رسپی سالاد سزار
رسپی سالاد سزار با فیله مرغ و نان کروتان یکی از خوشمزهترین و محبوبترین سالادهای ایتالیایی است که برخلاف تصور عموم ربطی به «ژولیوس سزار» امپراطور رم باستان ندارد. سالاد سزار اختراع «سزار کاردینی» آشپز ایتالیایی_آمریکایی است که در جشنهای استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد.
احتمالا آن روز آقای سزار کاردینی فکرش را هم نمیکرد که سالاد ابداعیاش یک روز تبدیل به پرطرفدارترین سالاد رستورانهای درجه یک در سرتاسر دنیا شود. دستور پخت سالاد سزار با سس مخصوص را در سایت آشپزخانه صنعتی کیبو بخوانید.
سالاد سزار با سس مخصوص و فیله مرغ و نان کروتان
مواد لازم
مواد لازم | میزان مواد لازم |
سینه بدون پوست | ۱ عدد |
کاهو | 1 بوته |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
نان تست | به مقدار دلخواه |
سیر | ۲ حبه رنده شده |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سس خردل | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | به مقدار دلخواه |
پنیر پارمزان | ۳ قاشق غذاخوری رنده شده |
آب لیموترش، نمک و فلفل و رزماری | به میزان دلخواه |
سالاد سزار
- سینهمرغ، آبليموترش، یک حبه سير، یک شاخه رزماري، مقداری نمک، فلفل، مقداری سس خردل ، یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و ۲ قاشق سوپخوري از روغن زيتون در ظرفي بريزيد و مخلوط کنيد تا مرغ کاملاً مزهدار شود سپس سينههاي مرغ را گريل کنيد.
- در این فاصله نان تست را به صورت مکعبی برش بزنید.
- نکته مهم قابل توجه کترینگ جردن قبل از برش زدن دور نان تست را ببرید و قسمت نرم و سفید نان را برش بزنید.
- روغن زیتون را در یک تابه کمی داغ کنید و مقداری سیر رنده شده را در آن تفت دهید
- تکههای نان تست را در روغن زیتون و سیر تفت دهید و برشته کنید، حالا نانهای تست شما به نان کروتان تبدیل شدهاند.
در یک ظرف بزرگ کاهوها را تکه تکه کنید( ما در تهیه غذا ونک به شما توصیه میکنیم که بهتر است کاهو را با دست تکه کنید) مرغ گریل و نان تست برشته شده را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سس سالاد
برای درست کردن سس سالاد:
- تخم مرغ آبپز
- آب لیموترش
- نمک
- فلفل
- سرکه بالزامیک
- سس مایونز
- سس خردل
- سیر رنده شده
- پنیر پارمزان
- چند قطره روغن زیتون
را با هم ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. برای تزیین روی رسپی سالاد سزار با فیله مرغ و نان کروتان میتوانید از حلقههای برش داده زیتون
نکته
- اگر طعم زرده تخممرغ را در سس سالاد نمیپسندید میتوانید آن را حذف کنید. اما در بسیاری از کشورها تخممرغ آبپز یکی از اجزای محبوب سالاد سزار رژیمی و سالم است
- اضافه کردن گوجه گیلاسی برای تزیین سالاد اختیاری است
- میتوانید از تکههای مرغ سوخاری به جای مرغ گریل برای سالاد استفاده کنید
- از زیتون سبز و سیاه بدون هسته و مقداری پودر پنیر پارمزان استفاده کنید
کترینگ کیبو با استفاده از مواد غذایی با کیفیت و درجه یک آماده تهیه غذای شرکتی و غذای مجالس با طعم اصیل ایرانی است