02143000042

عدس پلو یکی از غذاهایی است که به چند روش می شود تهیه کرد هم با گوشت چرخ کرده و هم با مرغ و هم به صورت ساده و بدون گوشت . این غذا در منوی غذای شرکتی با گوشت چرخ کرده و دورچین پیاز داغ و کشمش و ته دیگ آماده می شود

عدس پلو با مرغ از اون دسته از غذاهایی هست که خیلی راحت و بدون دردسر درست میشه و برای کسایی که تمایل به خوردن گوشت قرمز ندارند جایگزین مناسبی هست با ما همراه باشید با طرز تهیه عدس پلو با مرغ

آشنایی با طرز تهیه عدس پلو با مرغ

عدس منبع غنی آهن و پروتئین گیاهی که برای بدن لازمه. اما به دلیل طبع سردی که داره، سرآشپز تهیه غذا گاندی بهتون توصیه میکنه که همراه با گرمی جات استفاده بشه به همین دلیل هست که در این غذا معمولاً کشمش و خرما هم سرو میشه.
این بارسرآشپز آشپزخانه صنعتی کیبو به جای استفاده از گوشت قرمز در تهیه عدس پلو با مرغ استفاده کرده که طعم متفاوت و البته خوشمزه ای دارد.

مواد لازم برای تهیه عدس پلو با مرغ

مواد مورد نیازمیزان
برنج2 پیمانه
عدس1 پیمانه
سینه مرغ1 عدد (پخته شده)
کشمش1 پیمانه
خرما10عدد
پیاز متوسط1 عدد
زعفران1/4 قاشق چایخوری
کره1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم

 عدس پلو با مرغ

برای پخت عدس پلو با مرغ ، یکی دوساعت قبل از شروع به آشپزی برنج رو همراه با مقداری آب و نمک خیس می کنیم. همچنین عدس رو هم در ظرفی جداگونه همراه با مقداری آب خیس می کنیم.

بعد از این مدت و برای شروع کار اول عدس خیس رو آبکش می کنیم و توی یک قابلمه همراه با مقداری آب روی حرارت ملایم می پزیم. در اواسط پختمون مقداری نمک بهش اضافه می کنیم و بعد اون رو مجدداً آبکش می کنیم.

سپس توی یک قابلمه دیگه مقداری آب می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم. بعد از اینکه جوش اومد آب روی برنج رو خالی می کنیم و اون رو توی آب در حال جوش می ریزیم و همراه با مقداری زردچوبه و کمی زعفران برای ده تا دوازده دقیقه می پزیم.

طرز تهیه عدس پلو ساده

مراحل پخت عدس پلو

  • بعد از این مدت عدس رو به برنج اضافه می کنیم. با همدیگه مخلوط می کنیم و بعد همراه با هم آبکش می کنیم.
  • اضافه کردن عدس پخته به برنج در حال پخت
  • سپس مخلوط برنج و عدس رو در قابلمه ‏ای حاوی مقداری روغن بریزید و میریزیم و اجازه می دیم  تا دم بکشه.
  • دم کردن مخلوط برنج و عدس پخته شده
  • حالا تو یک ماهیتابه مقداری روغن می ریزیم. پیاز هایی رو که خلالی کردیم رو به روغن داغ اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا طلایی بشن. مرغ رو ریش ریش می کنیم و به پیاز داغمون اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه با هم تفت می دیم،
  • اضافه کردن گوشت مرغ پخته و ریش شده  و یا خورد شده به پیاز داغ
  • بعد نمک و زردچوبه و فلفل رو بهش اضافه می کنیم و خوب با موادمون مخلوط می کنیم و بعد بقیه زعفرون رو که با یک قاشق غذاخوری آب جوش دم کردیم به مرغ اضافه می کنیم و دوباره خوب هم میزنیم و بعد شعله گاز رو خاموش می کنیم.
  • مرغ را می توان به صورت قلقلی نیز آماده کرد به این صورت که گوشت مرغ خام را همراه پیاز چرخ کنید و ادویه های مورد نذر را بزنید و به صورت گلوله های کوچک دربیاورید و سرخ کنید و در آخر زعفران آب شده به آنها اضافه کنید و روی ظرف سرو عدس پلو بریزید.

مقاله پیشنهادی : لیست غذاهای ایرانی

آماده کردن نثا عدس پلو

  • حالا کره رو توی یک ماهیتابه میریزیم و با شعله خیلی ملایم ذوبش می کنیم. یادمون باشه که دمای ذوب کره خیلی پایین تر از روغنه و به همون نسبت خیلی سریع تر می سوزه. حالا کشمش ها رو قبلاً با آب ولرم خیس کردیم و حالا آبکش کردیم رو به کره اضافه می کنیم و تا جایی که کمی پف کنن و رنگشون شفاف و براق بشه تفتشون می دیم.
  • تفت دادن کشمش همراه با کره
  • بعد اون ها رو از تابه خارج می کنیم و حالا خرما ها رو تفت می دیم به همون صورت.
  • وقتی برنج و عدس دم کشید، اون رو داخل ظرف سرور می کشیم و بعد روی اون رو یک ردیف از مخلوط مزغ و پیاز داغ، یک ردیف کشمش و یک ردیف خرما تزیین می کنیم و باز به همین ترتیب تکرار می کنیم و حالا عدس پلو با مرغ شما آماده سرو است.

طرز تهیه عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو ساده

برای عدس پلو ساده هم می توانید به صورت آبکش و هم به صورت کته تهیه کنید به این صورت که ابتدا پیاز داغ درست کنید و سپس عدس را بشورید و با یک لیتر آب بزارید تا پخته شود و سپس برنج را بشورید و با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به عدس اضافه کنید و به نسبت مقدار برنج ها به همان میزان آب بریزید و بعد دم کشیدن با کشمش و پیاز داغ و یا با تخمه مرغ و یا به صورت خالی سرو کنید

نکاتی طلایی در مورد طرز تهیه عدس پلو با مرغ

  • خب یک ترفند که سر آشپز کترینگ ونک برای پخت عدس پلو با مرغ به شما توصیه میکنه اینه که ما هیچ موقع هنگام خیس کردن عدس به اون نمک اضافه نمی کنیم چون کلاً در مورد حبوبات، خیساندن اون ها همراه با نمک، حبوبات رو سفت می کنه.
  • عدس پلو از او دسته از غذاهایی هست که با پیاز داغ بسیار لذیذ تر میشه پس اگر طعم پیاز داغ رو می پسندین از اون بیشتر استفاده کنین.
  • از تمامی قسمتهای مرغ در تهیه این غذا میشه استفاده کرد.
  • موقع تفت دادن کشمش به یاد داشته باشیم که تفت دادن بیش از حد اون باعث از بین رفتن اب میان بافتی کشمش میشه و اون رو خشک خواهد کرد..

کترینگ کیبو با استفاده از مواد غذایی با کیفیت و درجه یک ارائه دهنده خدمات غذای شرکتی و غذای مجالس و مهمانی با طعم اصیل ایرانی است

سفارش آنلاین غذا

ساعات کاری 

شنبه – پنجشنبه
11:00 – 16:00

جمعه
تعطیل است

عضویت در خبرنامه

12 + 7 =

طراحی سایت و بازاریابی آنلاین  : سپنتا