02143000042

سبزی پلو با ماهی شکم پر

در اين مقاله از 7 فن ، طرز تهيه سبزي پلو با ماهي شكم پر مخصوص گيلاني را براي علاقمندان تهيه كرده ايم. سبزي پلو با ماهي شكم پر جزء غذاهاي مجلسي بسيار لذيذ و پرطرفدار در شمال كشور است. همچنين مردم گيلان در شب چهارشنبه سوري و شب عيد سبزی پلو با ماهی شکم پر را سرو ميكنند. با آشپزخانه صنعتی کیبو همراه شويد…

مواد اولیه :برای 3 نفر

مواد مورد نیاز میزان
ماهي سفيد يك عدد متوسط
سیر 1تا2حبه
برنج 3 پيمانه
گردوي آسیاب شده 3 قاشق غذاخوری
سبزي معطر ( گشنيز ، نعناع و چوچاق)براي داخل ماهي يك قاشق غذاخوري
سبزي پلويي 300 گرم
رب انار ترش 3قاشق غذاخوری
يك قاشق غذاخوري روغن
نمك ، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
براي تزيين برنج زعفران

طرز تهيه سبزي پلو

سبزی پلو با ماهی شکم پر : سبزی پلو نياز به توضيح خاصي ندارد و فكر ميكنم همه با طرز تهيه آن آشنايي دارند اما برای اینکه نکات حیاتی یک سبزی پلو عالی را داشته باشید میتونید به سایت کترینگ کیبو مراجعه کنید و مقاله مربوط به نکات پخت برنج را مطالعه کنید.

  • برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید
  • برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف ان نرم و مغز ان کمی خام باشد.
  • سبزی ها را تمیز کنید و بشویید سپس با استفاده از خرد کن و یا با چاقو سبزی ها را ریز خرد کنید.
  • داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، سبزی های خرد شده را داخل روغن بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا سبزی ها کمی تفت بخورند و نیازی به تغییر رنگ نمیباشد
  • برنج را  روی حرارت قرار دهید تا بجوشد
  • بهتر است سبزي ها و اندكي زردچوبه را قبل از آبكش كردن برنج به آن اضافه كنيد .با اين روش سبزي ها كاملا در برنج پخش شده و گلوله نميشوند.
  • اضافه كردن اندكي زردچوبه به سبزي پلو باعث خوش طعم تر شدن  و خوشرنگ تر شدن آن ميشود.

طرز تهیه ماهي شكم پر

برای تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر ابتدا ماهی سفید تازه را تميز كنيد و كاملاً شستشو دهید و خشك كنید و شكم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شكمش را خالی كنید:

سبزی پلو با ماهی

  • حال داخل شكم را كاملا بشویید و كنار بگذارید.
  • گردوها را آسياب كنيد.
  • سبزي معطر را خرد كرده و به گردو اضافه كرده و آسياب كنيد تا به خوبي با گردو مخلوط شوند.
  • سير را نيز با رنده ريز رنده كنيد و يا ريز كنيد و به همراه سبزي به مواد اضافه كنيد .
  • مواد را از دستگاه خارج كنيد و رب انار، نمك و فلفل را هم به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.
  • مواد را داخل شكم ماهي ريخته و لبه هاي شكم ماهي را بدوزيد تا مواد بيرون نريزند.

دو روش براي طبخ ماهي سبزی پلو با ماهی شکم پر وجود دارد:

  • روش اول: طبخ ماهي در فر

كف يك ظرف مناسب را چرب كرده و ماهي را داخل ظرف قرار دهيد و روي ماهي را نيز چرب كنيد و در فر قرار داده و با حرارت 170 درجه سانتي گراد در طبقه وسط فر قرار دهيد تا طلايي شود.

  • روش دوم: بخارپز

در يك ماهيتابه يك قاشق روغن ريخته و كاملا پخش كنيد و ماهي را به ماهيتابه منتقل كرده و نصف استكان آب به آن اضافه كرده و بخار پز كنيد.

نكات مهم براي طبخ ماهي سبزی پلو با ماهی شکم پر

  1. اگر رب انار ترش در دسترس نيست ميتوانيد از آلوچه بهداشتي استفاده كنيد.
  2.  در صورت تمايل ميتوانيد شكم ماهي را بدوزيد
  3. اگر روش بخار پز را انتخاب ميكنيد دقت كنيد كه حرارت را بسيار كم كرده و درب ماهيتابه را بگذاريد تا ماهي آماده شود. ميتوانيد بعد از آماده شدن يك طرف ماهي آنرا برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز آماده شود .
  4. اگر از ماهي منجمد استفاده ميكنيد نيازي به اضافه كردن آب نيست.
  5. ماهي نبايد اصلا آب داشته باشد وقتي ماهي كاملا بخار پز شد درب ماهيتابه را برداشته و اجازه دهيد تا آب آن خشك شود.
  6. ميتوانيد از ظرف مخصوص شمالي ( گمج) براي اين كار استفاده كنيد.
  7. میزان موادی كه در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می‌كند.
  8. داخل شكم ماهی را خیلی پر نكنید چون دوخته نمی‌شود.
  9. اگر چوچاق در دسترس نداريد ميتوانيد آنرا حذف كنيد.

حالا سبزی پلو با ماهی شکم پر شما آماده سرو است و شما میتوانید این سبزی پلو خوشمزه رو همراه با سیر ترشی نوش جان کنید

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

9 + 12 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا