02143000042

طرز تهیه ماکارونی با قارچ و گوشت

ماکارونی با قارچ و گوشت خوشمره به سبک ایرانی خیلی راحت تهیه می شود و مواد لازم آن هم بسیار ساده هستند به همین خاطر هم از آن دست غذاهایی حساب میشود که در وقت و امکانات کم هم میتوانیم به سراغش برویم. اما این غذای ساده طرفداران خاص خودش را هم دارد. مخصوصاً اگر با مایه فراوان و ته دیگ سیب زمینی ترد و لذیذ سرو شود. در اینجا سررآشپز کترینگ بلوار میرداماد به شرح ساده ترین نوع این غذا میپردازد. اما به راحتی میتوانید مایه ماکارونی را به سبک دلخواه خودتان تغییر دهید. مثلاً میتوانید از ذرت، هویج خرد شده یا قارچ ورقه شده تفت داده در مایه استفاده کنید. برای ته دیگ هم میتوانید از سیب زمینی ورقه شده یا نان استفاده کنید. با پاشیدن کمی کنجد کف قابلمه میتوانید ته دیگ ماکارونی را تزیین کنید.

مواد لازم ماکارونی با قارچ و گوشت:

مواد لازم میزان مواد لازم
ماکارونی شکل دار یا ساده یک بسته 700 گرمی
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز یک عدد بزرگ
یک عدد متوسط سیب زمینی
فلفل دلمه 1 عدد بزرگ
قارچ 200 گرم
ذرت پخته به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی 2 الی 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه  و ادویه مخصوص ماکارونی به میزان لازم

آماده کردن ماکارونی با قارچ و گوشت

  • پیاز را به صورت نگینی خورد کنید با روغن در تابه کمی تفت دهید تا طلایی شود.
  • گوشت را به آن افزوده و در تابه را م یگذارید تا گوشت کاملا پخته شود و رنگ آن تغییر کند.
  • سپس قارچ ها رو تمیز کنید در این مرحله سرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو به شما توصیه میکنه حتما با آب سرد و البته اول با دستما سیاهی های روی قارچ و تمیز کنید و بعد خرد کنید.
  • و فلفل دلمه را خرد کنید و به مایه اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنید.
  • در تابه را بگذارید و یک ربع صبر کنید سپس در را برداشته و مواد را حسابی هم بزنید تا رنگ رب گوجه کاملا با مواد مخلوط شود، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مخصوص ماکارونی را اضافه می کند.
  • ده دقیقه آخر ذرت را نیز اضافه کنید و با مایه ماکارونی مخلوط کنید.

رسپی ماکارونی با گوشت و قارچ

ظرفی را پر از آب جوش کنید و روی گاز بگذارید، هنگامی که آب به جوش آمد رشته های ماکارونی را در ظرف آب جوش ریخته و نمک و زردچوبه را به آن اضافه و هم میزنیم.سرآشپز کترینگ ونک در اینجا برای جلو گیری از چسبندگی رشته ها به هم کمی روغن به ماکارونی اضافه میکند برای پخت بهتر رشته ماکارونی میتوانید بعد از 5 الی 8 دقیقه یکی از رشته ها را بیرون اورده و از وسط نصف کنید.

یک ترفند زیرکانه سرآشپز کترینگ جردن برای پخت ماکارونی با قارچ و گوشت:

اگر داخل رشته نقطه سفید به چشم خورد هنوز مغز پخت نشده است اما به محض محو شدن نقطه سفید درون رشته، رشته ها را آب کش کنید.

  • سپس مایه ماکارونی را با رشته ها مخلوط کنید. قابلمه سایز متوسطی بردارید و ته آن را کمی روغن، آب و زرد چوبه و نمک بریزید.
  • سیب زمینی را پوست کنده و به صورت برش های خیلی نازک در بیاورید و کف قابلمه بچینید. سپس ماکارونی را در قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید.
  • 5 دقیقه اول شعله گاز را زیاد کنید تا صدای سرخ شدن سیب زمینی ها به گوشتان برسد. بعد از 5 دقیقه شعله را روی درجه متوسط بگذارید و یک ربع به آن زمان دهید تا بخار ماکارونی در آید.
  • سپس شعله را روی درجه بسیار پایین قرار داده و صبر کنید تا کاملا دم بیاید.

برای تزیین ته دیگ ماکارونی با قارچ و گوشت می توانید از جعفری تازه استفاده کنید.

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

2 + 11 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا