02143000042

املت به عنوان غذایی ساده اما لذیذ در فرهنگ آشپزی ملل مختلف، طرفداران زیادی دارد. اگرچه تصویری که اغلب مردم ایران از املت دارند ترکیب همان گوجه و تخم مرغ است، اما بد نیست بدانید که این غذای معروف با توجه به ذائقه غذایی مردم هر کشور به سبک‌ خاصی تهیه می‌شود و تقریبا از تنوع رسپی بالایی برخوردار است. بدین ترتیب ما در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه پنج نوع املت معروف و خوشمزه آشنا کنیم.

طرز تهیه املت مرغ و سبزیجات با پنیر پیتزا

مرغ و سبزیجات به عنوان مواد اصلی این املت لذیذ سرشار از پروتئین و ویتامین‌ها هستند، بنابراین خوردن آن در عین خوشمزگی می‌تواند انرژی لازم برای کار و فعالیت روزانه شما را به خوبی تامین کند.

مواد اولیه جهت تهیه املت مرغ و سبزیجات با پنیر پیتزا برای ۴ نفر

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • سینه مرغ پخته‌شده یک لیوان
  • اسفناج خردشده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • ذرت یک سوم پیمانه
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • پنیر پیتزا  به مقدار دلخواه
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک،فلفل، ادویه به قدر کافی

دستور پخت:

  1. اگر مرغ از قبل آماده‌شده ندارید، ابتدا باید آن را با پیاز و زردچوبه و آب به مدت سی تا چهل دقیقه بپزید، پس از پخت مرغ را ریش ریش کنید.
  2. تخم مرغ‌ها را درون کاسه بشکنید و به آن نمک، فلفل و ادویه‌های لازم را اضافه کنید و هم بزنید.
  3. تابه را روی حرارت بگذارید و روغن زیتون را داخل آن بریزید. حال تخم مرغ همزده را درون تابه به گونه‌ای بریزید که کف ماهیتابه را به صورت لایه‌ای نازک بپوشاند.
  4. مرغ، ذرت، فلفل دلمه، اسفناج را به همراه پنیر یک طرف مایه کف تابه بریزید، سپس طرف دیگر را روی مواد برگردانید.
  5. درب تابه را بگذارید تا پنیر ذوب شده و مواد کمی پخته شوند.
  6. پس از چند دقیقه املت خوشمزه شما آماده سرو است.

طرز تهیه املت کاهوی فوری

املت کاهو جزو املت‌های سبزیجاتی است که نه‌ تنها تهیه آن راحت است بلکه بسیار مقرون به صرف نیز هست. این املت خوشمزه به روش زیر تهیه می‌گردد.

مواد لازم جهت تهیه املت کاهوی مجلسی

  • کاهو شسته‌شده ۴ برگ
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پودر نان سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • کره یا روغن ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر،نمک،فلفل به میزان دلخواه

طرز پخت:

  1. ابتدا کاهوهای شسته‌شده را خشک کنید، سپس آن‌ها را به وسیله کارد به صورت ریز ریز خرد کنید.
  2. تخم‌ مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنید و نمک، فلفل و پودر سوخاری را آرام آرام به آن اضافه کنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
  3. تابه را روی گاز بگذارید، کره یا روغن را داخل آن بریزید، پس از اینکه روغن داغ شد مواد را درون ماهیتابه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود. پس از سرخ شدن یک‌ طرف، سمت دیگر را برگردانید تا برشته شود.
  4. املت کاهوی شما آماده سرو است و می‌توانید آن را با کاهو و گوجه و خیارشور تزیین کرده و سرو نمایید.

طرز تهیه املت پر طرفدار آمریکایی

همانطور که از نام این املت معروف پیداست خاستگاه اصلی آن در جنوب غربی آمریکا بوده‌است اما امروزه به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاها در منوی صبحانه بهترین رستوران‌ها و کافه‌ها شناخته می‌شود. برای تهیه این املت بین‌المللی به مواد اولیه زیر نیاز دارید.

مقاله پیشنهادی : طرز تهیه انواع پیش غذا

مواد اولیه املت آمریکایی برای ۴ نفر

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • قارچ  ۶ عدد
  • فلفل دلمه‌ای  ۲ عدد
  • سیر  ۱ حبه
  • هویج متوسط  ۱ عدد
  • پنیر پیتزا یا پارمسان به مقدار کافی
  • نمک،فلفل، آویشن،زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت:

  1. ابتدا پیاز را پوست گرفته و می‌شوئیم. سپس به صورت نگینی خرد می‌کنیم. ماهیتابه را روی گاز می‌گذاریم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم، پس از اینکه روغن کمی داغ شد پیازهای نگینی شده را داخل تابه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا پیازها کمی سبک و طلایی رنگ شوند. در این مرحله کمی زردچوبه به پیازها اضافه می‌کنیم.
  2. در حین اینکه پیازها سرخ می‌شوند، سیر را رنده می‌کنیم و به پیاز اضافه می‌کنیم تا تفت بخورند. سپس هویج، فلفل دلمه‌ و قارچ‌ها را نیز به صورت خیلی ریز خرد می‌کنیم. بعد از خرد کردن همه مواد آن‌ها را داخل تابه می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شوند. پس از آن مواد را از روی حرارت بر می‌داریم تا کمی خنک شوند.
  3. در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه می‌شکنیم و تا جایی هم می‌زنیم که حسابی کف کنند. نمک و ادویه را اضافه می‌کنیم. تابه را دوباره کمی چرب می‌کنیم و تخم مرغ‌ها را به صورت سطحی نازک کف آن می‌ریزیم.
  4. پس از آنکه تخم‌مرغ خودش را گرفت و کمی پف کرد، پنیر پیتزا را روی سطح آن می‌ریزیم و در آخر مواد آماده‌شده را فقط روی یک طرف تخ‌مرغ‌ها پخش می‌کنیم. حال به کمک کفگیر سمت دیگر تخم‌مرغ را روی قسمتی که مواد قرار دارد بر می‌گردانیم.
  5. به اندازه دو تا سه دقیقه زمان می‌دهیم تا پنیر روی مواد ذوب شود. املت آمریکایی ما در این مرحله آماده سرو است و می‌توانید آن را همراه با نان و دورچین‌هایی مانند گوجه و خیارشور میل کنید.

طرز تهیه املت شوید در ده دقیقه

شوید از جمله سبزیجاتی است که سرشار از مواد معدنی و آنتی اکسیدان بوده و به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند، به همین علت مصرف آن در وعده‌های غذایی روزانه به خصوص وعده صبحانه موجب سلامت بیشتر بدن می‌گردد. املت شوید غذایی ساده و مفید است که در کمتر از ده تا پانزده دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم جهت تهیه املت شوید برای ۳ نفر

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شوید خشک ۱ تا ۲ قاشق مرباخوری
  • کره ۳۰ گرم
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

دستور پخت:

  1. ابتدا تابه را روی گاز قرار می‌دهیم و کره را داخل آن می‌اندازیم تا به تدریج آب شود.
  2. شوید خشک را قبل از آب شدن کامل کره داخل آن می‌ریزیم تا به مقدار بسیار کم تفت بخورد.
  3. تخم‌مر‌غ‌ها را داخل ظرف دلخواه می‌شکنیم و همراه با نمک و فلفل هم می‌زنیم تا حسابی مخلوط شوند.
  4. مخلوط تخم‌مرغ را داخل تابه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا با حرارت ملایم پخته شوند. در آخر املت آماده‌شده را با نان دلخواه میل می‌نماییم.

طرز تهیه املت پنیری ترکیه ای در فر

این املت جزو صبحانه‌های محبوب مردم ترکیه است که دستور پخت آسانی دارد. برای طبخ املت پنیری ترکیه‌ای نیاز به فراهم‌کردن مواد اولیه زیر دارید.

مواد لازم جهت تهیه املت پنیری ترکیه‌ای ۳ نفره

  • تخم مرغ  ۳ عدد
  • پنیر رنده‌شده چدار یا فتا به مقدار دلخواه
  • خامه پرچرب  ۳ قاشق غذاخوری
  • گوجه  ۲ عدد
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • آویشن و پونه به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

دستور پخت:

  1. ابتدا فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  2. تخم‌ مرغ‌ها را شکسته و همراه با خامه، نمک و فلفل داخل ظرف دلخواه بریزید و تا جایی هم بزنید که مواد کاملا مخلوط شوند.
  3. تابه را برداشته و کره را داخل آن بیندازید و درون فر بگذارید تا کره ذوب شود. سپس تخم مرغ همزده‌شده را روی کره بریزید، درب فر را ببندید تا مایه خودش را بگیرد.
  4. گوجه‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. تابه را از فر بیرون بیاورید، پنیر مورد نظر را روی سطح تخم‌مرغ‌ها بریزید و پس از آن گوجه، آویشن، پونه و سایر ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و دوباره تابه را به داخل فر برگردانید.
  5. زمانی‌که پنیر به خوبی آب شد و گوجه‌ها کمی پختند املت بی‌نظیر شما آماده سرو است.

سخن آخر

در دنیای پیچیده امروز به دلیل کار و مشغله‌های فراوان ناشی از زندگی ماشینی گاهی تهیه و طبخ غذاهای ساده نیز تبدیل به امری کلافه‌کننده و وقت‌گیر می‌شود، از این رو شما می‌توانید از طریق ورود به سایت کترینگ بزرگ کیبو از منوی متنوع آن هرآنچه را که میل دارید به صورت آنلاین و به راحتی سفارش دهید و درب منزل یا محل کار در بسته‌بندی‌های کاملا بهداشتی دریافت نمایید.

سفارش آنلاین غذا

 

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

جمعه
تعطیل است

عضویت در خبرنامه

12 + 6 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا