02143000042

طرز تهیه آلبالو پلو

این روزها غذاهای زیادی در کشور ما ایران پخته می شوند و بسیاری از افراد دوست دارند که از این غذاها در وعده های غذایی خود استفاده کنند. آلبالو پلو به عنوان یکی از غذاهای قدیمی ایرانی به عنوان یکی از غذاهایی است که همواره مورد توجه افراد برای وعده‌های غذای سازمانی و در تهیه غذای مجالس قرار می گیرد .

سرآشپز کترینگ کیبو قد دارد در این مقاله ، آلبالو پلو و نکات مرتبط با آن را برای افراد مورد بررسی قرار دهیم و نکات ویژه ای که در مورد این غذا وجود دارد را برای افراد بررسی کنیم. چنانچه شما نیز به خوردن غذای آلبالو پلو که یکی از غذاهای بسیار قدیمی ایرانی محسوب می شود علاقه مند هستید، با ما تا پایان همراه باشید تا نکات ویژه ای که در مورد این غذا وجود دارد را مورد بررسی قرار دهید.

آلبالو پلو

مواد لازم پخت آلبالو پلو

بسیاری از افرادی که به خوردن این غذا علاقه مند می باشند، دوست دارند که با مواد آلبالو پلو را یاد گرفته تا بتوانند در مهمانی ها و مجالس خاص خود از آن استفاده نمایند. گفتنی است پخت این غذا به چندین روش صورت می گیرد. بعضی از افراد آلبالو پلو را با مرغ درست می کنند و بعضی از افراد آن را با گوشت چرخ کرده و یا گوشت گوسفندی تهیه و طبخ می نمایند. چگونگی استفاده از گوشت ها در این غذا به روش های مختلفی وجود دارد. به طور مثال بعضی از اوقات گوشت های چرخ کرده را به صورت گوشت های کله گنجشکی درآورده و در میان غذا پخش می کنند. در بعضی از اوقات گوشت های ریش ریش شده مرغ را در میان آلبالو پلو پخش می‌ کنند. اما اینکه به جز گوشت چه چیزهایی باید در آلبالوپلو ریخته شود، نکته ای است که همواره نظر افراد را به خود جلب کرده است. افراد بدون اینکه نوع گوشت را در نظر بگیرند، ابتدا باید برای تعداد ۴ نفر حداقل ۷۰۰ گرم آلبالو، ۱ عدد پیاز متوسط، ۲۵۰ گرم شکر، چهار پیمانه برنج، زعفران، نمک و فلفل، خلال پسته و بادام، روغن مایع و … را تهیه نمایند. گفتنی است میزان شکر در این غذا می‌ تواند متفاوت باشد. بعضی از افراد ممکن است از شیرینی بیش از حد غذا استقبال نکنند و کمتر از شکر استفاده کنند و حتی ممکن است بر عکس این موضوع صادق باشد.

طرز پخت این غذا

اما پس از آنکه مواد گفته شده در بالا را تهیه غذا کردند، افراد باید چیزی در حدود ۵ الی ۶ ساعت برنج را در آب نمک خیسانده و سپس آلبالو های تهیه شده را از هسته جدا کنند و آن را با شکر در یک قابلمه بریزند و زیر قابلمه را روشن کنند. موقعی که به جوش آمد بگذارند به مدت نیم ساعت با شکر قل بخورد. پس از آن آلبالوها را آبکش کرده و آب آلبالو جدا نمایند. افراد باید در این زمان گوشت ها را با یک پیاز متوسط، نمک و فلفل به همراه دیگر چیزها تفت داده و سپس برنج را آبکش نمایند و در قابلمه بریزند و مخلوط به دست آمده از آلبالو و گوشت و دیگر مخلفات را با برنج قاطی نمایند و بگذارند به خوبی دم بکشد.

آلبالو پلو با آلبالو تازه

استفاده از آلبالوی تازه برای تهیه این غذا، می ‌تواند مزه بسیار خوبی به آن بدهد. لذا افراد می‌ توانند با توجه به فصل آلبالو که در تابستان می باشند، در چندین وعده این غذا را سرو نمایند. استفاده از آلبالوی تازه برای تهیه آلبالوپلو می ‌تواند اثر گذاری بسیار زیادی بر روی طعم و مزه غذا داشته باشد. گفتنی است نوع آلبالو و حجم آن می تواند قابل بحث باشد. افراد می ‌توانند با استفاده از آلبالو های درشت مزه ویژه‌ ای به غذای خود بدهند. پس در نتیجه می توان گفت در زمان تهیه آلبالو پلو حتماً سعی کنید از آلبالوی تازه برای غذای خود استفاده نمایید.

طرز تهیه آلبالو پلو

 آلبالو پلو با آلبالوی فریزی

اما با توجه به اینکه بسیاری از خانواده های ایرانی به این غذا علاقه مند می باشند، اگر فصل آلبالو تمام شود دیگر نمی توانند از این غذای خوشمزه ‌و خوش طعم استفاده نمایند. همین موضوع باعث شده که افراد به تفکر بیفتند که برای خوردن این غذا در دیگر فصول چه بکنند. نکته ای که وجود دارد این است که آلبالو در فریزر ماندگاری بالایی دارد و افراد می ‌توانند با نگهداری آلبالو در فریزر، این غذا را در فصول مختلف طبخ نمایند. اما این سوال پیش می آید که آیا آلبالوی فریزری برای استفاده در این غذا آن طعم و مزه همیشگی را به غذا می ‌دهد یا خیر؟ در این مورد می توان گفت که بله این طعم و مزه می‌ تواند با آلبالوی فریزری البته کمی ضعیف‌ تر همراه باشد. پس توصیه ما به افرادی که به غذای آلبالو پلو علاقه مند می باشند این است که حتماً در فصول تابستان، مقادیر زیادی از آلبالو را خریداری کرده و در فریزر قرار داده تا بتوانند در دیگر فصول از این غذا استفاده نمایند و در میهمانی ها و مجالس خاص آن را سرو نمایند.

ارزش غذایی این غذا

بسیاری از افرادی که در دوره بدنسازی می ‌باشند، دوست دارند بدانند که آیا این غذا نیز از ارزش غذایی خوبی برخوردار می باشد یا خیر؟ در این مورد می توان گفت با توجه به موادی که در بالا به آن اشاره شد ارزش غذایی این غذا بسیار بالا می باشد و با توجه به اینکه در این غذا از گوشت های قرمز و سفید استفاده می‌ شود و برنج که خود به عنوان یک منبع غنی از نشاسته و کربوهیدرات محسوب می شود استفاده می گردد، می تواند غذای خوبی برای افراد باشد. در کل می‌توان گفت ارزش غذایی آن بسیار بالا بوده و افراد می ‌توانند برای رژیم ورزشی خود از آن استفاده نمایند.

آلبالو پلو با مرغ

این غذا را چه زمان هایی باید پخت؟

برای بسیاری از افراد این سوال پیش می آید که آلبالو پلو را در چه زمان هایی می توان تهیه و طبخ نمود. در این مورد می توان گفت که آلبالو پلو را می‌ توان در تهیه غذای مجالس مختلف  در نظر گرفت . در واقع این غذا به عنوان یک غذای مجلسی نیز محسوب می‌ شود و بسیاری از افراد در مجالس خاص از آن برای خود استفاده می نمایند. لازم به ذکر است که افراد می ‌توانند در طول هفته برای خانواده خود این غذا را تهیه و طبخ نمایند. در کل می ‌توان گفت که این غذا در همه زمان‌ ها می‌ تواند تهیه شود و هیچ گونه محدودیتی برای آن وجود ندارد. توصیه ما این است که با توجه به ذائقه خانواده خود از این غذا در وعده‌ های غذایی خود استفاده نمایید.

نکته پایانی در مورد این غذا

در پایان می توان گفت افرادی که به این غذا علاقه مند می باشند، باید سعی کنند که دستور طبخ آن را به خوبی یاد بگیرند. این غذا یک غذای بسیار حساس است و ممکن است در صورت ریختن یک ادویه و یا شکر اضافی مزه آن به کلی برگردد. بانوان خوب است قبل از تهیه غذا سعی کنند که آن را به خوبی یاد گرفته و سپس به تهیه آن بپردازند. امیدواریم که توانسته باشیم نکات مرتبط با آلبالوپلو را برایتان شرح داده باشیم از اینکه تا پایان با ما همراه بودید سپاسگزاریم.

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه

11:00 – 16:00

شب ها و جمعه ها
 رزرو تشريفات و مجالس

عضویت در خبرنامه

9 + 12 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا