02143000042

ماکارونی یکی از غذاهای هست که بسیار سریع ظرف 20 دقیقه آماده میشه و بچه ها هم خیلی دوست دارن و بدون دردسر میخورن همچنین یکی از غذاهای پرطرفدار غذای شرکتی کترینک کیبو هم هست، یکی از ویژگی های دیگه این غذا این که با انواع سس ها و مواد داخل منزل میشه درست کرد فقط کافیه روش های درست کردن سس های مختلف را یاد بگیرید پس با ما همراه باشید با مقاله طرز تهیه ماکارونی خوشمزه

آشنایی با انواع روش های طرز تهیه ماکارونی خوشمزه

برای تهیه سس برای ماکارونی روش ها و تکنیک های بسیار زیادی وجود دارد از ترکیب گوشت و قارچ تا انواع سس های سفید  و قرمز با ترکیب انواع پنیرها که امروزه بسیار متداول شده بنا به سلیقه و ذائقه خانواده تهیه و لذت یک آشپزی خوب و راحت را ببرید

طرز تهیه ماکارونی با قارچ و گوشت

یکی از راحت ترین و سریع ترین و البته متداول ترین روش طرز تهیه ماکارونی با سس قارچ و گوشت است که در کمتر از 15 دقیقه آماده می شود . ماکارونی با سس قارچ و گوشت رو با انواع سبزیجات و صیفی جات مانند ذرت ، سیب زمینی ، ذرت و کلم و قارچ ترکیب کنید علاوه بر اینکه خوشمزه تر و سالم تر میشود کالری  و کلسترول ماکارونی رو نیز کاهش می دهد  و برای ته دیگ ماکارونی می توانید از نان ، سیب زمینی و بادمجان استفاده کنید .در این قسمت از مقاله مواد لازم و طرز تهیه ساده ترین روش طرز تهیه این غذا را آموزش می دهیم

مواد لازم ماکارونی با قارچ و گوشت

مواد لازممیزان مواد لازم
ماکارونی شکل دار یا سادهیک بسته 700 گرمی
گوشت چرخ کرده200 گرم
پیازیک عدد بزرگ
یک عدد متوسطسیب زمینی
فلفل دلمه1 عدد بزرگ
قارچ200 گرم
ذرت پختهبه میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی2 الی 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه  و ادویه مخصوص ماکارونیبه میزان لازم

آماده کردن سس ماکارونی قارچ و گوشت

  • پیاز را به صورت نگینی خورد کنید  و یا با رنده درشت رنده کنید با روغن در تابه کمی تفت دهید تا طلایی شود.
  • گوشت را به پیاز اضافه می کنیم  و به اندازه ای تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • سپس قارچ ها رو تمیز کنید در این مرحله سرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو به شما توصیه میکنه حتما با آب سرد و البته اول با چاقو سیاهی های روی قارچ و تمیز کنید و بعد به صورت ورقه ای خورد کنید.
  • و فلفل دلمه را خرد یا خلال های نازک کنید و به مایه اضافه کنید
  • یک تا دو دقیقه در تابه را بگذارید تا فلفل دلمه ها کمی نرم شوند سپس درب ظرف را بردارید و رب ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود
  • اگر برای مهمانی و تولد ماکارونی آماده می کنید برای اینکه ماکارونی مجلسی تر شود از زعفران هم می توانید در سس ماکارونی استفاده کنید
  • و در نهایت ذرت و یا نخود سبز (در صورت تمایل) به مواد اضافه کنید

طرز تهیه ماکارونی خوشمزه

روش دم کردن ماکارونی

برای پخت رشته های ماکارونی ظرفی مناسب با حجم ماکارونی در نظر بگیرید و در آن آبجوش بریزید و نمک و رشته های ماکارونی رو به صورت درسته و یا از وسط نصف کنید و داخل قابلمه بریزید.

پیشنهاد سرآشپز کترینگ ونک در اینجا برای جلو گیری از چسبندگی رشته ها به هم کمی روغن به ماکارونی اضافه میکند برای پخت بهتر رشته ماکارونی میتوانید بعد از 5 الی 8 دقیقه یکی از رشته ها را بیرون اورده و از وسط نصف کنید. در صورتی مه بافت میانی ماکارونی سفت نبود می توانید با آب سرد آبکشی کنید

ته ظرف را کمی روغن ، آب و زعفران یا زردچوبه و کنحد بریزید و سیب زمینی هایی که به صورت حلقه ای و نازک خورد کرده اید در کف قابلمه بچینید و به صورت لایه به لایه مواد و ماکارونی را بریزید و روی شعله قرار دهید .

5 دقیقه اول شعله را زیاد کنید تا به اصطلاح داخل قابلمه بخار بپیچد و سپس  شعله را کم کنید و 15 دقیقه زمان بدهید تا بخوبی غذا دم بکشه و به همراه انواع سالادها فصل ، کلم و یا شیرازی سرو کنید .

مقاله پیشنهادی : لیست غذاهای ایرانی

ماکارونی با سس آلفردو

طرز تهیه ماکارونی با مرغ و سس آلفردو | سس سفید

اگر از طعم ماکارونی با سس قرمز و گوشت خسته شده اید به شما توصیه می کنم حتما این دستور پخت ماکارونی را امتحان کنید .تهیه سس آلفردو بسیار راحت و سریع و در عرض 5 دقیقه آماده می شود .

برای تهیه این سس احتیاج به کره، خامه،سیر، پنیر پارمزان و جعفری خورد شده داریم

ابتدا حدود 50 گرم را در تابه بریزید و بعد از گرم شدن به آن خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و سپس سیر، نمک ، پنیر پارمزان و جعفری را به آن اضافه کنید و هم بزنید

در ظرف دیگر کمی کره یا روغن مایع بریزید و مرغ هایی که از قبل پخته شده را ریش ریش کنید و در آن تفت دهید و فلفل و سس آلفردو ره به مرغ ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .بعد از آبکشی و رفتن آب ماکارونی می توانید با  سس مخلوط کنید و یا سس را روی رشته های ماکارونی بریزید و با کمی جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید

مقاله پیشنهادی: طرز تهیه انواع سس

طرز تهیه ماکارونی با سویا

سویا سرشار از فیبر و پروتئن ومواد مغزی برای بدن است که بهتره در برنامه غذایی خود گنجانده شود بهترین روش استفاده از ترکیب با گوشت برای لوبیا پلو و عدس پلو و یا به تنهایی برای ماکارونی است .

ابتدا سویا را به مدت 30 دقیقه در آب بخیسانید و سپس آب آن را کامل با فشردن در بین دو دست خوب بگیرید و سپس در یک ظرف دیگر پیاز را نگینی خورد و یا رنده کنید بعد از طلایی شدن پیازها سویا را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت بدهید و نمک و فلفل، آویشن و پاپریکا رو اضافه کنید و در مرحله آخر فلفل دلمه ای و رب گوجه فرنگی بریزید و خوب تفت بدهید و به صورت لایه به لایه این سس را با رشته های ماکارونی مخلوط کنید و به مدت 15 دقیقه زمان بدهید تا خوب دم بکشه و سیب زمینی های آن طلایی شود

طرز تهیه ماکارونی بدون گوشت

طرز تهیه ماکارونی بدون گوشت

برای درست کردن ماکارونی بدون گوشت باید سس ماکارونی را آماده کنیم .برای درست کردن این سس نیاز به گوجه فرنگی بدون پوست ، رب گوجه فرنگی ، پیاز و سیر و ریحان دارید . طریقه درست کردن این سس به این شکل است که ابتدا پیاز رو خورد و سرخ می کنید و گوجه های پوست کنده شده را به آن اضافه کنیدو بعد از اینکه آب گوجه فرنگی ها کشیده شد سیر و ریحان و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و بعد از تفت یک دقیقه ای مواد با ماکارونی که آبکش شده مخلوط و دم میزاریم

طرز تهیه ماکارونی با سبزیجات

برای تهیه ماکارونی احتیاجی نیست که همیشه از گوشت استفاده کنید این غذای خوشمزه را می توان با انواع سبزیجات درست کرد . برای تهیه سس سبزیجات ابتدا داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و کدوهای حلقه ای را کمی تفت بدهید سپس ذرت و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و در پایان هویج هایی که از قبل ابپز کرده اید اگر زمان برای آب پز کردن هویج ها ندارید میتوانید هویح را حذف کنید و در ادامه کمی سیر و نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید و در مرحله آخر پوره گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی اضافه کنید و لابه لای ماکارونی بریزید و دم بگذارید به مدت 10 ذقیقه و زمان سرو کمی روی آن پنیر پارمزان و جعفری تازه بریزید

ترفندهای پخت ماکارونی

یک ترفند زیرکانه سرآشپز کترینگ جردن برای پخت ماکارونی با قارچ و گوشت:

اگر داخل رشته نقطه سفید به چشم خورد هنوز مغز پخت نشده است اما به محض محو شدن نقطه سفید درون رشته، رشته ها را آب کش کنید.

  • سپس مایه ماکارونی را با رشته ها مخلوط کنید. قابلمه سایز متوسطی بردارید و ته آن را کمی روغن، آب و زرد چوبه و نمک بریزید.
  • سیب زمینی را پوست کنده و به صورت برش های خیلی نازک در بیاورید و کف قابلمه بچینید. سپس ماکارونی را در قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید.
  • 5 دقیقه اول شعله گاز را زیاد کنید تا صدای سرخ شدن سیب زمینی ها به گوشتان برسد. بعد از 5 دقیقه شعله را روی درجه متوسط بگذارید و یک ربع به آن زمان دهید تا بخار ماکارونی در آید.
  • سپس شعله را روی درجه بسیار پایین قرار داده و صبر کنید تا کاملا دم بیاید.

برای تزیین ته دیگ ماکارونی با قارچ و گوشت می توانید از جعفری تازه استفاده کنید.

سفارش آنلاین غذا

کترینگ کیبو با استفاده از مواد غذایی با کیفیت و درجه یک آماده تهیه غذای شرکتی و غذای مجالس با طعم اصیل ایرانی است

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

جمعه
تعطیل است

عضویت در خبرنامه

5 + 6 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا