02143000042

طرز تهیه سوپ ورمیشل و سوپ شیر

سوپ ورمیشل و سوپ شیر از پرطرفدارتیرن سوپ ها برای پذیرایی هستند. البته که سوپ ورمیشل و سوپ شیر برای نقاهت دوران سرما خوردگی نیز خوب عمل میکنند.

سوپ ورمیشل با داشتن سبزیجات معطر و خوشرنگی مثل جعفری و گشنیز و هویج رنگ و طعم خیلی دلپذیری داره. سوپی هست که مادرها در دوران کودکی ما برامون می پختن و خیلی طرفدار داشت. امروز سرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو رسپی این سوپ را دراختیارتون قرار میدهد امیدوارم درست کنید و ببینید چقدر خوشمزه هست.

مواد لازم

مواد مورد نیاز میزان مواد
سینه / ران مرغ 1 عدد
جعفری 30 گرم
گشنیز 30 گرم
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
ماکارونی ورمیشل 3-2 بوته
رب گوجه فرنگی 2 ق. غ
زردچوبه 1/2 ق. چ
نمک و فلفل به میزان نیاز
روغن مایع به میزان نیاز

  دستور پخت سوپ ورمیشل

سوپ شیر کترینگ کیبو

  • در یک قابلمه مقداری آب ریخته و همراه با گوشت مرغ و پیاز خرد شده و ادویه ها و2 ق غ روغن مایع مرغ را بپزید.
  • وقتی مرغ پخته شد از قابلمه خارج کرده و آن را خرد نمایید
  • سبزیجات را نیز خرد کنید.
  • سپس هویج ، سیب زمینی ، جعفری، گشنیز و گوجه فرنگی خرد شده را همراه با 500 میلی لیتر آب داخل قابلمه ریخته و مرغ خرد شده را اضافه کنید
  • اجازه دهید سوپ برای 30 دقیقه بر روی حرارت ملایم پخته شود یا به قول سرآشپز تهیه غذا بلوار میرداماد جا بیوفتد.
  •  پس از 30 دقیقه پاستای ورمیشل را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید برای 10 دقیقه ی دیگر نیز بپزد.
  • رب گوجه را همراه با زردچوبه و کمی فلفل سیاه تفت دهید و به سوپ اضافه کنید.

نکته: سرآشپز تهیه غذا جردن برای لذت بردن بیشتر ازسوپ ورمیشل و سوپ شیر و هر سوپ دیگری  به شما توصیه میکنه که کمی از جعفری را برای تزئین غذا استفاده کنید و برای مزه این سوپ لذیذ هنگام سرو از لیموترش تازه استفاده کنید

رسپی سوپ شیر

میزان مواد مواد مورد نیاز
جو پرک 1 لیوان
هویج متوسط 3 عدد
پشت ران مرغ 1 تکه
پیاز 1 عدد
ذرت پخته (کنسروی) 2 قاشق غذاخوری
نخود فرنگی 2 قاشق عذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه مقداری
کره 20 گرم
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
شیر 2 لیوان
جعفری و پیازچه ساطوری شده 2 قاشق عذاخوری
خامه به دلخواه 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت سوپ شیر

سوپ شیر

  1. اول پیاز رو نگینی خورد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم، بعد مرغ رو بهش اضافه کردیم و کمی تفت دادیم بعد کمی نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه زدیم، بعد هویج ها رو که نگینی ریز خورد کرده بودیم اضافه کردیم و آب جوش روی مواد ریختم تا روی حرارت ملایم بپزه، بعد از نیم ساعت جو پرک شسته شده رو بهش اضافه کردیم و گذاشتیم کامل مواد بپزن. جوپرک که زود میپزه، هویج و مرغ هم حدودا بعد از 45 دقیقه کامل پخته میشن.
  2. بعد مرغ رو درآوردیم و گوشتش رو ریش ریش و خورد کردیم. تو فاصله پخت مواد، آرد رو همراه کره کمی تفت دادیم بعد شیر رو بهش اضافه کردیم، شیر رو کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید که آرد گلوله نشه. بعد مقداری نمک و فلفل زدم و گذاشتیم به جوش بیاد، میتونید مقداری خامه هم بهش اضافه کنید ، بعد مخلوط شیر رو به قابلمه اضافه کردیم. همراه تکه های مرغ.
  3. آرد باعث غلظت سوپ میشه و عطر وطعم کره، خوشمزه اش میکنه! بعد ذرت و نخود فرنگی کنسروی که از قبل اماده کرده ایم بهش اضافه کردیم، اگر نخودفرنگی و ذرت شما خام هستش زودتر اضافش کنید تا همراه بقیه مواد خوب بپزه.
  4. قارچ اسلایسی خورد شده هم، به دلخواه میتونید داخل سوپ شیر بریزید.
  5. در آخر هم مقداری جعفری ساطوری شده اصافه کنید و 10 دقیقه بعد از روی حرارت بردارید. (سرآشپز کترینگ جردن کمی پیازچه ساطوری هم اضافه کرده )

برای تزیین سوپ میتونید از خامه و جعفری خورد شده و هویج قالب زده و… استفاده کنید.

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

15 + 2 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا