02143000042

طرز تهیه مرغ شکم پر با پنیر

 سرآشپز کترینگ کیبو در این مطلب طرز تهیه مرغ شکم پر با پنیر  را به صورت کامل و کاربردی برای علاقمندان به آشپزی به اشتراک می گذارد
در ابتدا سینه مرغ هارا به نمک آغشته کرده سپس از وسط یک شیار ایجاد کنید تا بتوانید درونش را با پنیر موزارلا پر کنید پس از پر کردن
داخل سینه مرغ ها با پنیر موزارلا ابتدا سینه مرغ را به آرد و سپس به زرده تخم مرغ آغشته کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید
.کف ظرف را به سس گوجه فرنگی آغشته کرده و سینه های مرغ را درون آن بچینید
بر روی مرغ ها مقداری پنیر موزارلا و سپس مقداری ریحان بریزد
به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید
طرز تهیه مرغ شکم پر با پنیر
مقاله پیشنهادی: غذاهای ایرانی بدون برنج

مواد لازم تهیه مرغ شکم پر

  1. سینه مرغ
  2. نمک
  3. پنیر موزارلا
  4. آرد زرده تخم مرغ
  5. آرد سوخاری یا سبوس
  6. سس گوجه فرنگی
  7. پنیر پارمزان
  8. ریحان خرد شده

ویدئو آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر

کترینگ کیبو با استفاده از مواد غذایی با کیفیت و درجه یک آماده تهیه غذای شرکتی و غذای مجالس با طعم اصیل ایرانی است

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

جمعه
تعطیل است

عضویت در خبرنامه

14 + 14 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا