایید و با هم ورز بدهید.
- در تابهای که از قبل روغن مخصوص سرخ کردنی در آن ریختهاید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ کنید.
- گوجهفرنگیهای رندهشده را با کمی نمک و فلفل مزهدار کنید و روی کتلتهای سرخ شده بریزید.
- سپس غذا را چند دقیقهای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند.
کترینگ کیبو با استفاده از مواد غذایی با کیفیت و درجه یک آماده تهیه غذای شرکتی و غذای مجالس با طعم اصیل ایرانی است