02143000042

طرز تهیه جوجه ماسالا

در این رسپی سرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو طرز تهیه جوجه ماسالا را آموزش میدهد.

جوجه ماسالا مرغی فوق‌العاده خوش طعم و عالی است که طی دو مرحله پخته می‌شود. در مرحله اول داخل فر قرار می‌گیرد و حالت کبابی و نیم‌پز پیدا می‌کند. در مرحله بعدی مرغ داخل یک سس پر مایه از پوره گوجه، خامه و ادویه‌های مختلف ریخته و این بار به طور کامل پخته می‌شود. البته با همین روش می‌توانید مرغ کاری هم تهیه کنید. فقط کافی است به جای گرام ماسالا از پودر کاری استفاده کنید.

اگر دوست داشته باشید می‌توانید به جای سینه از ران مرغ هم استفاده کنید. در ضمن می‌توانید چیکن ماسالا را قبل از زمان سرو تهیه و در یخچال نگهداری کنید. در موقع سرو کافی است مرغ را همراه با سس آن گرم کنید و همراه با پلو یا با نان نوش جان کنید.

مواد لازم برای چیکن ماسالا

مواد مورد نیاز میزان مواد
ماست پرچرب 1/2 پیمانه
نمک 1 و 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
گرام ماسالا یا پودر کاری 1 قاشق چایخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 900 گرم
زیره سبز 1 قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز برای سس جوجه ماسالا

مواد مورد نیاز میزان مواد
کره 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
پودر زنجبیل 1/2 قاشق غذاخوری
گرام ماسالا یا پودر کاری 1 و 1/2 قاشق چایخوری
زیره سبز 1 و 1/2 قاشق چایخوری
پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
خامه 1 و 1/4 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
فلفل 1/4 قاشق چایخوری

اطلاعات مواد مغذی

کلسترول پروتئین کربوهیدرات چربی کالری
201 میلی‌گرم 38 گرم 11 گرم 31 گرم 475

طرز تهیه

ابتدا سینه‌های مرغ را به صورت تکه‌های ۵–۶ سانتی خرد کنید. در کاسه بزرگی ماست، نمک و بقیه ادویه‌ها را بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس مرغ خرد شده را داخل مایع بریزید و زیر و رو کنید تا مخلوط ماست تکه‌های مرغ را بپوشاند. سپس روی کاسه را بپوشانید و آن را حداقل ۱ ساعت اما سرآشپز کترینگ میرداماد توصیه میکنه که  از شب تا صبح  در یخچال قرار دهید.

روی یک سینی فر ورقه آلومینیومی بکشید و یک توری فلزی پایه‌دار روی آن قرار دهید. مرغ‌ها را روی توری بچینید و سس اضافی را هم روی آن بمالید. سینی را در فر قرار دهید و ۵–۸ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید. فقط مراقب باشید مرغ نسوزد. در این مدت می‌توانید تهیه سس را شروع کنید.

جوجه ماسالا

کره را در تابه بزرگی روی شعله متوسط آب کنید. پیاز خرد شده را همراه با زنجبیل داخل تابه بریزید و ۵–۷ دقیقه تفت بدهید و مرتب هم بزنید. قبل از این که پیاز قهوه‌ای رنگ شود شعله را کم کنید. ادویه‌ها را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

سس مخصوص چیکن ماسالا

پوره گوجه، خامه، نمک، شکر و فلفل را همراه با نصف پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و بدون گذاشتن درب تابه صبر کنید سس غلیظ شود (حدود ۱۵ دقیقه). سس را بچشید و طعم آن را به سلیقه خود تنظیم کنید (احتمالاً لازم است مقدار بیشتری نمک و شکر اضافه کنید).

مرغ که حالا روی آن کباب شده است را داخل سس بریزید و بگذارید روی همان شعله ملایم بماند تا مغزپخت شود. چیکن ماسالا را همراه با پلو یا نان سرو کنید.

نکته : به جای توری فلزی می‌توانید مقداری فویل آلومینیومی را مچاله کنید و روی سینی پخش کنید و تکه‌های مرغ را روی آن قرار دهید.

برای داشتن رسپی جوجه فسنجونی، کباب دیگی، قیمه نثار و … به سایت کترینگ کیبو سر بزنید.

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

3 + 7 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا